۴ مدل کیش ساده
خرداد 1, 1399
ارسال شده توسط پازوکی
1.86k بازدید

طرز تهیه ۴ مدل کیش ساده و آسان
دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.
رسپی یا دستور پخت این کیک از این سایت ترجمه شده، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید.
4 دستور غذایی سریع و آسان/ طرز تهیه ی انواع کیش های خوشمزه
اینجا یاد میگیریم که چطوری کیش خوشمزه تو خونه درست کنیم. چهار رسپی عالی برای مواد داخلی کیش و یک دستور برای پایه ی کیش یاد میگیریم. کیش های آموزشیمون اینا هستن: کیش پیتزا ( پنیر موتزارلا و گوجه گیلاسی)، کیش سالمون و بروکلی، کیش پنیر و اسفناج و کیش قارچ. امیدوارم لذت ببرید.
وعده غذایی
غذای اصلی
نوع آشپزی
آمریکایی, انگلیسی, ایتالیایی
کلمات راهنما
کیش اسفناج و پنیر, کیش پیتزا, کیش سالمون و بروکلی, کیش قارچ
زمان آماده سازی 2 hours 30 minutes
زمان پخت 30 minutes
کل زمان 3 hours
مناسب برای 8 نفر
کالری 320 kcal
نویسنده پازوکی
مواد لازم
برای لایه ی زیرین کیش:
- 280 گرم آرد 2 و ¼ پیمانه
- 170 گرم کره ی سرد خرد شده ¾ پیمانه
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 4 تا 6 قاشق غذاخوری آب سرد
کیش پیتزا:
- 3 عدد تخم مرغ
- 240 میلی لیتر خامه پرچرب 1 پیمانه
- 9-10 عدد گوجه گیلاسی نصف شده
- 150 گرم پنیر موتزارلای خرد شده 1 و ⅓پیمانه
- 10 گرم پنیر پارمسان 2 قاشق غذاخوری
- 1 قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1 قاشق چایخوری پونه ی کوهی
- 3-4 برگ ریحان
کیش اسفناج و پنیر:
- 400 گرم اسفناج تازه
- 1 عدد پیاز زرد خرد شده
- 1 عدد پیاز قرمز خرد شده
- 2 حبه سیر خرد شده اختیاری
- 3 عدد تخم مرغ
- 240 میلی لیتر خامه پرچرب 1 پیمانه
- 200 گرم پنیر گرویر
- 90 گرم بلو چیز مانند گورگونزولا
- ½ قاشق چایخوری نمک1/2
- ¼ قاشق چای خوری فلفل
- ¼ قاشق چای خوری جوزهندی
- کره برای سرخ کردن
- روغن زیتون برای سرخ کردن
کیش سالمون و بروکلی:
- 140 گرم فیله ی سالمون بدون پوست و استخوان میتوانید از سالمون پخته ای که از قبل مانده هم استفاده کنید
- 60 گرم بروکلی خرد شده
- 60 گرم پنیر موتزارلا
- 3 عدد تخم مرغ
- 240 میلی لیتر خامه پرچرب 1 پیمانه
- 1 قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
کیش قارچ:
- 60 گرم پنیر گرویر یا چدار
- 250 گرم قارچ
- 1 عدد پیاز قرمز
- 2 حبه سیر خرد شده
- 3 عدد تخم مرغ
- 240 میلی لیتر خامه پرچرب 1 پیمانه
- 1 قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ¼ قاشق چای خوری جوزهندی
- 1 قاشق چایخوری آویشن یا پونه کوهی
- 15 گرم کره 1 قاشق غذاخوری
- 1 تا 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
طرز تهیه
ابتدا پایه ی کیش را درست کنید:
-
در یک مخلوط کن آرد ، نمک و کره مکعبی خرد شده ی سرد را بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود. آب سرد را اضافه کنید، مخلوط کنید تا خمیر تشکیل شود. بیش از حد مخلوط نکنید.
-
خمیر را به میز کار منتقل کنید، یک چانه بزرگ از آن درست کنید، آن را کمی صاف کنید، داخل سلفون بپیچید و به مدت 30 دقیقه به یخچال منتقل کنید.
-
خمیر را به کمک وردنه روی سطح آرد پاشی شده به ضخامت 1.8 اینچ باز کنید. خمیر را به یک قالب پای 24-25 سانتی منتقل کنید. خمیر را به خوبی در کف و دیواره های قالب پهن کنید. اضافه ی خمیر را از بالای قالب جدا کنید. کف خمیر را با چنگال سوراخ کنید. به مدت 30 دقیقه به فریزر منتقل کنید.
-
فر را از قبل در دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید.
مرحله ی پیش پخت:
-
یک کاغذ روغنی روی خمیر قرار دهید. روی آن لوبیای خشک، برنج یا وزنه ی پای بریزید. به مدت 15 دقیقه بپزید. اکنون وزنه ها و کاغذ روغنی را از روی خمیر بردارید. خمیر را به فر برگردانید و تا زمانی که روی خمیر طلایی شود آن را بپزید. از فر خارج کنید.
کیش پیتزا:
-
در یک کاسه ی بزرگ تخم مرغ ها، خامه پرچرب، نمک، فلفل و پونه ی کوهی را با هم بزنید و کنار بگذارید.
-
پنیر موتزارلای رنده شده را روی خمیر کیش بپاشید و چند برگ ریحان روی آن بچینید و مواد تخم مرغی را روی آن بریزید. چند عدد گوجه گیلاسی را نصف کنید و به صورتی که قسمت برش خورده ی آن رو به بالا باشد روی کیش بچینید.
-
به مدت 30 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که روی مواد طلایی شود بپزید. بعد از خارج کردن از فر اجازه دهید خنک شود و سپس سرو کنید.
کیش اسفناج و پنیر:
-
در یک تابه ی بزرگ 2 قاشق غذاخوری کره را آب کنید و کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید. پیاز های خرد شده را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید. سیر خرد شده و اسفناج را اضافه کنید. تا زمانی که اسفناج ها پخته و کوچک شوند بپزید و اجازه دهید آبش کاملا کشیده شود.
-
در یک کاسه ی بزرگ تخم مرغ ها، خامه پرچرب، نمک، فلفل و جوزهندی را با هم بزنید و کنار بگذارید.
-
اسفناج ها را به همراه پنیر گرویر رنده شده و پنیر بلوچیز مکعبی خرد شده روی خمیر کیش پخش کنید. مواد تخم مرغی را روی آن بریزید.
-
به مدت 30 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که روی مواد طلایی شود بپزید. بعد از خارج کردن از فر اجازه دهید خنک شود و سپس سرو کنید.
کیش سالمون و بروکلی:
-
در یک کاسه ی بزرگ تخم مرغ ها، خامه پرچرب، نمک، فلفل و پونه ی کوهی را با هم بزنید و کنار بگذارید.
-
سالمون را به شکل مکعبی برش بزنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. داخل روغن زیتون سرخ کنید تا کاملا مغزپخت شود. سپس با یک دستمال آشپزخانه آب آن را خشک کنید.
-
بروکلی ها را در آن جوش به مدت 4 تا 5 دقیقه بلانچ کنید و سپس خشک کنید و کنار بگذارید.
-
سالمون ها و بروکلی های خشک شده را روی خمیر بریزید. پنیر موتزارلای رنده شده روی آن بپاشید. مواد تخم مرغی را روی آن بریزید.
-
به مدت 30 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که روی مواد طلایی شود بپزید. بعد از خارج کردن از فر اجازه دهید خنک شود و سپس سرو کنید.
کیش قارچ:
-
قارچ ها و پیاز را ورقه ای خرد کنید. 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون و کره را در تابه ی بزرگی گرم کنید. پیاز را به مدت 4 تا 5 دقیقه تفت دهید، سیر خرد شده را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر تفت دهید. قارچ ها را اضافه کنید و تا زمانی که آب قارچ ها خارج شده و کاملا تغییر رنگ دهند آن ها را بپزید. این کار حدودا 10 دقیقه زمان میبرد. اگر نیاز بود دوباره روغن اضافه کنید. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
-
در یک کاسه ی بزرگ تخم مرغ ها، خامه پرچرب، نمک، فلفل، پونه ی کوهی خشک و جوزهندی را با هم بزنید و کنار بگذارید.
-
قارچ ها را روی خمیر بریزید. پنیر موتزارلای رنده شده روی آن بپاشید. مواد تخم مرغی را روی آن بریزید.
-
به مدت 30 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که روی مواد طلایی شود بپزید. بعد از خارج کردن از فر اجازه دهید خنک شود و سپس سرو کنید.
دیدگاهتان را بنویسید