چیزکیک یخچالی

طرز تهیه چیزکیک یخچالی رو در این پست قصد داریم به شما یاد بدیم. همه ما چیزکیک کم و بیش خوردیم و اون رو جزو دسرهای خوشمزه میدونیم. درست کردن این دسر خوشمزه زیاد کار سختی نیست فقط کافیه مواد لازم رو که به گرم گفته شده استفاده کنید و آموزش رو مرحله به مرحله جلو برید. امیدوارم از این رسپی لذت ببرید
نظرات خودتون رو میتونید پایین همین پست با ما به اشتراک بگذارید و اگر سوالی هم دارید بپرسید
این رسپی از صفحه طرز تهیه چیزکیک یخچالی تهیه و ترجمه شده است.
چیزکیک یخچالی
در این دستور بسیار ساده قراره طرز تهیه چیزکیک یخچالی رو یاد بگیریم با هم. بسیار ساده و خیلی خوشمزه است
مواد لازم
کراست
- 200 گرم بیسکوییت سلامت یا ساقه طلایی
- 67 گرم شکر قهوه ای
- 115 گرم کره آب شده
چیزکیک
- 360 گرم خامه
- 680 گرم پنیر خامه ای
- 100 گرم شکر
- 15 گرم پودر قند
- 2 قاشق غذاخوری آب لیمو
- 1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
طرز تهیه
کراست
-
بیسکوییت رو تو غذا ساز بریزید و حسابی خرد کنید تا جایی که شبیه آرد سوخاری بشه، کره آب شده و شکر قهوه ای رو بهش اضافه کنید و کامل مخلوط کنید تا یکدست بشه و مثل شن خیس بشه. یه قالب کمربندی رو بردارید و کفش فویل بکشید. بیسکوییت رو کف قالب بریزید و با دست کف قالب منسجم کنید تا لایه کراست تشکیل بشه همچنین میتونید از کف یه لیوان هم استفاده کنید و بذارید توی فریزر تا مواد دیگه رو آماده کنیم
مایه چیزکیک
-
300 گرم از خامه رو توی همزن بریزید و با پره های مفتولی شروع به زدن کنید تا به مرحله استیف پیک برسه. اگر نمی دونید استیف پیک چیه میتونید پست سافت پیک و استیف پیک چیست رو ببینید. دقت کنید که خامه باید سرد باشه تا بتونه فرم بگیره. بعد از اینکه چهار چنج دقیقه خامه رو زدید و فرم گرفت بذارید توی یخچال تا بعدا استفاده کنیم
-
پنیر خامه ای رو تو کاسه همزن بریزید و به همراه شکر خوب هم بزنید تا شکر حل بشه و پنیر خامه ای یکدست بشه بعد پودر قند، 60 گرم خامه، آب لیمو و وانیل رو اضافه کنید و باز هم با دور تند بزنید تا یکدست و پفکی بشه و یه حالت خامه ای پیدا کنه. حواستون باشه دیگه تو این مرحله نباید تکه های پنیر رو ببینید و اگر دیدید بازم هم بزنید
-
حالا دور همزن رو بذارید روی کند و خامه رو از یخچال بیرون بیارید و آروم آروم به مایه پنیر اضافه کنید. دقت کنید که سرعت زیاد نباشه تا هوای داخل خامه از بین نره و پفش نخوابه. همین که مخلوط و یکدست شد قالب رو از فریزیر در بیارید و مایه چیزکیک رو بریزید روش و با یه پالت یا قاشق یا هرچیز دیگه ای روش رو صاف کنید
-
روی قالب رو با سلفون بپوشونید و به مدت 8 ساعت در یخچال بگذارید تا خودش رو ببنده، بهتره یک شب تا صبح تو یخچال باشه و هرچی بیشتر باشه بهتره.
-
موقع سرو کردن یه چاقو دور قالب بکشید تا چیزکیک از قالب جدا بشه و بعد به آرومی قالب کمربندی رو باز کنید.
-
برای برش از یه چاقوی تمیز و تیز استفاده کنید و بین هر برش چاقو رو تمیز کنید. این چیزکیک فوق العاده سبک و خوشمزه است و یه حالتی شبیه موس داره. میتونید با هر تاپینگی خواستید تزئین کنید و سرو کنید. نوش جان!
یادداشت
- پنیر و 60 گرم خامه رو قبل از زدن به دمای محیط برسونید
- آب لیمو باعث بیشتر شدن و بهتر شدن طعم چیزکیک میشه
- از اونجایی که این چیزکیک ژلاتین نداره قوامش رو از خامه فرم گرفته میگیره و اون بوی ژلاتین و حالت ژله ای رو نداره
چیزکیک یخچالی
Ingredients
کراست
- 200 گرم بیسکوییت سلامت یا ساقه طلایی
- 67 گرم شکر قهوه ای
- 115 گرم کره آب شده
چیزکیک
- 360 گرم خامه
- 680 گرم پنیر خامه ای
- 100 گرم شکر
- 15 گرم پودر قند
- 2 قاشق غذاخوری آب لیمو
- 1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
Instructions
کراست
- بیسکوییت رو تو غذا ساز بریزید و حسابی خرد کنید تا جایی که شبیه آرد سوخاری بشه، کره آب شده و شکر قهوه ای رو بهش اضافه کنید و کامل مخلوط کنید تا یکدست بشه و مثل شن خیس بشه. یه قالب کمربندی رو بردارید و کفش فویل بکشید. بیسکوییت رو کف قالب بریزید و با دست کف قالب منسجم کنید تا لایه کراست تشکیل بشه همچنین میتونید از کف یه لیوان هم استفاده کنید و بذارید توی فریزر تا مواد دیگه رو آماده کنیم
مایه چیزکیک
- 300 گرم از خامه رو توی همزن بریزید و با پره های مفتولی شروع به زدن کنید تا به مرحله استیف پیک برسه. اگر نمی دونید استیف پیک چیه میتونید پست سافت پیک و استیف پیک چیست رو ببینید. دقت کنید که خامه باید سرد باشه تا بتونه فرم بگیره. بعد از اینکه چهار چنج دقیقه خامه رو زدید و فرم گرفت بذارید توی یخچال تا بعدا استفاده کنیم
- پنیر خامه ای رو تو کاسه همزن بریزید و به همراه شکر خوب هم بزنید تا شکر حل بشه و پنیر خامه ای یکدست بشه بعد پودر قند، 60 گرم خامه، آب لیمو و وانیل رو اضافه کنید و باز هم با دور تند بزنید تا یکدست و پفکی بشه و یه حالت خامه ای پیدا کنه. حواستون باشه دیگه تو این مرحله نباید تکه های پنیر رو ببینید و اگر دیدید بازم هم بزنید
- حالا دور همزن رو بذارید روی کند و خامه رو از یخچال بیرون بیارید و آروم آروم به مایه پنیر اضافه کنید. دقت کنید که سرعت زیاد نباشه تا هوای داخل خامه از بین نره و پفش نخوابه. همین که مخلوط و یکدست شد قالب رو از فریزیر در بیارید و مایه چیزکیک رو بریزید روش و با یه پالت یا قاشق یا هرچیز دیگه ای روش رو صاف کنید
- روی قالب رو با سلفون بپوشونید و به مدت 8 ساعت در یخچال بگذارید تا خودش رو ببنده، بهتره یک شب تا صبح تو یخچال باشه و هرچی بیشتر باشه بهتره.
- موقع سرو کردن یه چاقو دور قالب بکشید تا چیزکیک از قالب جدا بشه و بعد به آرومی قالب کمربندی رو باز کنید.
- برای برش از یه چاقوی تمیز و تیز استفاده کنید و بین هر برش چاقو رو تمیز کنید. این چیزکیک فوق العاده سبک و خوشمزه است و یه حالتی شبیه موس داره. میتونید با هر تاپینگی خواستید تزئین کنید و سرو کنید. نوش جان!
Notes
- پنیر و 60 گرم خامه رو قبل از زدن به دمای محیط برسونید
- آب لیمو باعث بیشتر شدن و بهتر شدن طعم چیزکیک میشه
- از اونجایی که این چیزکیک ژلاتین نداره قوامش رو از خامه فرم گرفته میگیره و اون بوی ژلاتین و حالت ژله ای رو نداره
دیدگاهتان را بنویسید