سالمون ولینگتون
خرداد 25, 1398
ارسال شده توسط مدیر
1.05k بازدید

طرز تهیه سالمون ولینگتون
برای دیدن رسپی های دیگر در سایت میتونید به اینجا بروید
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید
سالمون ولینگتون
اگر غذای دریایی دوست دارید این غذا میتونه یه شام سبک و ایده آل باشه براتون. اگه ماهی سالمون گیر نیاوردین میتونید از قزل آلای گوشت قرمز هم استفاده کنید و یا ماهی های مشابه که تیغ نداشته باشند
وعده غذایی
غذای اصلی, غذای دریایی
نوع آشپزی
مدیترانه ای
کلمات راهنما
سالمون, غذای دریایی, ماهی سالمون
زمان آماده سازی 30 minutes
زمان پخت 25 minutes
کل زمان 55 minutes
مناسب برای 4 نفر
کالری 367 kcal
نویسنده مدیر
مواد لازم
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 حبه سیر
- 1 عدد پیاز کوچک نگینی
- 150 گرم اسفناج
- 1 قاشق چای خوری نمک
- 1 قاشق چای خوری فلفل
- ⅓ پیمانه پودر نان
- ½ پیمانه پنیر خامه ای
- ¼ پیمانه پنیر پارمسان
- 2 قاشق غذاخوری شوید خرد شده
- 1 ورق خمیر هزار لا
- 1 عدد فیله سالمون
- 1 عدد زرده تخم مرغ زده شده
- 2 قاشق غذاخوری شیر
- 1 قاشق چای خوری زعفران دم کرده
طرز تهیه
-
سیرو پیاز را با روغن تفت دهید تا رنگش شیشه ای بشود بعد اسفناج را با نمک و فلفل اضافه کنید تا حجم اسفناجها کم شود
-
پنیر ها و پودر نان را اضافه کنید و اجازه بدید مخلوط کمی سفت شود.
-
خمیر هزار لایه را باز کنید، ابتدا ٢میل از تمام اطرافش برش دهید ،سپس ادامه دهید
-
فیله ماهی را روی ان بذارید و از مخلوط اسفناج روی فیله بمالید و خمیر را خوب ببندید.
-
با برس مخلوط رومال شامل، زرده تخم مرغ وزعفران و دو قاشق شیر، را بمالید. با کارد روی خمیر بسته شده را، طرح بندازید و در فر با دمای 220 درجه به مدت 20_25 دقیقه قرار بدید
یادداشت
اگر دوست دارید یکم ترش مزه تر بشه میتونید تو مواد اسفناج یه مقداری آبلیمو اضافه کنید و یا حتی پودر لیمو. اگر این رسپی رو درست کردید لطفا نظرتون رو اینجا بنویسید
Print
سالمون ولینگتون
اگر غذای دریایی دوست دارید این غذا میتونه یه شام سبک و ایده آل باشه براتون. اگه ماهی سالمون گیر نیاوردین میتونید از قزل آلای گوشت قرمز هم استفاده کنید و یا ماهی های مشابه که تیغ نداشته باشند
Course غذای اصلی, غذای دریایی
Cuisine مدیترانه ای
Keyword سالمون, غذای دریایی, ماهی سالمون
Prep Time 30 minutes
Cook Time 25 minutes
Total Time 55 minutes
Servings 4 نفر
Calories 367kcal
Author مدیر
Ingredients
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 حبه سیر
- 1 عدد پیاز کوچک نگینی
- 150 گرم اسفناج
- 1 قاشق چای خوری نمک
- 1 قاشق چای خوری فلفل
- ⅓ پیمانه پودر نان
- ½ پیمانه پنیر خامه ای
- ¼ پیمانه پنیر پارمسان
- 2 قاشق غذاخوری شوید خرد شده
- 1 ورق خمیر هزار لا
- 1 عدد فیله سالمون
- 1 عدد زرده تخم مرغ زده شده
- 2 قاشق غذاخوری شیر
- 1 قاشق چای خوری زعفران دم کرده
Instructions
- سیرو پیاز را با روغن تفت دهید تا رنگش شیشه ای بشود بعد اسفناج را با نمک و فلفل اضافه کنید تا حجم اسفناجها کم شود
- پنیر ها و پودر نان را اضافه کنید و اجازه بدید مخلوط کمی سفت شود.
- خمیر هزار لایه را باز کنید، ابتدا ٢میل از تمام اطرافش برش دهید ،سپس ادامه دهید
- فیله ماهی را روی ان بذارید و از مخلوط اسفناج روی فیله بمالید و خمیر را خوب ببندید.
- با برس مخلوط رومال شامل، زرده تخم مرغ وزعفران و دو قاشق شیر، را بمالید. با کارد روی خمیر بسته شده را، طرح بندازید و در فر با دمای 220 درجه به مدت 20_25 دقیقه قرار بدید
Notes
اگر دوست دارید یکم ترش مزه تر بشه میتونید تو مواد اسفناج یه مقداری آبلیمو اضافه کنید و یا حتی پودر لیمو. اگر این رسپی رو درست کردید لطفا نظرتون رو اینجا بنویسید
برچسب ها:
salmon bagelsalmon bake timesalmon bakedsalmon baked in foilsalmon baked recipesalmon belly recipesalmon brinesalmon burgersآشپزی آنلاینآموزش آشپزیآموزش آشپزی آنلاینآموزش آشپزی ویدیوییآموزش آنلاین آشپزیآموزش آنلاین قنادیآموزش قنادی آنلاینآموزش قنادی ویدیوییآموزش ویدیویی آشپزیآموزش ویدیویی قنادیآموزشگاه آشپزی آنلاینسالمونسالمون در فرسالمون دودیسالمون ماهیسالمونلاغذای دریاییماهیماهی حلواماهی خاویارماهی زبراماهی سالمونماهی سفیدماهی سیاه کوچولوماهی شکم پرماهی شوریدهماهی شیرماهی صبورماهی فایترماهی فلاورماهی قرمزماهی قزل آلاماهی کپورماهی گوپیماهی مرکبماهیچهماهیران
دیدگاهتان را بنویسید