کیک عدد
خرداد 14, 1399
ارسال شده توسط پازوکی
6.51k بازدید

طرز تهیه کیک عدد
کیک های عدد به تازگی طرفداران زیادی پیدا کرده است و در این دستور شما میتونید طرز تهیه کیک تولد بصورت عدد رو یاد بگیرید
دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.
رسپی یا دستور پخت این کیک از این سایت ترجمه شده، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید.
دستور العمل کیک تارتی (بیسکوییتی) به شکل اعداد و حروف الفبا
در این رسپی، دستور العمل کرم تارت تزئینی ، که به عنوان کیک اعداد یا کیک الفبایی هم معروف است را خواهیم داشت. این کیک در سال 2018 در اینستاگرام فوق العاده مرسوم شد. در اصل این کیک بر پایه تارت است که با کرم ماسکارپونه خوشمزه کاور شده و با میوه های تازه، مرنگ، گل و مواد دیگر تزئین میشود. این کیک برای تولد یا هر مناسبت خاص دیگری مناسب است.
وعده غذایی
کیک و شیرینی
نوع آشپزی
آمریکایی
کلمات راهنما
کیک اعداد, کیک بیسکوییتی, کیک تارتی, کیک حروف الفیا
زمان آماده سازی 2 hours 30 minutes
زمان پخت 30 minutes
کل زمان 3 hours
مناسب برای 10 نفر
کالری 320 kcal
نویسنده پازوکی
مواد لازم
برای پایه ی کیک:
- 300 گرم آرد 2.5 پیمانه + 1 قاشق غذاخوری
- 75 گرم پودر بادام
- 75 گرم پودر قند ⅔ پیمانه
- 200 گرم کره سرد
- 1 عدد تخم مرغ
- ½ قاشق چایخوری عصاره ی وانیل
- 1 پنسه نمک
برای کرم:
- 400 گرم پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای
- 400 میلی لیتر خامه ی پرچرب 1 و ⅔ پیمانه
- 150 گرم پودر قند 1 و ⅓پیمانه
- 1 قاشق چایخوری عصاره ی وانیل
برای تزیین:
- شیرینی ماکارون، توت فرنگی، زغال اخته، مرنگ، شکلات، گل و...
طرز تهیه
-
در یک غذاساز کره مکعبی سرد، آرد، پودر بادام، پودر قند و نمک را مخلوط کنید. تا جایی هم بزنید که مواد به شکل خرده نان درآیند. تخم مرغ و عصاره وانیل را اضافه کنید، مخلوط کنید تا خمیر شکل بگیرد.
-
خمیر را به میز کار منتقل کنید. آن را گرد کرده و سپس با وردنه یا دست باز کنید. درون سلفون بپیچید و به مدت 1 ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
-
فر را از قبل در دمای 180 درجه ی سانتی گراد گرم کنید.
-
خمیر را با وردنه روی کاغذ روغنی باز کنید. به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید. سپس به شکل مورد نظر (اعداد، حروف الفبا یا اشکال) برش بزنید. باقی مانده ی خمیر را دوباره جمع کنید. با وردنه باز کنید. 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس خارج کنید و یکی دیگر از آن شکل را برش بزنید. شما برای یک کیک به دو لایه بیسکوییت نیاز دارید.
-
به مدت 10-13 دقیقه یا تا زمانی که کناره های بیسکوییت ها طلایی شود آن ها را بپزید. سپس از فر خارج کنید و کنار بگذلرید تا خنک شوند.
برای درست کردن کرم:
-
در یک کاسه بزرگ، پنیر ماسکارپونه و پودر قند را هم بزنید تا زمانی که یکدست شوند. عصاره وانیل و خامه پرچرب را اضافه کرده و آنقدر با همزن بزنید تا به استیف پیکس برسد. سپس مواد را به یک قیف یکبار مصرف یا پارچه ای منتقل کنید.
-
کرم ماسکارپونه را روی لایه ی بیسکوییتی اول پایپ کنید.
-
سپس به آرامی لایه ی دوم را روی آن بگذارید. بقیه ی کرم را روی این لایه پایپ کنید و به دلخواه تزیین کنید.
دیدگاهتان را بنویسید