۴ دسر بدون گلوتن
خرداد 1, 1399
ارسال شده توسط پازوکی
1.26k بازدید

طرز تهیه ۴ دسر بدون گلوتن
دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.
رسپی یا دستور پخت این کیک از این سایت ترجمه شده، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید.
4 دسر بدون گلوتن
اگر به گلوتن حساسیت دارید و یا اگر ممنوعیت مصرف آرد دارید این 4 دستور دسر بدون گلوتن ارزش امتحان کردن را دارند.
وعده غذایی
دسر, کیک و شیرینی
نوع آشپزی
آمریکایی
کلمات راهنما
براونی بدون آرد, دسر بدون گلوتن, کیک شکلاتی بدون آرد, محلبی, موس نوتلا
زمان آماده سازی 1 hour
زمان پخت 30 minutes
کل زمان 1 hour 30 minutes
مناسب برای 6 نفر
کالری 210 kcal
نویسنده پازوکی
مواد لازم
موس نوتلا:
- 240 میلی لیتر خامه ی پرچرب سرد 1 پیمانه
- 160 گرم نوتلا ½ پیمانه
کیک شکلاتی بدون آرد:
- 250 گرم شکلات تلخ
- 115 گرم کره ی بی نمک ½ پیمانه
- 100 گرم شکر ½ پیمانه
- 5 عدد تخم مرغ
براونی بدون آرد:
برای براونی ها:
- 600 گرم خرمای مجول بدون هسته
- 210 گرم گردو
- 60 گرم پودر کاکائو ½ پیمانه
- 1 قاشق چایخوری عصاره ی وانیل
- 30 گرم روغن نارگیل ذوب شده 2 قاشق غذاخوری
- ¼ قاشق چایخوری نمک
برای گاناش شکلاتی:
- 40 گرم پودر کاکائو ⅓ پیمانه
- 105 گرم شیره ی آگاو یا افرا ⅓ پیمانه
- 30 گرم روغن نارگیل ذوب شده 2 قاشق غذاخوری
- 1 قاشق چایخوری عصاره ی وانیل
- بادام زمینی برای تزیین
محلبی:
برای پودینگ:
- 1 لیتر شیر 4 پیمانه
- 240 میلی لیتر پرچرب 1 پیمانه
- 85 گرم نشاسته ی ذرت ⅔ پیمانه
- 100 گرم شکر ½ پیمانه
- 1 قاشق چایخوری گلاب
برای شربت:
- 120 میلی لیتر آب ½ پیمانه
- 100 گرم شکر ½ پیمانه
- 1 قاشق چایخوری گلاب
- چند قطره رنگ خوراکی قرمز
برای روی دسر:
- 65 گرم پسته یا بادام زمینی ½ پیمانه
- پودر نارگیل اختیاری
طرز تهیه
موس نوتلا:
-
نوتلا را در یک ظرف مخصوص مایکروویو بریزید. برای چند ثانیه داخل مایکروویو قرار دهید تا نوتلا نرم شود. کنار بگذارید تا خنک شود.
-
خامه ی پرچرب را با همزن بزنید تا به مرحله ی استیف پیکس برسد. نوتلای آب شده را به خامه اضافه و تا جایی هم بزنید که رگه های سفید در خامه باقی نماند.
-
موس را داخل قیف یکبارمصرف بریزید. اگر موس خیلی رقیق بود به مدت 1 ساعت درون قیف در یخچال بگذارید. داخل ظرف های سرو پایپ کنید و به مدت حداقل 4 ساعت در یخچال قرار دهید.
-
با شکلات و مغزیجات تزیین کنید.
کیک شکلاتی بدون آرد:
-
فر را از قبل در دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. یک قالب کمربندی 8 اینچی را چرب کنید، کاغذ روغنی را ببرید و داخل آن بیندازید، روی کاغذ روغنی را هم چرب کنید. قالب را کنار بگذارید.
-
در کاسه ی متوسطی شکلات را همراه کره، روی بخار آب قرار دهید و تا زمانی که شکلات ذوب شود هم بزنید. سپس از روی بخار بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
-
زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را از هم جدا کنید. زرده های تخم مرغ را به مخلوط شکلات اضافه و تا زمانی که یکدستشوند هم بزنید.
-
سفیده های تخم مرغ را با یک پنسه نمک آنقدر بزنید تا به مرحله ی استیف پیکس برسد. ¼ از سفیده ی فرم گرفته را به مخلوط شکلات و زرده اضافه کنید و سپس بقیه ی سفیده را به تدریج اضافه و فولد کنید.
-
مخلوط به دست آماده را در قالب آماده شده بریزید. به مدت 20 دقیقه بپزید. بگذارید کاملا خنک شود، سپس آن را به مدت حداقل 4 ساعت در یخچال بگذارید. قبل از سرو کردن روی آن پودر قند یا پودر کاکائو بپاشید.
بروانی بدون آرد:
-
گردو، پودر کاکائو و نمک را داخل مخلوط کن بریزید و تا زمانی که خرد و یکدست شوند بزنید. خرما و روغن نارگیل را اضافه کنید و تا زمانی که خمیری شوند بزنید.
-
یک قالب 25*20 سانتی متری را با کاغذ روغنی بپوشانید. مخلوط را داخل قالب بریزیو و کاملا فشرده کنید.
-
اکنون گاناش را تهیه کنید: در کاسه ای شیرین کننده (شربت افرا، آگاو، عسل)، روغن نارگیل ذوب شده و پودر کاکائو را مخلوط کنید تا یکدست شوند.
-
گاناش را کاملا روی مواد خرمایی پخش کنید. روی آن بادام زمینی بو داده ی خرد شده یا هر مغز دیگری بپاشید.
-
به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید. سپس به 20 مربع تقسیمش کنید. در یخچال نگهدارید.
محلبی:
-
در یک کاسه ی متوسط یک پیمانه شیررا با نشاسته ی ذرت و گلاب مخلوط کنید.
-
در یک قابلمه ی سایز متوسط، 3 پیمانه شیرو خامه ی پرچرب را اضافه کنید. شکر را اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید. زمانی که شیر جوشید حرارت را کاهش دهید و مخلوط نشاسته ی ذرت را اضافه کنید. روی حرارت کم به مدت 3 تا 4 دقیقه هم بزنیدتا مخلوط شروع به غلیظ شدن کند.
-
مواد را در ظروف سرو بریزید. روی آن ها را سلفون بکشید و اجازه دهید در دمای اتاق خنک شوند. سپس به مدت حداقل 4 ساعت یا یک شبانه روز در یخچال قرار دهید.
اکنون شربتش را درست کنید:
-
در یک تابه که روی حرارت متوسط رو به بالا قرار داده اید آب، شکر و گلاب را بجوشانید. وقتی شروع به جوشیدن کرد رنگ خوراکی را به آن اضافه کنید. اجازه دهید 2 دقیقه ی دیگر بجوشد و سپس حرارت را خاموش کنید. بگذارید کاملا خنک شود.
-
وقتی که محلبی کاملا خنک شد، 1 تا 2 قاشق غذاخوری از شیره را روی محلبی بریزید. میتوانید به دلخواه روی آن بادام زمینی خرد شده، پسته یا پودر نارگیل بریزید.
برچسب ها:
دسر بدون گلوتنطرز تهیه براونی بدون آردطرز تهیه کیک شکلاتی بدون آردطرز تهیه ی کیک شکلاتی بدون آردكيك شكلاتي بدون آردکیک براونی بدون آردکیک شکلاتی بدون آردکیک شکلاتی بدون آرد شف طیبهکیک شکلاتی بدون آرد کارگاه آشپزسازیمحلبیمحلبی ترکیهمحلبی طرز تهیهموس شکلاتیموس شکلاتی سادهموس شکلاتی شف طیبهموس شکلاتی طرز تهیهموس شکلاتی فرانسویموس شکلاتی قالبیموس شکلاتی مجلسی
دیدگاهتان را بنویسید