چیزکیک تیرامیسو

تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید
طرز تهیه چیزکیک تیرامیسو بسیار ساده است اگر همه مراحل را به دقت انجام بدید. میتونید دستور تهیه های دیگه رو هم اینجا مشاهده کنید. از صفحه اینستاگرام ما هم بازدید کنید
چیزکیک تیرامیسو
تو این دستور پخت میخوایم دو تا دسر خیلی خوشمزه رو با هم ترکیب کنیم. چیزکیک و تیرامیسو
مواد لازم
- 250 گرم بیسکوییت لیدی فینگر
- 55 گرم کره
- 60 سی سی قهوه دم کرده غلیظ
- 750 گرم پنیر خامه ای
- 200 گرم پنیر ماسکارپونه
- 200 گرم شکر
- 2 عدد تخم مرغ
- 30 گرم آرد
- 5 گرم پودر کاکائو
طرز تهیه
-
فر رو روشن کنید و روی 175 درجه بگذارید
-
کره رو اب کنید و همینطور بیسکوییت ها رو با غذا ساز خرد کنید که مثل پودر سوخاری بشه. اینها رو با هم مخلوط کنید و 1 تا 2 قاشق غذاخوری بهش قهوه دم کرده اضافه کنید. قالب کمربندی 20 سانتی متری رو کفش کاغذ روغنی بگذارید و این مخلوط رو روش بریزید و صافش کنید و در یخچال بگذارید تا خودش رو بگیره
-
توی ظرفی پنیر خامه ای، پنیر ماسکارپونه و شکر رو هم بزنید تا یکدست بشه و شکر توش حل بشه.الباقی قهوه رو بهش اضافه کنید و بعد تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید و در نهایت آرد رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه
-
قالب رو از یخچال در بیارید و مایه کیک رو روش بریزید. حدود 40-45 دقیقه داخل فر بگذارید تا کاملا بپزه. کیک وقتی آماده است که دورش سفت شده باشه اما وسطش مثل ژله باشه. نگران نباشید اون قسمت هم خودش رو میگیره و سفت میشه
-
حالا فر رو خاموش کنید و در فر رو باز بذارید تا حرارت خارج بشه اما کیک رو بیرون نیارید. بعد از 20 دقیقه کیک رو بیرون بیارید و بذارید کامل خنک بشه. حدود 30 دقیقه کافیه.
-
بعد از خنک شدن دور کیک رو با چاقو گرم آزاد کنید و بذارید 4-5 ساعت تو یخچال بمونه. بعد میتونید بیرون بیارید و برش بزنید و سرو کنید. قبل از سرو پودر کاکائو رو روش الک کنید
-
نوش جان
یادداشت
- وقتی تخم مرغ ها رو اضافه می کنید دیگه از همزن استفاده نکنید
- فراموش نکنید که قرار نیست کیک ما پف کنه و تا جایی که میتونید از انجام دادن کاری که هوا داخل مایه کیک میکنه خودداری کنید
- سوالی داشتید میتونید همین جا بپرسید و جواب بگیرید
چیزکیک تیرامیسو
Ingredients
- 250 گرم بیسکوییت لیدی فینگر
- 55 گرم کره
- 60 سی سی قهوه دم کرده غلیظ
- 750 گرم پنیر خامه ای
- 200 گرم پنیر ماسکارپونه
- 200 گرم شکر
- 2 عدد تخم مرغ
- 30 گرم آرد
- 5 گرم پودر کاکائو
Instructions
- فر رو روشن کنید و روی 175 درجه بگذارید
- کره رو اب کنید و همینطور بیسکوییت ها رو با غذا ساز خرد کنید که مثل پودر سوخاری بشه. اینها رو با هم مخلوط کنید و 1 تا 2 قاشق غذاخوری بهش قهوه دم کرده اضافه کنید. قالب کمربندی 20 سانتی متری رو کفش کاغذ روغنی بگذارید و این مخلوط رو روش بریزید و صافش کنید و در یخچال بگذارید تا خودش رو بگیره
- توی ظرفی پنیر خامه ای، پنیر ماسکارپونه و شکر رو هم بزنید تا یکدست بشه و شکر توش حل بشه.الباقی قهوه رو بهش اضافه کنید و بعد تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید و در نهایت آرد رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه
- قالب رو از یخچال در بیارید و مایه کیک رو روش بریزید. حدود 40-45 دقیقه داخل فر بگذارید تا کاملا بپزه. کیک وقتی آماده است که دورش سفت شده باشه اما وسطش مثل ژله باشه. نگران نباشید اون قسمت هم خودش رو میگیره و سفت میشه
- حالا فر رو خاموش کنید و در فر رو باز بذارید تا حرارت خارج بشه اما کیک رو بیرون نیارید. بعد از 20 دقیقه کیک رو بیرون بیارید و بذارید کامل خنک بشه. حدود 30 دقیقه کافیه.
- بعد از خنک شدن دور کیک رو با چاقو گرم آزاد کنید و بذارید 4-5 ساعت تو یخچال بمونه. بعد میتونید بیرون بیارید و برش بزنید و سرو کنید. قبل از سرو پودر کاکائو رو روش الک کنید
- نوش جان
Notes
- وقتی تخم مرغ ها رو اضافه می کنید دیگه از همزن استفاده نکنید
- فراموش نکنید که قرار نیست کیک ما پف کنه و تا جایی که میتونید از انجام دادن کاری که هوا داخل مایه کیک میکنه خودداری کنید
- سوالی داشتید میتونید همین جا بپرسید و جواب بگیرید
دیدگاهتان را بنویسید