کیک شکلاتی انار یلدایی

کیک شکلاتی انار، ایده ای آسان و زیبا است که شب های یلدای
کیک شکلاتی انار
مواد لازم
- 3 عدد تخم مرغ به دمای محیط رسیده باشد
- 415 گرم شکر
- 6 قاشق سوپ خوری روغن مایع
- 190 گرم کره به دمای محیط رسیده باشد
- 250 گرم شکلات چیپسی
- 250 گرم آرد
- 100 گرم خامه ترش یا ماست ترجیحا خامه ترش
- 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
- 1 پنس نمک
- 150 گرم قهوه جوشیده و داغ
- 1 قاشق چایخوری وانیل
- 25 گرم پودر کاکائو
برای تزئین کیک
- 4 عدد انار دون شده
- 250 گرم شکلات بن ماری مارک سوربن یا کارات
طرز تهیه
-
تخم مرغ و شکر را با همزن زده حجیم که شد روغن مایع را نیزبه آن اضافه میکنیم.
-
قهوه را با کره و شکلات نرم و حل میکنیم اگر مخلوط یکنواخت نبود بن ماری کنید
-
خامه ترش یا ماست باید به دمای 37 درجه برسانید می توانید 10 ثانیه در ماکرو گرم کنید.
-
آرد را با بکینگ پودر و کاکائو و نمک مخلوط می کنیم. و الک کنید
-
خامه ترش را به مواد تخم مرغی اضافه میکنیم. و همینطور مخلوط ارد را نیز اضافه کرده و هم می زنیم.
-
مایه شکلاتی را نیز به مواد اصلی اضافه کرده. فقط مواد را با هم مخلوط میکنیم زیاد از همزن استفاده نمی شود و با لیسک دورانی هم می زنیم.
-
قالب را چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی می اندازیم.
-
( من از یک قالب با قطر 23 سانتی استفاده کردم ) بخاطر استفاده از دونه های انار روی دکور کیک
-
کیک را داخل فر از قبل گرم شده با درجه 180 سانتی گراد به مدت 40 تا 45دقیقه قرار می دهیم.
تا پخت شود بیرون آورده و بزارید خنک شود . این کیک آماده فیلینگ هست.
-
برای دکور کار
-
2 عدد مفتول گلسازی را با ارتفاع 35 سانت در نظر بگیرید و از هر دو طرف 3 سانت خم کنید دور مفتول را فویل پیچیده و داخل کیک فرو کنید .... کمی مفتول را تکان دهید تا جای خالی ایجاد بشه حالا شکلات را بن ماری کنید و داخل حفره بریزد ..بعد از سفت شدن شکلات ، مفتول تکان نمیخورد
-
وقتی مفتول را فیکس کردید اجازه دهید شکلات یه کوچولو از حالت شلی در بیایید
-
و کمی سفت شود تا در حین کار شر نکند حالا با قلم بدنه مفتولی را که فویل پیچیدین را شکلات بزنید و دونه های انار را بچسبانید اخر سر هم یک انار را برش دهید و یک برش کوچک ازش جدا کنید تا حالت پارگی انار را بوجود بیاورید حالا انار را فرو کنید به سر مفتول و دهانه انرا شکلات زده و دونه های انار را بچسبانید
-
برای سطح کار کیک از گاناش استفاده کنید با شکلات سطح کیک را می توانید چند تا سوراخ بزنید و گاناش را رویش بریزد بعد دونه های انار را رویش بریزد
یادداشت
نکات
مفتول را می توانید از لوازم خزازی ها ؛ گلسازی ها ، یا ابزار فروشی های ساختمانی تهیه کنید
برای سطح کار میتوانید از گاناش هم استفاده کنید
جهت تزئین این کیک میتوانید از انواع کیک های شکلاتی و فاج استفاده کنید که با انار فوق العاده خوشمزه میشود
و با بیسکویت دور کیک را کاور کنید
خامه ترش
خامه ترش Sour Cream))
ماست پر چرب ترش 500 گرم
خامه صبحانه 500 گرم
طرز تهیه
ابتدا ماست را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس خامه را به آن اضافه کنید و مخلوط نمایید ، پس از اینکه داغ شد و به دمای 60 درجه رسید از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا سرد شود سپس داخل شیشه تمیزی بریزید و به مدت 8 ساعت داخل یخچال قراردهید
نکته بهتر از ماست پر چرب و غلیظ برای تهیه خامه ترش استفاده کنید ، دقت کنید که سس نجوشد و فقط داغ شود ( داغ به اندازه ای که دست تان را نسوزاند ) ، خامه ترش تا 1 هفته داخل یخچال قابل نگهداری و مصرف میباشد.
خامه ترش نوعی سس با ترکیب مساوی از ماست و خامه است که برای انواع کیک ، شیرینی ، غذاهای گوشتی ، سیب زمینی ، سبزیجات و … کاربرد دارد و علاوه بر دارا بودن طعمی لذیذ در هضم سریع تر و بهتر غذا موثر است.
جایگزین فوری خامه ترش : ماست کفیر و خامه بطور مساوی استفاده کنید و حرارت دهید بعد از سرد شدن استفاده کنید نیاز به استراحت ندار
شما را خاطره انگیز می کند
دیدگاهتان را بنویسید