کیک روسی (پراگ)

طرز تهیه کیک کافه ای روسی
خوب، دوباره با ترجمه یه نوع کیک روسی دیگه در خدمت شماییم. این کیک از این سایت ترجمه شده و کیک خیلی خوشمزه ایه. برای دیدن رسپی های بیشتر به اینجا مراجعه کنید
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید
اگر دوست دارید طرز تهیه کیک های روسی رو به صورت ویدیویی با جزئیات کامل یاد بگیرید میتونید به صفحه آموزش کیک روسی مراجعه کنید
کیک روسی (پراگ)
کیک پراگ در واقع ورژن ساده شده کیک ساچر هست که به جای کرم زردآلو از کرم کره و شیرعسل استفاده می شه.
مواد لازم
مواد لازم برای کیک
- تخم مرغ 6 عدد
- شکر 150 گرم
- آرد 115 گرم
- پودر کاکائو 25 گرم
- کره 40 گرم آب شده
مواد لازم برای آیسینگ
- زرده تخم مرغ 1 عدد
- آب 20 گرم
- شیر عسلی 120 گرم
- کره 200 گرم در دمای محیط
- پودر کاکائو 10 گرم
طرز تهیه
کیک پراگ
-
فر رو روشن کنید و روی 175 درجه بگذارید
-
زرده و سفیده ها رو جدا کنید. زرده های تخم مرغ و نصف شکر رو در کاسه همزن بریزید و با دور متوسط بزنید تا کرم رنگ بشه و به سفیدی بزنه و خوب پف کنه
-
در ظرف دیگری سفیده ها رو بریزید و با دور تند بزنید تا ابری بشه و به سافت پیک برسه. بعد از ابری شدن نصف دیگه شکر رو به صورت قاشق قاشق به سفیده اضافه کنید تا کاملا در سفیده مخلوط بشه و سفیده به درجه استیف پیک برسه. اگر نمیدونید استیف پیک چیه میتونید به این پست مراجعه کنید. این کار حدود 15 دقیقه طول میکشه
-
زرده ها رو به صورت دورانی به سفیده ها اضافه کنید تا کاملا یکدست بشه. دقت کنید که زیاد هم نزنید و فقط تا حدی که رگه های سفیده توی کیک نباشه
-
آرد و پودر کاکائو رو 3 بار با هم الک کنید و به آرومی به مخلوط تخم مرغ بصورت دورانی اضافه کنید.
-
پس از مخلوط شدن کامل کره آب شده رو اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط بشه
-
مایه کیک رو توی قالب 20 سانتی که از قبل چرب کردید و آرد پاشی شده قرار بدید. یادتون نره که کفش رو هم ورق روغنی بندازید و چرب کنید
-
قالب رو به مدت 30 دقیقه تو فر بذارید تا کیک کاملا بپزه
آیسینگ
-
در قابلمه ای زرده و آب رو مخلوط کنید و شیر عسلی رو بهش اضافه کنید و هم بزنید. روی حرارت کم بذارید و دائم هم بزنید تا مثل فرینی خودش رو بگیره و سفت بشه. در تمام این مدت باید دائم هم بزنید که زرده خودش رو نبنده وگرنه باید یه نیمرو شیرین بخورید
-
از روی حرارت بردارید و اجازه بدید به دمای محیط برسه
-
در ظرفی کره نرم رو با همزن بزنید تا رنگش به سفیدی بزنه و پف کنه. کرمی رو که در مرحله قبل درست کردیم رو قاشق قاشق بهش اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید تا کاملا یکدست بشه. بعد از تمام شدن کرم پودر کاکائو رو به آهستگی اضافه کنید که با کرم کاملا مخلوط بشه و رده ای از پودر کاکائو نمونه توش
-
الان دیگه باید کیک آماده شده باشه. از تو فر در بیارید و بعد از 5 دقیقه از تو قالب بیرون بیارید و بذارید روی توری تا خنک بشه
-
بعد از خنک شدن به سه لایه کیک رو ببرید و لایه اول رو روی صفحه یک بذارید. از کرمی که درست کردیم روش بزنید و همینطور تا لایه آخر ادامه بدید
-
در آخر کی کیک رو با کرمی که داریم بپوشونید و مقداری از آیسینگ رو کنار بگذارید. کیک رو بذارید یه مدت توی فریزر بموه تا سفت بشه و بعد از فریزر بیرون بیارید و بقیه آیسینگ رو روش بکشید و صاف کنید
-
اگر دوست داشتید میتونید روی کیک رو با گاناش بپوشونید. برای این کار 100 گرم خامه رو گرم کنید و بعد با 100 گرم شکلات مخلوط کنید و بذارید چند دقیقه بمونه. بعد از چند دقیقه با قاشق هم بزنید تا کاملا یکدست بشه. گرمای خامه شکلات رو ذوب میکنه و همچنین دمای خامه رو هم میاره پایین. این گاناش رو روی کیک بریزد و هر جور دوست دارید تزئین کنید
یادداشت
- کیک رو تا خنک نشده برش نزنین چون خرد میشه
- اگر بالای کیک تون حالت گنبدی شده بود میتونید با چاقو ببرید و خردش کنید و بعدکه روی کیک رو با آیسینگ پوشوندین روی کیک بپاشید. مثل کیک رد ولوت
کیک روسی (پراگ)
Ingredients
مواد لازم برای کیک
- تخم مرغ 6 عدد
- شکر 150 گرم
- آرد 115 گرم
- پودر کاکائو 25 گرم
- کره 40 گرم آب شده
مواد لازم برای آیسینگ
- زرده تخم مرغ 1 عدد
- آب 20 گرم
- شیر عسلی 120 گرم
- کره 200 گرم در دمای محیط
- پودر کاکائو 10 گرم
Instructions
کیک پراگ
- فر رو روشن کنید و روی 175 درجه بگذارید
- زرده و سفیده ها رو جدا کنید. زرده های تخم مرغ و نصف شکر رو در کاسه همزن بریزید و با دور متوسط بزنید تا کرم رنگ بشه و به سفیدی بزنه و خوب پف کنه
- در ظرف دیگری سفیده ها رو بریزید و با دور تند بزنید تا ابری بشه و به سافت پیک برسه. بعد از ابری شدن نصف دیگه شکر رو به صورت قاشق قاشق به سفیده اضافه کنید تا کاملا در سفیده مخلوط بشه و سفیده به درجه استیف پیک برسه. اگر نمیدونید استیف پیک چیه میتونید به این پست مراجعه کنید. این کار حدود 15 دقیقه طول میکشه
- زرده ها رو به صورت دورانی به سفیده ها اضافه کنید تا کاملا یکدست بشه. دقت کنید که زیاد هم نزنید و فقط تا حدی که رگه های سفیده توی کیک نباشه
- آرد و پودر کاکائو رو 3 بار با هم الک کنید و به آرومی به مخلوط تخم مرغ بصورت دورانی اضافه کنید.
- پس از مخلوط شدن کامل کره آب شده رو اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط بشه
- مایه کیک رو توی قالب 20 سانتی که از قبل چرب کردید و آرد پاشی شده قرار بدید. یادتون نره که کفش رو هم ورق روغنی بندازید و چرب کنید
- قالب رو به مدت 30 دقیقه تو فر بذارید تا کیک کاملا بپزه
آیسینگ
- در قابلمه ای زرده و آب رو مخلوط کنید و شیر عسلی رو بهش اضافه کنید و هم بزنید. روی حرارت کم بذارید و دائم هم بزنید تا مثل فرینی خودش رو بگیره و سفت بشه. در تمام این مدت باید دائم هم بزنید که زرده خودش رو نبنده وگرنه باید یه نیمرو شیرین بخورید
- از روی حرارت بردارید و اجازه بدید به دمای محیط برسه
- در ظرفی کره نرم رو با همزن بزنید تا رنگش به سفیدی بزنه و پف کنه. کرمی رو که در مرحله قبل درست کردیم رو قاشق قاشق بهش اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید تا کاملا یکدست بشه. بعد از تمام شدن کرم پودر کاکائو رو به آهستگی اضافه کنید که با کرم کاملا مخلوط بشه و رده ای از پودر کاکائو نمونه توش
- الان دیگه باید کیک آماده شده باشه. از تو فر در بیارید و بعد از 5 دقیقه از تو قالب بیرون بیارید و بذارید روی توری تا خنک بشه
- بعد از خنک شدن به سه لایه کیک رو ببرید و لایه اول رو روی صفحه یک بذارید. از کرمی که درست کردیم روش بزنید و همینطور تا لایه آخر ادامه بدید
- در آخر کی کیک رو با کرمی که داریم بپوشونید و مقداری از آیسینگ رو کنار بگذارید. کیک رو بذارید یه مدت توی فریزر بموه تا سفت بشه و بعد از فریزر بیرون بیارید و بقیه آیسینگ رو روش بکشید و صاف کنید
- اگر دوست داشتید میتونید روی کیک رو با گاناش بپوشونید. برای این کار 100 گرم خامه رو گرم کنید و بعد با 100 گرم شکلات مخلوط کنید و بذارید چند دقیقه بمونه. بعد از چند دقیقه با قاشق هم بزنید تا کاملا یکدست بشه. گرمای خامه شکلات رو ذوب میکنه و همچنین دمای خامه رو هم میاره پایین. این گاناش رو روی کیک بریزد و هر جور دوست دارید تزئین کنید
Notes
- کیک رو تا خنک نشده برش نزنین چون خرد میشه
- اگر بالای کیک تون حالت گنبدی شده بود میتونید با چاقو ببرید و خردش کنید و بعدکه روی کیک رو با آیسینگ پوشوندین روی کیک بپاشید. مثل کیک رد ولوت
سلام.میشه به جای کره از روغن استفاده کرد؟وجود کره در کیک باعث میشه وقتی کیک میره توی یخچال بافت سفتی پیدا کنه
منظورتون چه جور روغنیه؟
خیر، چون بافتش رو خراب میکنه، اگر در یخچال گذاشتید و سفت شد میتونید کمی در دمای محیط بذارید و دوباره نرم میشه