۳ سوپ خامه ای خوشمزه
آذر 4, 1399
ارسال شده توسط پازوکی
1k بازدید

طرز تهیه سوپ خوشمزه خانگی
دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.
رسپی یا دستور پخت این کیک از این سایت ترجمه شده، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید.
طرز تهیه ی 3 سوپ خامه ای خوشمزه
سه روش خامه ای و خوشمزه برای تهیه سوپ اینجا داریم. سوپ بروکلی ، سوپ کدو تنبل و سوپ گل کلم. اگر می خواهید آنها را وگان کنید می توانید خامه ی پرچرب را حذف کنید. مطمئن باشید هنوز هم فوق العاده خوشمزه هستند. این ها سوپ های پاییزی خفنی هستند که باید امتحان کنید.
وعده غذایی
پیش غذا و سالاد, سوپ و آش
نوع آشپزی
آمریکایی, فرانسوی
کلمات راهنما
سوپ بروکلی, سوپ کدو حلوایی, سوپ گل کلم
زمان آماده سازی 1 hour
زمان پخت 15 minutes
کل زمان 1 hour 15 minutes
مناسب برای 6 نفر
کالری 180 kcal
نویسنده پازوکی
مواد لازم
برای سوپ بروکلی:
- 800 گرم بروکلی 1 عدد بزرگ
- 1 عدد پیاز بزرگ
- 1 شاخه کرفس
- 2 حبه سیر
- 2 عدد سیب زمینی متوسط
- 1.4 لیتر عصاره سبزیجات(یا عصاره مرغ) 6 پیمانه
- 120 میلی لیتر خامه ی پرچرب ½ پیمانه اختیاری
- 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 و ⅓ قاشق چایخوری نمک
- ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1 قاشق چایخوری آویشن
برای سوپ کدو حلوایی:
- 1 کیلوگرم کدو حلوایی پوست گرفته و خرد شده
- 1 عدد پیاز بزرگ ریز خرد شده
- 2 عدد هویج متوسط پوست کنده و خرد شده
- 2 حبه سیر
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1.1 لیتر عصاره مرغ یا سبزیجات 4 و ¼ پیمانه
- 1/3 پیمانه خامه
- 1 قاشق چایخوری آویشن
- 1و ½ قاشق چایخوری نمک
- ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ½ قاشق چایخوری جوزهندی
برای سرو:
- خامه ی ترش
- تخم کدو
برای سوپ گل کلم:
- 1.5 کیلوگرم گل کلم
- 1 عدد پیاز بزرگ
- 1 عدد سیب زمینی
- 2-3 شاخه کرفس
- 2 حبه سیر
- 1 قاشق چایخوری آویشن
- 1 و ½ قاشق چایخوری نمک
- ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ¼ قاشق چایخوری پودر جوزهندی تازه
- 2-3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 2.6– 2.9 لیتر عصاره سبزیجات یا مرغ 7-8 پیمانه
طرز تهیه
سوپ بروکلی:
-
پیاز، سیب زمینی، کرفس و سیر را خوب خرد کنید. کلم بروکلی را هم خرد کنید، به صورتی که ساقه ها و گل های آن از هم جدا شوند.
-
روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید و پیاز، کرفس و سیر را به مدت 5 دقیقه تفت دهید، گاهی اوقات هم بزنید.
-
ساقه بروکلی، سیب زمینی خرد شده و گل کلم بروکلی را اضافه کنید.
-
استاک را اضافه کنید. نمک، فلفل و آویشن بزنید. اکنون حرارت را کم کنید و بپزید تا همه سبزیجات نرم شوند، این کار حدود 25-30 دقیقه طول میکشد.
-
با گوشت کوب برقی، سوپ را پوره کنید تا یکدست شود. خامه پرچرب را اضافه کرده و هم بزنید. چاشنی های سوپ را اندازه کنید و در صورت لزوم نمک و فلفل اضافه کنید. به مدت 10 دقیقه بپزید و بعد حرارت را خاموش کنید.
سوپ کدو حلوایی:
-
در یک قابلمه ی بزرگ روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز خرد شده و سیر را اضافه کنید. هویج های خرد شده را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر بپزید. سیب زمینی و کدو حلوایی را اضافه کرده و استاک را روی مواد بریزید.
-
با نمک، فلفل و آویشن سوپ را مزه دار کنید. به جوش بیاورید، سپس حرارت را کم کنید و حدود 25 تا 30 دقیقه بجوشانید تا تمام سبزیجات نرم شوند.
-
آویشن را از سوپ خارج کنید.
-
سوپ را با گوشت کوب برقی مخلوط کنید تا نرم و یکدست شود.
-
خامه و جوز هندی را اضافه کنید، هم بزنید و اجازه دهید بجوشد.
-
با تخمه کدو تزیین کنید و با خامه ترش میل کنید (اختیاری).
سوپ گل کلم:
-
پیاز، سیب زمینی، ساقه کرفس و سیر را خرد کنید. گل کلم را هم خرد کنید.
-
در یک قابلمه بزرگ روغن زیتون را گرم کنید. پیاز، ساقه کرفس و سیر را به مدت 5 دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید. سیب زمینی و گل کلم را اضافه کنید.
-
استاک را اضافه کنید و اجازه دهید جوش بیاید. حرارت را کم کنید و بپزید تا همه سبزیجات نرم شوند. این کار حدود 30-35 دقیقه طول میکشد. نمک و فلفل اضافه کنید.
-
سوپ را با گوشت کوب برقی مخلوط کنید تا نرم و یکدست شود.
-
جوز هندی را اضافه کنید، چاشنی ها را بررسی کنید، در صورت لزوم نمک اضافه کنید.
-
10 دقیقه ی دیگر بپزید.
دیدگاهتان را بنویسید