کیک پرتقال و روغن زیتون
خرداد 1, 1399
ارسال شده توسط پازوکی
789 بازدید

طرز تهیه کیک پرتقال و روغن زیتون
دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.
رسپی یا دستور پخت این کیک از این سایت ترجمه شده، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید.
طرز تهیه ی کیک پرتقال و روغن زیتون
این کیک روغن زیتون و پرتقال بسیار نرم و مرطوب بوده و تهیه آن بسیار آسان است. شما فقط به چند ماده اصلی و چند دقیقه کار نیاز دارید. این دستور العمل همچنین فاقد لبنیات است و شیر و کره ندارد. اگر کیک های پرتقالی را دوست دارید باید این دستور العمل بی نظیر را امتحان کنید.
وعده غذایی
کیک و شیرینی
نوع آشپزی
آمریکایی, انگلیسی
کلمات راهنما
کیک پرتقال و روغن زیتون
زمان آماده سازی 1 hour
زمان پخت 15 minutes
کل زمان 1 hour 15 minutes
مناسب برای 10 نفر
کالری 245 kcal
نویسنده پازوکی
مواد لازم
- 220 گرم آرد 1و ¾ پیمانه
- 30 گرم پودر بادام ⅓ پیمانه
- 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- 3 عدد تخم مرغ درشت
- 175 گرم شکر ¾ پیمانه + 2 قاشق غذاخوری
- 180 میلی لیتر روغن زیتون ¾ پیمانه
- 120 میلی لیتر آب پرتقال ½ پیمانه
- رنده ی پوست دو عدد پرتقال
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 1 قاشق غذاخوری پودر قند برای روی کیک
طرز تهیه
-
فر را از قبل در دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. کف یک قالب کمربندی 23 سانتی را با کاغذ روغنی بپوشانید، با مقداری روغن زیتون چرب کنید، سپس آرد پاشی کرده و کنار بگذارید.
-
در یک کاسه آرد، پودر بادام، نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
-
تخم مرغ و شکر را با همزن دستی یا میکسر به مدت 4-5 دقیقه با سرعت بالا بزنید تا سبک و کشدار و حجیم شود. حالا سرعت همزن را کم کنید و روغن زیتون را به آرامی به مواد اضافه کنید و در یک جهت هم بزنید تا یکدست شود.
-
عصاره وانیل و رنده ی پوست پرتقال را اضافه کنید، مخلوط کنید تا ترکیب شود. نیمی از آب پرتقال را اضافه کنید، هم بزنید تا ترکیب شود، اکنون نیمی از مخلوط آرد را اضافه کنید، دوباره بزنید تا ترکیب شود. آب پرتقال باقیمانده را اضافه کنید، هم بزنید، مخلوط آرد باقیمانده را اضافه کرده و بزنید تا ترکیب شود.
-
خمیر یک را در قالب آماده بریزید. حدود 35 دقیقه بپزید تا زمانی که خلال دندان داخل از مرکز آن تمیز بیرون بیاید.
-
اجازه دهید خنک شود. روی آن پودر قند بپاشید و سرو کنید.
دیدگاهتان را بنویسید