کرم بروله وانیلی
خرداد 25, 1398
ارسال شده توسط مدیر
2.68k بازدید

طرز تهیه کرم بروله وانیلی
برای دیدن رسپی های دیگر در سایت میتونید به اینجا بروید
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید
کرم بروله وانیلی
یکی از دسرهای بسیار خوشمزه که درست کردنش هم خیلی خیلی راحته
وعده غذایی
اسنک و خوراکی, دسر
نوع آشپزی
آمریکایی
کلمات راهنما
خامه, دسر, شیرینی, کرم بروله, کرم کارامل
زمان آماده سازی 15 minutes
زمان پخت 50 minutes
استراحت در یخچال 2 hours
کل زمان 3 hours 5 minutes
مناسب برای 6 نفر
کالری 250 kcal
نویسنده مدیر
مواد لازم
- 425 گرم خامه صبحانه
- 5 عدد زرده تخم مرغ
- 50 گرم شکر
- 100 گرم شیر
- 1/4 قاشق چای خوری وانیل
طرز تهیه
-
فر را در دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.شکر و زرده ها را به همراه وانیل خوب بزنید.
-
خامه و شیر را روی حرارت قرار دهید.به محض اینکه شروع کرد به جوشیدن ، از روی حرارت بردارید.کمی هم بزنید تا دما در کل مایع یکنواخت شود.
-
سپس به آرامی خامه داغ را به زرده اضافه کنید و همزمان با همزن مخلوط کرده تا تخم مرغ ها نبندند.
-
داخل یک ظرف پیرکس یا قالب را با آب جوش پر کنید ، ظرف مخصوص کرم را از مخلوط پر کرده و داخل آب قرار دهید.دقت شود که آب به اندازه یک و نیم سانتی متر عمق داشته باشد.
-
ظرف را به مدت ۵۰ دقیقه درون فر قرار دهید.بعد از پخت وسط کرم حالت ژله ای خواهد داشت و کمی شل است.پس از خنک شدن ، ظرف ها را به مدت زمان حداقل یک ساعت درون یخچال قرار دهید.
-
در زمان سرو روی کرم ها را با شکر بپوشانید و با فندک اتمی شکرها رو کاراملی کنید
یادداشت
در هنگام مخلوط کردن شکر و زرده ها از دور کند همزن استفاده کنید تا بوی زهم زرده ها گرفته شود.
از هم زدن مواد بعد از اضافه کردن خامه به مواد تخم مرغی جدا خودداری کنید
Print
کرم بروله وانیلی
یکی از دسرهای بسیار خوشمزه که درست کردنش هم خیلی خیلی راحته
Course اسنک و خوراکی, دسر
Cuisine آمریکایی
Keyword خامه, دسر, شیرینی, کرم بروله, کرم کارامل
Prep Time 15 minutes
Cook Time 50 minutes
استراحت در یخچال 2 hours
Total Time 3 hours 5 minutes
Servings 6 نفر
Calories 250kcal
Author مدیر
Ingredients
- 425 گرم خامه صبحانه
- 5 عدد زرده تخم مرغ
- 50 گرم شکر
- 100 گرم شیر
- 1/4 قاشق چای خوری وانیل
Instructions
- فر را در دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.شکر و زرده ها را به همراه وانیل خوب بزنید.
- خامه و شیر را روی حرارت قرار دهید.به محض اینکه شروع کرد به جوشیدن ، از روی حرارت بردارید.کمی هم بزنید تا دما در کل مایع یکنواخت شود.
- سپس به آرامی خامه داغ را به زرده اضافه کنید و همزمان با همزن مخلوط کرده تا تخم مرغ ها نبندند.
- داخل یک ظرف پیرکس یا قالب را با آب جوش پر کنید ، ظرف مخصوص کرم را از مخلوط پر کرده و داخل آب قرار دهید.دقت شود که آب به اندازه یک و نیم سانتی متر عمق داشته باشد.
- ظرف را به مدت ۵۰ دقیقه درون فر قرار دهید.بعد از پخت وسط کرم حالت ژله ای خواهد داشت و کمی شل است.پس از خنک شدن ، ظرف ها را به مدت زمان حداقل یک ساعت درون یخچال قرار دهید.
- در زمان سرو روی کرم ها را با شکر بپوشانید و با فندک اتمی شکرها رو کاراملی کنید
Notes
در هنگام مخلوط کردن شکر و زرده ها از دور کند همزن استفاده کنید تا بوی زهم زرده ها گرفته شود.
از هم زدن مواد بعد از اضافه کردن خامه به مواد تخم مرغی جدا خودداری کنید
از هم زدن مواد بعد از اضافه کردن خامه به مواد تخم مرغی جدا خودداری کنید
برچسب ها:
آشپزی آنلاینآموزش آشپزیآموزش آشپزی آنلاینآموزش آشپزی ویدیوییآموزش آنلاین آشپزیآموزش آنلاین قنادیآموزش قنادی آنلاینآموزش قنادی ویدیوییآموزش ویدیویی آشپزیآموزش ویدیویی قنادیآموزشگاه آشپزی آنلایندسردسر ایرانیدسر با نشاستهدسر به انگلیسیدسر پان اسپانیادسر پاناکوتادسر پلمبیردسر توت فرنگیدسر تیرامیسودسر زعفرانیدسر سادهدسر شارلوتدسر عربیدسر فرانسویدسر کدو حلواییدسر لگیماتدسر لیوانی راحتدسر ماه رمضاندسر مگنولیادسر موزدسر موزیكرم بروله بي بيكرم بروله چيستكرم بروله طيبهکرم برولهکرم بروله با بستنیکرم بروله بدون فرکرم بروله به انگلیسیکرم بروله پنیریکرم بروله چیستکرم بروله دستورکرم بروله شفکرم بروله شف طیبهکرم بروله شکلاتیکرم بروله فرانسویکرم بروله قهوهکرم بروله کالهکرم بروله کدو حلواییکرم بروله وانیلی
دیدگاهتان را بنویسید