رول اسفناج با پنیر
خرداد 25, 1398
ارسال شده توسط مدیر
2.19k بازدید

طرز تهیه رول اسفناج با پنیر
برای دیدن رسپی های دیگر در سایت میتونید به اینجا بروید
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید
رول اسفناج با پنیر
این اسنک در واقع اصالتا مال روسیه است و طعم بسیار خوبی داره و غذای سبکی محسوب میشه. هرگز از رول اسفناج و پنیر سیر نمیشوید.
وعده غذایی
اسنک و خوراکی, پیش غذا و سالاد
نوع آشپزی
روسی
کلمات راهنما
اسنک, پنیر, رول, رول اسفناج
زمان آماده سازی 30 minutes
زمان پخت 30 minutes
کل زمان 1 hour
مناسب برای 6 نفر
کالری 493 kcal
نویسنده مدیر
مواد لازم
- 900 گرم اسفناج
- 350 گرم پنیر فتا
- 20 گرم کره
- پیازچه مقدار دلخواه
- 2 عدد تخم مرغ
- 1 مشت شوید
- نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
- 8 ورق خمیر فیلو
طرز تهیه
-
فر را بر روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
-
اسفناجها را خردکنید و خیلی کم با مقداری کره تفت دهید تا هم بوی خوبی بگیرد و هم آب داخل اسفناج گرفته شود سپس اسفناج را به همراه پنیر فتا، شوید، پیازچه و نمک و فلفل در یک ظرف بزرگ به خوبی مخلوطکنید.
-
با کره کف ظرف رو چرب کنید، خمیر را پهن کنید و مواد را در داخل آن قرار دهید. به هر روشی که دوست دارید میتوانید آن را شکل دهید.
-
تخممرغ را کمی بزنید بعد از اینکه خمیر را بستید با یک برس آشپزی بروی رولها بمالید تا بعد از پخت رنگ خوبی به خود بگیرد.
-
توسط چاقو بر رولها خطی بیاندازید تا باز شود. برای مدت ۲۵-۳۰ دقیقه رولها را بپزید و از طعم آنها لذت ببرید.
یادداشت
پخت باید در طبقه وسط باشه و ضمنا حواستون باشه که شعله بالا رو روشن نکنید چون خشک میشه
Print
رول اسفناج با پنیر
این اسنک در واقع اصالتا مال روسیه است و طعم بسیار خوبی داره و غذای سبکی محسوب میشه. هرگز از رول اسفناج و پنیر سیر نمیشوید.
Course اسنک و خوراکی, پیش غذا و سالاد
Cuisine روسی
Keyword اسنک, پنیر, رول, رول اسفناج
Prep Time 30 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 1 hour
Servings 6 نفر
Calories 493kcal
Author مدیر
Ingredients
- 900 گرم اسفناج
- 350 گرم پنیر فتا
- 20 گرم کره
- پیازچه مقدار دلخواه
- 2 عدد تخم مرغ
- 1 مشت شوید
- نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
- 8 ورق خمیر فیلو
Instructions
- فر را بر روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
- اسفناجها را خردکنید و خیلی کم با مقداری کره تفت دهید تا هم بوی خوبی بگیرد و هم آب داخل اسفناج گرفته شود سپس اسفناج را به همراه پنیر فتا، شوید، پیازچه و نمک و فلفل در یک ظرف بزرگ به خوبی مخلوطکنید.
- با کره کف ظرف رو چرب کنید، خمیر را پهن کنید و مواد را در داخل آن قرار دهید. به هر روشی که دوست دارید میتوانید آن را شکل دهید.
- تخممرغ را کمی بزنید بعد از اینکه خمیر را بستید با یک برس آشپزی بروی رولها بمالید تا بعد از پخت رنگ خوبی به خود بگیرد.
- توسط چاقو بر رولها خطی بیاندازید تا باز شود. برای مدت ۲۵-۳۰ دقیقه رولها را بپزید و از طعم آنها لذت ببرید.
Notes
پخت باید در طبقه وسط باشه و ضمنا حواستون باشه که شعله بالا رو روشن نکنید چون خشک میشه
برچسب ها:
آشپزی آنلاینآموزش آشپزیآموزش آشپزی آنلاینآموزش آشپزی ویدیوییآموزش آنلاین آشپزیآموزش آنلاین قنادیآموزش قنادی آنلاینآموزش قنادی ویدیوییآموزش ویدیویی آشپزیآموزش ویدیویی قنادیآموزشگاه آشپزی آنلایناسپرينگ رول اسفناجاسپرینگ رول اسفناجاسپرینگ رول اسفناج و پنیراملت رول اسفناجاموزش رول اسفناجرول اسفناج با پنیررول اسفناج با لازانیارول اسفناج با ماسترول اسفناج با مرغرول اسفناج با یوفکارول اسفناج تهیهرول اسفناج رول اسفناج و پنیر رول اسفناج با خمیر یوفکا رول اسفناج و ماسترول اسفناج و پنيررول اسفناج و پنیر مرغرول اسفناج و قارچرول اسفناج و مرغرول املت اسفناج و پنیررول بادمجان با اسفناج و پنیررول بوقلمون با اسفناج و پنیررول لازانیا با اسفناج و پنیرطرز تهيه رول اسفناجطرز تهيه رول اسفناج و پنیرطرز تهیه رول اسفناج و پنیرطرز تهیه رول مرغ اسفناج و پنیرطرز تهیه ی رول اسفناج و پنیرکرپ رول اسفناج
دیدگاهتان را بنویسید