۱۵ نکته ای که در مدرسه آشپزی به شما یاد می دهند

نکات آشپزی: در این پست ۱۵ تا تکنیک که در مدارس آشپزی به شما یاد میدهند رو میخوام باهاتون به اشتراک بگذارم
۱) برای اینکه تخته گوشت حرکت نکنه زیرش یه حوله مرطوب بگذارید
موقعی که دارید چیزی رو روی تخته گوشت خرد میکنید بدترین چیز اینه که هی لیز بخوره و جابجا بشه. با قرار دادن یه دستمال کاغذی یا حوله آشپزخانه مرطوب میتونید از سر خوردن تخته گوشت جلوگیری کنید
۲)برای انتقال مواد از تخته گوشت از کاردک استفاده کنید
خیلی ها از خود چاقو استفاده میکنند که این کار در دراز مدت سبب کند شدن چاقو میشه. استفاده از کاردک خیلی راحت تر و ساده تره
۳)به سس گوجه جوش شیرین اضافه کنید
اگر نمیخواید به سس گوجه ای که درست میکنید شکر اضافه کنید اما در عین حال میبینید که سس یه مقدار حالت اسیدی داره میتونید مقدار کمی جوش شیرین بهش اضافه کنید. مقدار یک چهارم تا نصف قاشق چایخوری به یه قابلمه سس جوش شیرین بزنید و ۳-۴ دقیقه بپزید. از این سس میتونید برای انواع پاستا مثل پاستا سیر و میگو استفاده کنید
۴)به تخم مرغ هم زده مقداری خامه ترش یا خامه اضافه کنید که بافت نرم تری داشته باشه
اگر مهمونی دارید و تخم مرغ اسکرمبل اگ یا هون املت تخم مرغ درست کردید بعد از اینکه از روی حرارت برداشتید برای اینکه جلوی خشک شدنش رو بگیرید میتونید به ازای هر ۱۲ تا تخم مرغ یک چهارم پیمانه بهش خامه ترش یا خامه صبحانه اضافه کنید
۵)یک ست چاقوی خیلی خوب بخرید
میشه گفت چاقو مهمترین ابزار توی آشپزخانه است پس بهتره کمی هزینه کنید و یک ست چاقوی خوب بخرید که سالها براتون کار کنه
۶)چاقوها را همیشه تیز نگه دارید
صرف نظر از اینکه همیشه بریدن و خرد کردن مواد غذایی رو راحت تر میکنه، داشتن چاقوی تیز باعث میشه که خطر بریدن دست( برخلاف تصور عمومی) کاهش پیدا کنه چون چاقوی کند ممکنه از روی غذا لیز بخوره و دست شما رو ببره
۷)مواد رو قبل از شروع کار آماده و اندازه کنید
آماده سازی مواد اولیه خیلی مهمه و به شما کمک میکنه که تو فرآیند پخت و پز سردرگم نشید و درگیر خرد کردن و یا آماده سازی مواد اولیه نباشید
۸)قبل از پخت گوشت و مرغ رو کاملا خشک کنید
این باعث میشه اون رنگ قهوه ای که روی گوشت دوست داریم راحت شکل بگیره و برای مرغ هم پوست رو کریسپی و سوخاری میکنه
۹)اجازه بدید گوشت کمی استراحت کنه
هرچقدر گوشت بیشتر استراحت کنه آب گوشت بیشتری داخل گوشت میمونه که موقع درست کردن غذاهای خوشمزه ای مثل بیف استروگانوف میتونه طعم خوبی به غذا بده
۱۰)ادویه و دانه های روغنی رو قبل از استفاده کمی تفت و بو بدید
این کار باعث میشه روغن موجود در ادویه و دانه های روغنی مثل پسته، بادام و یا فندق با غذا ترکیب بشه و طعم فوق العاده ای پیدا کنه
۱۱)برای درست کردن کوکی های یک اندازه از قاشق اسکوپ بستنی استفاده کنید
این کار باعث میشه که کوکی ها همه یک اندازه بشن
۱۲)برای بریدن چیزکیک و یا هر دسری از چاقوی گرم استفاده کنید
چاقو رو زیر آب گرم ببرید و بعد با حوله یا دستمال کاغذی خشک کنید. این کار باعث میشه برش دقیق و تمیزی داشته باشید
۱۳)برای بهتر کردن طعم غذا از اسید استفاده کنید
نگران نباشید منظورم اسید سولفوریک نیست. از آب لیمو و یا آب پرتقال تو خیلی از غذا ها میشه استفاده کرد. مخصوصا وقتی حس میکنی غذا یه چیزی کم داره اما نمیدونه چی. ما ایرانی ها هم که تو هر چیزی آبلیمو میریزیم و در واقع این همیشه از نکات آشپزی مورد علاقه آشپزهای ایرانیه
۱۴)برای اینکه نان و یا شیرینی های خمیری که میپزید خوشمزه تر به نظر بیان از تخم مرغ استفاده کنید
برای این کار یک عدد زرده تخم مرغ رو با یک قاشق خامه مخلوط کنید و با برس روی خمیر تون بزنید. اینکار باعث میشه روش به رنگ قهوه ای طلایی در بیاد
۱۵)یه دماسنج برای آشپزخانه بخرید
سعی کنید تا جایی که میشه از حدس زدن خودداری کنید و از دماسنج برای تست دمای غذا طبق دستور پخت استفاده کنید.
این نکات آشپزی رو به کار بگیرید و خواهید دید چقدر درست کردن غذا برای شما راحت تر میشه
برای دیدن انواع دستور پخت به کتاب آشپزی مراجعه کنید
میتوانید دانستی های آشپزی بیتشری رو هم ببینید
برای دیدن اصل مقاله میتونید به اینجا مراجعه کنید
دیدگاهتان را بنویسید