گلت توت فرنگی

گلت توت فرنگی دسر زیبا و خوشمزه ای که بعد از هر وعده غذایی مناسب است. لبته اگر از دوستداران توت فرنگی هستید این دسر قطعا گزینه مناسبی برای شماست
دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.
رسپی یا دستور پخت این کیک از این سایت ترجمه شده، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید.
گلت توت فرنگی
دسری مناسب برای مهمانی ها
مواد لازم
مواد لازم کراست
- 180 کرم آرد
- 110 گرم کره سرد خرد شده
- 6 گرم شکر
- 1 گرم نمک
- 4-6 قاشق غذاخوری آب یخ
مواد لازم فیلینگ:
- 400 گرم توت فرنگی تازه
- 50 گرم شکر
- زست یک عدد لیمو
- 6 گرم نشاسته ذرت
- ½ قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 1 عدد تخم مرغ برای رومال
طرز تهیه
-
در یک کاسه آرد شکر کره و نمک را باهم مخلوط کنید.
-
کره و آرد را مخلوط کنید و کره را با چنگال در آرد فشار دهید تا وقتی که کاملا مخلوط شوند.
-
کم کم 4 قاشق از آب یخ را اضافه کرده و هم میزنیم درصورت نیاز 1 تا 2 قاشق دیگر از آب اضافه کنید.زمانی که آب کاملا مخلوط شد خمیر را ورز دهید.خمیر را کاملا در پلاستیک پوشانده و بمدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
-
توت فرنگیها را به 2 تا 3 تیکه خرد کنید.درون یک کاسه بزرگ بریزید.شکر ، نشاسته ذرت ، پوست لیمو و عصاره وانیل را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید.
-
فر را تا 200 درجه سانتیگرادگرم کنید.
-
خمیر را در یک ظرف آردپاشسی شده به قطر 30 تا 35 سانتی متر باز کنید.
-
توت فرنگی ها را در دایره هایی که از مرکز خمیر شروع می شوند ، بگذارید ، و خمیر را با آرامی روی توت فرنگی ها بیاورید و کاملا بپوشانید.تخم مرغ زده شده را با فرچه روی خمیر بمالید.
-
در فر حدود 30 تا 35 دقیقه یا زمانی که روی خمیر طلایی شود بگذارید
یادداشت
مراحل 1 تا 3 را میتوان در غذاساز انجام داد.
دیدگاهتان را بنویسید