پاستا سیر و میگو
خرداد 27, 1398
ارسال شده توسط مدیر
1.96k بازدید

طرز تهیه پاستا سیر و میگو
برای دیدن رسپی های دیگر در سایت میتونید به اینجا بروید
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید
پاستا سیر و میگو
اگر غذای دریایی و غذای ایتالیایی رو دوست دارید با هم داشته باشید این غذا باب طبع شماست. یه پاستای خوشمزه و لذیذ
وعده غذایی
غذای اصلی, غذای دریایی
نوع آشپزی
ایتالیایی
کلمات راهنما
پاستا, پاستا میگو, میگو
زمان آماده سازی 20 minutes
کل زمان 20 minutes
مناسب برای 8 نفر
کالری 314 kcal
نویسنده مدیر
مواد لازم
- 450 گرم پاستا
- 15 گرم روغن
- 450 گرم میگو
- 25 گرم سیر رنده شده
- 30 گرم کره
- 10 گرم پنیر پارمسان
طرز تهیه
-
توی قابلمه ای پاستا رو به همراه روغن بپزید تا نرم بشه و مغزش بپزه و بعد آبکش کنید
-
میگو ها رو پاک کنید و توی آب و نمک به مدت 5 دقیقه آب پز کنید و بعد از توی آب جوش در بیارید و توی آب گرم بگذارید.
-
توی ظرفی کره و رنده سیر رو مخلوط کنید و داخل مایکروویو بگذارید تا 45 دقیقه بمونه تا کره کاملا آب بشه. بعد از مایکروویو بیرون بیارید و کمی هم بزنید تا یکدست بشه
-
حالاپاستا رو که آبکش کردید رو با میگو و کره مخلوط کنید و توی ظرف بریزید و سرو کنید
یادداشت
رسپی های خارجی پاستا رو دم نمیکنن. اما اگر خواستید دم کنید میتونید بعد از مخلوط کردن پاستا رو دم کنید و بعد میل کنید
Print
پاستا سیر و میگو
اگر غذای دریایی و غذای ایتالیایی رو دوست دارید با هم داشته باشید این غذا باب طبع شماست. یه پاستای خوشمزه و لذیذ
Course غذای اصلی, غذای دریایی
Cuisine ایتالیایی
Keyword پاستا, پاستا میگو, میگو
Prep Time 20 minutes
Total Time 20 minutes
Servings 8 نفر
Calories 314kcal
Author مدیر
Ingredients
- 450 گرم پاستا
- 15 گرم روغن
- 450 گرم میگو
- 25 گرم سیر رنده شده
- 30 گرم کره
- 10 گرم پنیر پارمسان
Instructions
- توی قابلمه ای پاستا رو به همراه روغن بپزید تا نرم بشه و مغزش بپزه و بعد آبکش کنید
- میگو ها رو پاک کنید و توی آب و نمک به مدت 5 دقیقه آب پز کنید و بعد از توی آب جوش در بیارید و توی آب گرم بگذارید.
- توی ظرفی کره و رنده سیر رو مخلوط کنید و داخل مایکروویو بگذارید تا 45 دقیقه بمونه تا کره کاملا آب بشه. بعد از مایکروویو بیرون بیارید و کمی هم بزنید تا یکدست بشه
- حالاپاستا رو که آبکش کردید رو با میگو و کره مخلوط کنید و توی ظرف بریزید و سرو کنید
Notes
رسپی های خارجی پاستا رو دم نمیکنن. اما اگر خواستید دم کنید میتونید بعد از مخلوط کردن پاستا رو دم کنید و بعد میل کنید
برچسب ها:
آشپزیآشپزی آسانآشپزی آنلاینآشپزی ایرانیآشپزی با سناآشپزی با نایجلاآشپزی پاپیونآشپزی در طبیعتآشپزی دوره صفویآشپزی سریعآشپزی مدرنآموزش آشپزیآموزش آشپزی آنلاینآموزش آشپزی با بخارپزآموزش آشپزی با سولاردام ال جیآموزش آشپزی برای کودکانآموزش آشپزی تصویریآموزش آشپزی جواد جوادیآموزش آشپزی حرفه ایآموزش آشپزی در اینستاگرامآموزش آشپزی سادهآموزش آشپزی سامان گلریزآموزش آشپزی ویدیوییآموزش آنلاین آشپزیآموزش آنلاین قنادیآموزش انواع غذاهای دریاییآموزش تصویری غذاهای دریاییآموزش غذاهای دریایی میگوآموزش غذای دریاییآموزش قنادی آنلاینآموزش قنادی ویدیوییآموزش ویدیویی آشپزیآموزش ویدیویی قنادیآموزشگاه آشپزی آنلایناموزش پخت غذای دریاییپاستاپاستا ایتالیاییپاستا با مرغپاستا پستوپاستا پنهپاستا سبزیجاتپاستا فکتوریپاستا مرغپاستاریونیپاستای مرغدوره آموزش غذاهای دریاییغذای دریاییغذای دریایی اصفهانغذای دریایی بندرعباسغذای دریایی به انگلیسیغذای دریایی تهرانغذای دریایی قشمغذای دریایی کیشغذای دریایی لابسترغذای دریایی مشهدغذای دریایی ملوکمیگومیگو با پاستامیگو به انگلیسیمیگو پفکیمیگو پلومیگو پلو با کشمشمیگو دو پیازهمیگو سوخاریمیگونمیگوی بچه وزغی
دیدگاهتان را بنویسید