کیک روسی رویال

کیک های کافه ای روسی جدیدا خیلی رو بورس اومده و همه دنبالشن. کلاس های منعددی برگزار میشه و همه دوست دارن یاد بگیرن. خوب منم اینجا یکیش رو براتون میذارم. امیدوارم لذت ببرید.
این کیک از این سایت ترجمه شده و برای درست کردن باترکریم دلچه هم میتونید به این پست برید
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید
اگر دوست دارید طرز تهیه کیک های روسی رو به صورت ویدیویی با جزئیات کامل یاد بگیرید میتونید به صفحه آموزش کیک روسی مراجعه کنید
اگر دوست دارید طرز تهیه کیک های روسی رو به صورت ویدیویی با جزئیات کامل یاد بگیرید میتونید به صفحه آموزش کیک روسی مراجعه کنید
کیک روسی رویال
کیک های روسی کیک های چند لایه ای هستند که بسیار هم خوشمزه اند. در این رسپی شما رو با یکی از اونها آشنا میکنیم
مواد لازم
لایه های کیک
- 4 عدد تخم مرغ
- 450 گرم شکر
- 480 گرم خامه
- 240 گرم آرد
- 2 قاشق چای خوری جوش شیرین
- 1 قاشق چای خوری وانیل
- 30 گرم کنجد سیاه
- 60 گرم گردو خرد شده
- 25 گرم پودر کاکائو
- 100 گرم کمپوت آلبالو
- 45 گرم شکلات سفید چیپس
- 45 گرم شکلات تلخ چیپس
گاناش
- 60 گرم شکلات تلخ
- 60 گرم خامه
باتر کریم دلچه
- 480 گرم کره
- 2 قوطی شیرعسلی
طرز تهیه
لایه های کیک
-
فر رو روشن کنید و روی 175 درجه بذارید. چهارتا قالب 20 سانتی متری رو آماده کنید و کفش رو کاغذ روغنی بکشید. یه چیز دیگه ای که باید درست بکنید اینه که حوله هایی رو انتخاب کنید که بشه دورتادور قالب کشید. این حوله ها رو خیس کنید و با سنجاق دور کیک بچسبونید. این کار باعث میشه که کیک تون گنبدی نشه و یکدست بیاد بالا
-
2 عدد تخم مرغ و 225 گرم شکر رو در کاسه میکسر بریزید و هم بزنید. وقتی کمی رنگش برگشت 240 گرم خامه رو اضافه کنیدبه همراه 1 قاشق چای خوری جوش شیرین، 1 قاشق چای خوری وانیل و همینطور 120 گرم آرد. اینها رو با همزن بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست بشن
-
این مایه کیک رو بین 2 تا ظرف نصف کنید و به یکیش کنجدهای سیاه رو اضافه کنید و به یکیش گردوهای خرد شده و هر کدوم رو داخل یه قالب 20 سانتی متری بریزید
-
با الباقی مواد مرحله های قبلی رو تکرار کنید و این بار پودر کاکائو رو با آرد به مواد اضافه کنید
-
مایه کیک رو دوباره به دو بخش تقسیم کنید و به یکیش کمپوت آلبالو که هسته اش رو گرفتین اضافه کنید. فراموش نکنید که بذارید تمام شربتش بره و خشک بشه که آب تو کیک نندازه. قبل از اینکه آلبالوها رو اضافه کنید مقداری آرد بهشون اضافه کنید و کمی تکون بدید تا آرد روی آلبالوها رو بپوشونه، این باعث میشه که آلبالوها ته قالب نرن و سر جاشون بمونن
-
به نصف دیگه چیپس های شکلات سفید و تلخ رو اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مخلوط بشن
-
هر دو رو توی قالب بریزید و به مدت 20-30 دقیقه توی فر بپزید. در نظر داشته باشید که کیک های اول زودتر از کیک شکلاتی میپزن پس بهتره که نزدیک تر به در فر باشن که بتونید زودتر درشون بیارید. تا 20 دقیقه اول اصلا در فر رو باز نکنید و بعد از 20 دقیقه میتونید با سیخ چوبی پخت شون رو تست کنید. اگر پخته بود سریع بیرون بیارید و بعد اجازه بدید کیک های شکلاتی هم بپزن
-
اجازه بدید کیک ها روی توری خنک بشن و برید سراغ درست کردن باترکریم دلچه
باترکریم دلچه
-
برای درست کردن این باتر کریم فقط به دو تا ماده احتیاج داریم. یکی کره و دیگری دلچه لچه که درست کردنش رو میتونید تو این پست ببینید. نحوه درست کردن دلچه لچه
-
ابتدا کره رو به دمای محیط میرسونیم. برای اینکار باید 3 ساعت بیرون از یخچال باشه. کره رو توی همزن میریزیم و شروع به زدن میکنیم به مدت تقریبا 5 دقیقه. تو این 5 دقیقه گهگاهی کره رو از کناره های کاسه همزن بیارید وسط
-
بعد از 5 دقیقه دلچه رو که درست کردید به کره آروم آروم اضافه کنید و با همزن دور کند به اندازه ای که فقط مخلوط بشه بزنید و به همین سادگی باترکریم دلچه ما آماده است
گاناش شکلات
-
برای درست کردن گاناش شکلات خامه رو روی حرارت بذارید تا لحظه ای که میخواد شروع به جوشیدن بکنه
-
از روی حرارت بردارید و به شکلات اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ها با حرارت خامه آب بشن و یکدست بشن
مونتاژ کیک
-
حدود 300 گرم از باترکریم رو برای دکور کیک کنار بگذارید
-
تمامی کیک ها رو نصف کنید به نحوی که 8 عدد کیک نازک تر داشته باشید. البته میتونید این کار رو هم نکنید اما من اینطوری بیشتر دوست دارم
-
یه قالب کمربندی رو آماده کنید و لایه اول رو داخلش بذارید و کمی روش باتر کریم بزنید و همینطور به صورت یکی در میان کیک شکلاتی بذارید و تا انتها روی همه کیک ها باتر کریم بزنید. دور قالب کمربندی میتونید یه طلق بلند بذارید که اونجایی که ارتفاع قالب کیک رو نمیپوشونه رو نگه داره
-
2-3 ساعت در یخچال بذارید تا کمی خودش رو بگیره و دکور کردنش راحت تر بشه
-
حالا اون باترکریمی که کنار گذاشته بودید رو روی کیک و اطرافش بکشید و با پالت صاف کنید
-
گاناش رو که حالا کمی سفت شده به فواصل 5 ثانیه 5 ثانیه داخل مایکروویو بگذارید تا نرم بشه و بتونید روی کیک بریزید. اینجاش دیگه سلیقه ایه اما میتونید به صورت آبشاری لبه کیک بریزید که از کنار کیک پایین بیاد
یادداشت
- برای درست کردن گاناش اگر ار چیپس شکلاتی استفاده نمیکنید باید شکلات رو خرد کنید که سریعتر آب بشه
- این کیک رو میتونید توی فریزر تا یک ماه نگه دارید البته باید توی ظرف در دار باشه
کیک روسی رویال
Ingredients
لایه های کیک
- 4 عدد تخم مرغ
- 450 گرم شکر
- 480 گرم خامه
- 240 گرم آرد
- 2 قاشق چای خوری جوش شیرین
- 1 قاشق چای خوری وانیل
- 30 گرم کنجد سیاه
- 60 گرم گردو خرد شده
- 25 گرم پودر کاکائو
- 100 گرم کمپوت آلبالو
- 45 گرم شکلات سفید چیپس
- 45 گرم شکلات تلخ چیپس
گاناش
- 60 گرم شکلات تلخ
- 60 گرم خامه
باتر کریم دلچه
- 480 گرم کره
- 2 قوطی شیرعسلی
Instructions
لایه های کیک
- فر رو روشن کنید و روی 175 درجه بذارید. چهارتا قالب 20 سانتی متری رو آماده کنید و کفش رو کاغذ روغنی بکشید. یه چیز دیگه ای که باید درست بکنید اینه که حوله هایی رو انتخاب کنید که بشه دورتادور قالب کشید. این حوله ها رو خیس کنید و با سنجاق دور کیک بچسبونید. این کار باعث میشه که کیک تون گنبدی نشه و یکدست بیاد بالا
- 2 عدد تخم مرغ و 225 گرم شکر رو در کاسه میکسر بریزید و هم بزنید. وقتی کمی رنگش برگشت 240 گرم خامه رو اضافه کنیدبه همراه 1 قاشق چای خوری جوش شیرین، 1 قاشق چای خوری وانیل و همینطور 120 گرم آرد. اینها رو با همزن بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست بشن
- این مایه کیک رو بین 2 تا ظرف نصف کنید و به یکیش کنجدهای سیاه رو اضافه کنید و به یکیش گردوهای خرد شده و هر کدوم رو داخل یه قالب 20 سانتی متری بریزید
- با الباقی مواد مرحله های قبلی رو تکرار کنید و این بار پودر کاکائو رو با آرد به مواد اضافه کنید
- مایه کیک رو دوباره به دو بخش تقسیم کنید و به یکیش کمپوت آلبالو که هسته اش رو گرفتین اضافه کنید. فراموش نکنید که بذارید تمام شربتش بره و خشک بشه که آب تو کیک نندازه. قبل از اینکه آلبالوها رو اضافه کنید مقداری آرد بهشون اضافه کنید و کمی تکون بدید تا آرد روی آلبالوها رو بپوشونه، این باعث میشه که آلبالوها ته قالب نرن و سر جاشون بمونن
- به نصف دیگه چیپس های شکلات سفید و تلخ رو اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مخلوط بشن
- هر دو رو توی قالب بریزید و به مدت 20-30 دقیقه توی فر بپزید. در نظر داشته باشید که کیک های اول زودتر از کیک شکلاتی میپزن پس بهتره که نزدیک تر به در فر باشن که بتونید زودتر درشون بیارید. تا 20 دقیقه اول اصلا در فر رو باز نکنید و بعد از 20 دقیقه میتونید با سیخ چوبی پخت شون رو تست کنید. اگر پخته بود سریع بیرون بیارید و بعد اجازه بدید کیک های شکلاتی هم بپزن
- اجازه بدید کیک ها روی توری خنک بشن و برید سراغ درست کردن باترکریم دلچه
باترکریم دلچه
- برای درست کردن این باتر کریم فقط به دو تا ماده احتیاج داریم. یکی کره و دیگری دلچه لچه که درست کردنش رو میتونید تو این پست ببینید. نحوه درست کردن دلچه لچه
- ابتدا کره رو به دمای محیط میرسونیم. برای اینکار باید 3 ساعت بیرون از یخچال باشه. کره رو توی همزن میریزیم و شروع به زدن میکنیم به مدت تقریبا 5 دقیقه. تو این 5 دقیقه گهگاهی کره رو از کناره های کاسه همزن بیارید وسط
- بعد از 5 دقیقه دلچه رو که درست کردید به کره آروم آروم اضافه کنید و با همزن دور کند به اندازه ای که فقط مخلوط بشه بزنید و به همین سادگی باترکریم دلچه ما آماده است
گاناش شکلات
- برای درست کردن گاناش شکلات خامه رو روی حرارت بذارید تا لحظه ای که میخواد شروع به جوشیدن بکنه
- از روی حرارت بردارید و به شکلات اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ها با حرارت خامه آب بشن و یکدست بشن
مونتاژ کیک
- حدود 300 گرم از باترکریم رو برای دکور کیک کنار بگذارید
- تمامی کیک ها رو نصف کنید به نحوی که 8 عدد کیک نازک تر داشته باشید. البته میتونید این کار رو هم نکنید اما من اینطوری بیشتر دوست دارم
- یه قالب کمربندی رو آماده کنید و لایه اول رو داخلش بذارید و کمی روش باتر کریم بزنید و همینطور به صورت یکی در میان کیک شکلاتی بذارید و تا انتها روی همه کیک ها باتر کریم بزنید. دور قالب کمربندی میتونید یه طلق بلند بذارید که اونجایی که ارتفاع قالب کیک رو نمیپوشونه رو نگه داره
- 2-3 ساعت در یخچال بذارید تا کمی خودش رو بگیره و دکور کردنش راحت تر بشه
- حالا اون باترکریمی که کنار گذاشته بودید رو روی کیک و اطرافش بکشید و با پالت صاف کنید
- گاناش رو که حالا کمی سفت شده به فواصل 5 ثانیه 5 ثانیه داخل مایکروویو بگذارید تا نرم بشه و بتونید روی کیک بریزید. اینجاش دیگه سلیقه ایه اما میتونید به صورت آبشاری لبه کیک بریزید که از کنار کیک پایین بیاد
Notes
- برای درست کردن گاناش اگر ار چیپس شکلاتی استفاده نمیکنید باید شکلات رو خرد کنید که سریعتر آب بشه
- این کیک رو میتونید توی فریزر تا یک ماه نگه دارید البته باید توی ظرف در دار باشه
دیدگاهتان را بنویسید