جستجو برای:
  • ورود و عضویت
  • رسپی ها
  • لیست دوره ها
  • پنل کاربری
  • تدریس در شفان
   
شفان
  • صفحه اصلی
  • لیست دوره ها
  • کتاب آشپزی
  • سبد خرید
  • تدریس در شفان
  • تماس با ما
0
حساب کاربری

کیک روسی رویال

مرداد 2, 1398
ارسال شده توسط مدیر
دسر ، رسپی ، کیک و شیرینی
11.96k بازدید
Jump to Recipe Print Recipe

کیک های کافه ای روسی جدیدا خیلی رو بورس اومده و همه دنبالشن. کلاس های منعددی برگزار میشه و همه دوست دارن یاد بگیرن. خوب منم اینجا یکیش رو براتون میذارم. امیدوارم لذت ببرید.

این کیک از این سایت ترجمه شده و برای درست کردن باترکریم دلچه هم میتونید به این پست برید

[aparat id=”rEaWV”]

تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید

اگر دوست دارید طرز تهیه کیک های روسی رو به صورت ویدیویی با جزئیات کامل یاد بگیرید میتونید به صفحه آموزش کیک روسی مراجعه کنید

اگر دوست دارید طرز تهیه کیک های روسی رو به صورت ویدیویی با جزئیات کامل یاد بگیرید میتونید به صفحه آموزش کیک روسی مراجعه کنید

چاپ

کیک روسی رویال

کیک های روسی کیک های چند لایه ای هستند که بسیار هم خوشمزه اند. در این رسپی شما رو با یکی از اونها آشنا میکنیم

وعده غذایی کیک و شیرینی
نوع آشپزی روسی
کلمات راهنما طرز تهیه کیک روسی, کیک روسی, کیک کافه ای روسی, کیک کافی شاپی روسی, کیک های کافه ای روسی
زمان آماده سازی 20 minutes
زمان پخت 30 minutes
کل زمان 50 minutes
مناسب برای 12 نفر
کالری 453 kcal
نویسنده مدیر

مواد لازم

لایه های کیک

  • 4 عدد تخم مرغ
  • 450 گرم شکر
  • 480 گرم خامه
  • 240 گرم آرد
  • 2 قاشق چای خوری جوش شیرین
  • 1 قاشق چای خوری وانیل
  • 30 گرم کنجد سیاه
  • 60 گرم گردو خرد شده
  • 25 گرم پودر کاکائو
  • 100 گرم کمپوت آلبالو
  • 45 گرم شکلات سفید چیپس
  • 45 گرم شکلات تلخ چیپس

گاناش

  • 60 گرم شکلات تلخ
  • 60 گرم خامه

باتر کریم دلچه

  • 480 گرم کره
  • 2 قوطی شیرعسلی

طرز تهیه

لایه های کیک

  1. فر رو روشن کنید و روی 175 درجه بذارید. چهارتا قالب 20 سانتی متری رو آماده کنید و کفش رو کاغذ روغنی بکشید. یه چیز دیگه ای که باید درست بکنید اینه که حوله هایی رو انتخاب کنید که بشه دورتادور قالب کشید. این حوله ها رو خیس کنید و با سنجاق دور کیک بچسبونید. این کار باعث میشه که کیک تون گنبدی نشه و یکدست بیاد بالا

  2. 2 عدد تخم مرغ و 225 گرم شکر رو در کاسه میکسر بریزید و هم بزنید. وقتی کمی رنگش برگشت 240 گرم خامه رو اضافه کنیدبه همراه 1 قاشق چای خوری جوش شیرین، 1 قاشق چای خوری وانیل و همینطور 120 گرم آرد. اینها رو با همزن بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست بشن

  3. این مایه کیک رو بین 2 تا ظرف نصف کنید و به یکیش کنجدهای سیاه رو اضافه کنید و به یکیش گردوهای خرد شده و هر کدوم رو داخل یه قالب 20 سانتی متری بریزید

  4. با الباقی مواد مرحله های قبلی رو تکرار کنید و این بار پودر کاکائو رو با آرد به مواد اضافه کنید

  5. مایه کیک رو دوباره به دو بخش تقسیم کنید و به یکیش کمپوت آلبالو که هسته اش رو گرفتین اضافه کنید. فراموش نکنید که بذارید تمام شربتش بره و خشک بشه که آب تو کیک نندازه. قبل از اینکه آلبالوها رو اضافه کنید مقداری آرد بهشون اضافه کنید و کمی تکون بدید تا آرد روی آلبالوها رو بپوشونه، این باعث میشه که آلبالوها ته قالب نرن و سر جاشون بمونن

  6. به نصف دیگه چیپس های شکلات سفید و تلخ رو اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مخلوط بشن

  7. هر دو رو توی قالب بریزید و به مدت 20-30 دقیقه توی فر بپزید. در نظر داشته باشید که کیک های اول زودتر از کیک شکلاتی میپزن پس بهتره که نزدیک تر به در فر باشن که بتونید زودتر درشون بیارید. تا 20 دقیقه اول اصلا در فر رو باز نکنید و بعد از 20 دقیقه میتونید با سیخ چوبی پخت شون رو تست کنید. اگر پخته بود سریع بیرون بیارید و بعد اجازه بدید کیک های شکلاتی هم بپزن

  8. اجازه بدید کیک ها روی توری خنک بشن و برید سراغ درست کردن باترکریم دلچه

باترکریم دلچه

  1. برای درست کردن این باتر کریم فقط به دو تا ماده احتیاج داریم. یکی کره و دیگری دلچه لچه که درست کردنش رو میتونید تو این پست ببینید. نحوه درست کردن دلچه لچه

  2. ابتدا کره رو به دمای محیط میرسونیم. برای اینکار باید 3 ساعت بیرون از یخچال باشه. کره رو توی همزن میریزیم و شروع به زدن میکنیم به مدت تقریبا 5 دقیقه. تو این 5 دقیقه گهگاهی کره رو از کناره های کاسه همزن بیارید وسط

  3. بعد از 5 دقیقه دلچه رو که درست کردید به کره آروم آروم اضافه کنید و با همزن دور کند به اندازه ای که فقط مخلوط بشه بزنید و به همین سادگی باترکریم دلچه ما آماده است

گاناش شکلات

  1. برای درست کردن گاناش شکلات خامه رو روی حرارت بذارید تا لحظه ای که میخواد شروع به جوشیدن بکنه

  2. از روی حرارت بردارید و به شکلات اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ها با حرارت خامه آب بشن و یکدست بشن

مونتاژ کیک

  1. حدود 300 گرم از باترکریم رو برای دکور کیک کنار بگذارید

  2. تمامی کیک ها رو نصف کنید به نحوی که 8 عدد کیک نازک تر داشته باشید. البته میتونید این کار رو هم نکنید اما من اینطوری بیشتر دوست دارم

  3. یه قالب کمربندی رو آماده کنید و لایه اول رو داخلش بذارید و کمی روش باتر کریم بزنید و همینطور به صورت یکی در میان کیک شکلاتی بذارید و تا انتها روی همه کیک ها باتر کریم بزنید. دور قالب کمربندی میتونید یه طلق بلند بذارید که اونجایی که ارتفاع قالب کیک رو نمیپوشونه رو نگه داره

  4. 2-3 ساعت در یخچال بذارید تا کمی خودش رو بگیره و دکور کردنش راحت تر بشه

  5. حالا اون باترکریمی که کنار گذاشته بودید رو روی کیک و اطرافش بکشید و با پالت صاف کنید

  6. گاناش رو که حالا کمی سفت شده به فواصل 5 ثانیه 5 ثانیه داخل مایکروویو بگذارید تا نرم بشه و بتونید روی کیک بریزید. اینجاش دیگه سلیقه ایه اما میتونید به صورت آبشاری لبه کیک بریزید که از کنار کیک پایین بیاد

یادداشت

  • برای درست کردن گاناش اگر ار چیپس شکلاتی استفاده نمیکنید باید شکلات رو خرد کنید که سریعتر آب بشه
  • این کیک رو میتونید توی فریزر تا یک ماه نگه دارید البته باید توی ظرف در دار باشه
Print

کیک روسی رویال

کیک های روسی کیک های چند لایه ای هستند که بسیار هم خوشمزه اند. در این رسپی شما رو با یکی از اونها آشنا میکنیم
Course کیک و شیرینی
Cuisine روسی
Keyword طرز تهیه کیک روسی, کیک روسی, کیک کافه ای روسی, کیک کافی شاپی روسی, کیک های کافه ای روسی
Prep Time 20 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 50 minutes
Servings 12 نفر
Calories 453kcal
Author مدیر

Ingredients

لایه های کیک

  • 4 عدد تخم مرغ
  • 450 گرم شکر
  • 480 گرم خامه
  • 240 گرم آرد
  • 2 قاشق چای خوری جوش شیرین
  • 1 قاشق چای خوری وانیل
  • 30 گرم کنجد سیاه
  • 60 گرم گردو خرد شده
  • 25 گرم پودر کاکائو
  • 100 گرم کمپوت آلبالو
  • 45 گرم شکلات سفید چیپس
  • 45 گرم شکلات تلخ چیپس

گاناش

  • 60 گرم شکلات تلخ
  • 60 گرم خامه

باتر کریم دلچه

  • 480 گرم کره
  • 2 قوطی شیرعسلی

Instructions

لایه های کیک

  • فر رو روشن کنید و روی 175 درجه بذارید. چهارتا قالب 20 سانتی متری رو آماده کنید و کفش رو کاغذ روغنی بکشید. یه چیز دیگه ای که باید درست بکنید اینه که حوله هایی رو انتخاب کنید که بشه دورتادور قالب کشید. این حوله ها رو خیس کنید و با سنجاق دور کیک بچسبونید. این کار باعث میشه که کیک تون گنبدی نشه و یکدست بیاد بالا
  • 2 عدد تخم مرغ و 225 گرم شکر رو در کاسه میکسر بریزید و هم بزنید. وقتی کمی رنگش برگشت 240 گرم خامه رو اضافه کنیدبه همراه 1 قاشق چای خوری جوش شیرین، 1 قاشق چای خوری وانیل و همینطور 120 گرم آرد. اینها رو با همزن بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست بشن
  • این مایه کیک رو بین 2 تا ظرف نصف کنید و به یکیش کنجدهای سیاه رو اضافه کنید و به یکیش گردوهای خرد شده و هر کدوم رو داخل یه قالب 20 سانتی متری بریزید
  • با الباقی مواد مرحله های قبلی رو تکرار کنید و این بار پودر کاکائو رو با آرد به مواد اضافه کنید
  • مایه کیک رو دوباره به دو بخش تقسیم کنید و به یکیش کمپوت آلبالو که هسته اش رو گرفتین اضافه کنید. فراموش نکنید که بذارید تمام شربتش بره و خشک بشه که آب تو کیک نندازه. قبل از اینکه آلبالوها رو اضافه کنید مقداری آرد بهشون اضافه کنید و کمی تکون بدید تا آرد روی آلبالوها رو بپوشونه، این باعث میشه که آلبالوها ته قالب نرن و سر جاشون بمونن
  • به نصف دیگه چیپس های شکلات سفید و تلخ رو اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مخلوط بشن
  • هر دو رو توی قالب بریزید و به مدت 20-30 دقیقه توی فر بپزید. در نظر داشته باشید که کیک های اول زودتر از کیک شکلاتی میپزن پس بهتره که نزدیک تر به در فر باشن که بتونید زودتر درشون بیارید. تا 20 دقیقه اول اصلا در فر رو باز نکنید و بعد از 20 دقیقه میتونید با سیخ چوبی پخت شون رو تست کنید. اگر پخته بود سریع بیرون بیارید و بعد اجازه بدید کیک های شکلاتی هم بپزن
  • اجازه بدید کیک ها روی توری خنک بشن و برید سراغ درست کردن باترکریم دلچه

باترکریم دلچه

  • برای درست کردن این باتر کریم فقط به دو تا ماده احتیاج داریم. یکی کره و دیگری دلچه لچه که درست کردنش رو میتونید تو این پست ببینید. نحوه درست کردن دلچه لچه
  • ابتدا کره رو به دمای محیط میرسونیم. برای اینکار باید 3 ساعت بیرون از یخچال باشه. کره رو توی همزن میریزیم و شروع به زدن میکنیم به مدت تقریبا 5 دقیقه. تو این 5 دقیقه گهگاهی کره رو از کناره های کاسه همزن بیارید وسط
  • بعد از 5 دقیقه دلچه رو که درست کردید به کره آروم آروم اضافه کنید و با همزن دور کند به اندازه ای که فقط مخلوط بشه بزنید و به همین سادگی باترکریم دلچه ما آماده است

گاناش شکلات

  • برای درست کردن گاناش شکلات خامه رو روی حرارت بذارید تا لحظه ای که میخواد شروع به جوشیدن بکنه
  • از روی حرارت بردارید و به شکلات اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ها با حرارت خامه آب بشن و یکدست بشن

مونتاژ کیک

  • حدود 300 گرم از باترکریم رو برای دکور کیک کنار بگذارید
  • تمامی کیک ها رو نصف کنید به نحوی که 8 عدد کیک نازک تر داشته باشید. البته میتونید این کار رو هم نکنید اما من اینطوری بیشتر دوست دارم
  • یه قالب کمربندی رو آماده کنید و لایه اول رو داخلش بذارید و کمی روش باتر کریم بزنید و همینطور به صورت یکی در میان کیک شکلاتی بذارید و تا انتها روی همه کیک ها باتر کریم بزنید. دور قالب کمربندی میتونید یه طلق بلند بذارید که اونجایی که ارتفاع قالب کیک رو نمیپوشونه رو نگه داره
  • 2-3 ساعت در یخچال بذارید تا کمی خودش رو بگیره و دکور کردنش راحت تر بشه
  • حالا اون باترکریمی که کنار گذاشته بودید رو روی کیک و اطرافش بکشید و با پالت صاف کنید
  • گاناش رو که حالا کمی سفت شده به فواصل 5 ثانیه 5 ثانیه داخل مایکروویو بگذارید تا نرم بشه و بتونید روی کیک بریزید. اینجاش دیگه سلیقه ایه اما میتونید به صورت آبشاری لبه کیک بریزید که از کنار کیک پایین بیاد

Notes

  • برای درست کردن گاناش اگر ار چیپس شکلاتی استفاده نمیکنید باید شکلات رو خرد کنید که سریعتر آب بشه
  • این کیک رو میتونید توی فریزر تا یک ماه نگه دارید البته باید توی ظرف در دار باشه
اشتراک گذاری:
برچسب ها: آشپزی آنلاینآموزش آشپزیآموزش آشپزی آنلاینآموزش آشپزی ویدیوییآموزش آنلاین آشپزیآموزش آنلاین قنادیآموزش قنادی آنلاینآموزش قنادی ویدیوییآموزش کیک روسیآموزش کیک عسلی روسیآموزش ویدیویی آشپزیآموزش ویدیویی قنادیآموزشگاه آشپزی آنلایناموزش کیک روسیاموزش کیک عروسک روسیانواع کیک روسیانواع کیک های روسیبان كيك روسيتزیین کیک باماسوره روسیتزیین کیک روسیتهیه کیک چای روسیتهیه کیک روسیدرباره کیک روسیدستور كيك عسلي روسيدستور کیک روسیدستور کیک عسل روسیدستور کیک عسلی روسیرسپی کیک روسیشیرینی کیک چای روسیشیرینی کیک روسیطرز تهيه كيك روسيطرز تهیهطرز تهیه کیک اسپارتاک روسیطرز تهیه کیک اسپارتاک روسی شکلاتیطرز تهیه کیک تولدطرز تهیه کیک خیسطرز تهیه کیک روسیطرز تهیه کیک روی گازطرز تهیه کیک سادهطرز تهیه کیک سیب روسیطرز تهیه کیک شکلاتیطرز تهیه کیک شیرینی روسیطرز تهیه کیک عسل روسیطرز تهیه کیک عسلی روسیطرز تهیه کیک های روسیطرز تهیه کیک هویجطرز تهیه کیک یخچالیطرز کیک روسیطرزتهیه کیک سیب روسیطرزتهیه کیک عسلی روسیفيلينگ كيك روسيفیلینگ کیک های روسیكيك روسيكيك روسي بالعسلكيك سيب روسيكيك هاي روسيکاپ کیک روسیکیککیک اسپارتاک روسیکیک اسپارتاک شکلاتی روسیکیک اسفنجیکیک انت هیل روسیکیک با ماسوره روسیکیک تولدکیک تولد به سبک روسیکیک تولد دخترانهکیک تولد روسیهکیک چای روسیکیک روسیکیک روسی اپراکیک روسی تاتیاناکیک روسی چیستکیک روسی شف طیبهکیک روسی عسلیکیک روسی فیلینگکیک روسی کافی شاپیکیک روسی مامی سایتکیک روسیه ایکیک سادهکیک شکلاتیکیک شکلاتی روسیکیک عروسک روسیکیک عسل روسیکیک کارامل روسیکیک کافه ای روسیکیک کافی شاپی روسیکیک کرپ روسیکیک گردو روسیکیک گردویی روسیکیک لایه ای روسیکیک ناپلئون روسیکیک های روسیکیک های کافه ای روسیکیک های کافی شاپکیک های کافی شاپیکیک های کافی شاپی روسیکیک هویج روسیکیکهای روسیکیکهای کافه روسیمدل کیک روسی

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

شله زرد

فرنی خرما

خرماپیچ

حلوا بحرینی

توپک خرمایی

حلوا شیر

قدیمی تر کیک روسی
جدیدتر دولسه دولچه

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

امتیاز رسپی




محبوب ترین دستور هفته
  • کیک براونی Brownies
  • پاستا سیر و میگو
  • موس کیک شکلاتی
دسته‌ها
  • اسنک و خوراکی
  • پیش غذا و سالاد
  • دانستنی های آشپزی
  • دسر
  • رسپی
  • سوپ و آش
  • صبحانه
  • غذای اصلی
  • غذای دریایی
  • غذای مرغ و گوشت
  • غذایی گیاهی
  • کیک و شیرینی
  • نان
  • نوشیدنی
جستجو برای:
جدیدترین نوشته ها
  • شله زرد اردیبهشت 2, 1400
  • حلیم فروردین 31, 1400
  • فرنی خرما فروردین 30, 1400
  • خرماپیچ فروردین 30, 1400
  • حلوا بحرینی فروردین 30, 1400