کیک روسی

کیک روسی از اون کیک هاست که تنوع زیادی داره و واقعا خوشمزه است. کلی غذاها و شیرینی های روسی خوشمزه است. تو این رسپی میخوام براتون یکی از انواعش رو آموزش بدم. امیدوارم که خوشتون بیاد. این رسپی از سایت کیک کافه ای روسی ترجمه شده
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید
اگر دوست دارید طرز تهیه کیک های روسی رو به صورت ویدیویی با جزئیات کامل یاد بگیرید میتونید به صفحه آموزش کیک روسی مراجعه کنید
کیک روسی
نحوه پخت یکی از انواع کیک روسی رو یاد بگیرید. این کیک بسیار خوشمزه است
مواد لازم
عسل کاراملی
- 255 گرم عسل
- 60 گرم آب
لایه های کیک
- 80 گرم عسل کاراملی
- 255 گرم عسل
- 227 گرم شکر
- 200 گرم کره
- 6 عدد تخم مرغ
- 2.5 قاشف چای خوری جوش شیرین
- 1 قاشق چای خوری نمک
- 1 قاشق چای خوری دارچین
- 450 گرم آرد
آیسینگ
- 160 گرم عسل کاراملی
- 380 گرم شیر عسلی
- 1000 گرم خامه فرم گرفته
- 1/2 قاشق چای خوری نمک
طرز تهیه
آماده سازی
-
فر رو روشن کنید و روی 180 درجه بگذارید
-
2 یا 3 ورق سیلیکونی شفاف رو توی سینی فر بگذارید و روی کاغذ روغنی یا هر کاغذی دایره هایی به قطر 20 سانتی متر بکشید و زیر سیلیکون ها بگذارید. اگر سیلیکون نداشتین میتونید دایره ها رو روی ورق روغنی بکشید و بعد برشون گردونید و توی سینی بگذارید
عسل کاراملی
-
عسل رو در قابلمه ای بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید تا شروع کنه به حباب زدن، بعد کمش کنید و اجازه بدید آروم پخته بشه و رنگش قهوه ای تیره بشه. تقریبا شبیه کهربایی. گاز رو خاموش کنید و به آرومی آب رو بهش اضافه کنید و وقتی از قل قل کردن افتاد هم بزنید تا یکدشت بشه و به کناری بگذارید. برای مراحل بعد بهش احتیاج داریم
لایه های کیک
-
80 گرم عسل کاراملی رو با عسل معمولی، شکر و کره مخلوط کنید و توی کاسه شیشه ای یا استیل بریزید. توی قابلمه ای اندازه 5 سانتی متر آب بریزید و بذارید جوش بیاد و بعد کاسه رو روش بذارید تا مواد داخل کاسه حل بشه. به این روش بن ماری هم میگن. بعد از اینکه حل شدن آروم هم بزنید تا یکدست بشه.
-
تخم مرغ ها رو در ظرفی بشکنید و کنار دست تون باشه. جوش شیرین، نمک و دارچین رو هم در ظرف دیگه ای مخلوط کنید
-
وقتی مواد داخل کاسه کمی گرم شد تخم مرغ ها رو به آرومی اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید. اگر دائم هم نزنید تخم مرغ کف ظرف میبنده و بوی بدی میگیره
-
وقتی دوباره دما بالا اومد و یکم موادمون قوام گرفت مخلوط جوش شیرین و نمک و دارچین رو اضافه کنید و 30 ثانیه دیگه هم بزنید و بعد از روی حرارت بردارید.
-
اجازه بدید یکم از حرارت بیفته و بعد آرد رو روی این مخلوط الک کنید. این کار رو در سه مرحله انجام بدید تا آرد کاملا به خورد مواد بره. وقتی یک دست شد مواد رو در جای گرمی بگذارید که حرارتش زیاد پایین نیاد و سرد نشه
-
حدود یک سوم پیمانه رو روی سیلیکون و یا ورق روغنی بریزید(داخل دایره ها) و با لیسک یا پالت مرتبش کنید. هر دایره تقریبا یک سوم پیمانه از مواد رو لازم داره. اگر سیلیکون استفاده کردید اون ورقی که روش دایره کشیدید رو به آرومی از زیر سیلیکون بردارید
-
با این روش تقریبا باید 11 تا دایره پر شده داشته باشید. ضخامتش هم چیزی شبیه پن کیک باید باشه
-
هر کدوم از این لایه ها باید 6-7 دقیقه پخته بشن. اگر سینی کم دارید میتونید در زمانی که مایه رو به سینی دوم اضافه میکنید سینی اول رو بپزید و به همین ترتیب ادامه بدید
-
کیک وقتی آماده است که رنگش مثل کارامل شده باشه. حواستون باشه زیاد از حد پخته نشه
-
وقتی لایه ها کمی خنک شدن اگر دورشون نامرتب بود با چاقو یا قیچی مرتب کنید قبل از اینکه کاملا خنک بشه از ورق روغنی یا سیلیکون جدا کنید و اجازه بدید کاملا خنک بشه
-
لایه هایی که فکر میکنید خوب نشدن و یا یکدست نیستن رو دوباره تو فر بذارید و حرارت رو بیارید روی 125 درجه و بذارید کاملا تست بشن و به رنگ قهوه ای در بیان
-
از فر که بیرون آوردید و خنک شدن بریزید داخل غذا ساز و پودر کنید و کنار بگذارید(بعدا بهشون احتیاج داریم)
آیسینگ
-
قوطی شیر عسلی رو داخل آب جوش بگذارید و اجازه بدید روی حرارت ملایم 5-6 ساعت بجوشه. وقتی خنک شد در قوطی رو باز کنید چیزی که درست شده بهش میگن دولچه لچه که این روش بهترین راه درست کردنشه
-
یک دوم پیمانه عسل کاراملی رو (حدود 180 گرم) با دولچه لچه مخلوط کنید و نمک رو هم بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست بشه. 100 گرم از خامه رو هم بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست بشه و کنار بگذارید
-
الباقی خامه رو اگر خامه تون فرم گرفته نیست اول 5-6 دقیقه بزنید تا فرم بگیره و بعد مخلوط بالا رو بهش اضافه کنید تا کاملا فرم بگیره و سفت بشه
مونتاژ کردن
-
یک لایه کیک رو بگذارید روی یک صفحه و روش رو از آیسینگی که درست کردیم بپوشونید
-
لایه ها رو به ترتیب بگذارید و همین کار رو تکرار کنید و در نهایت لایه آخر رو هم با آیسینگ بپوشونید
-
الباقی آیسینگ رو برای پوشاندن دور کیک استفاده کنید. اگر زیاد صاف نشد مهم نیست چون روی آیسینگ رو هم با خرده کیک ها میپوشونیم
-
خرده کیک هایی که آسیاب کردیم رو اطراف و روی کیک بریزید تا کاملا پوشیده بشه و به مدت یک شب داخل یخچال بگذارید تا آیسینگ به خورد کیک بره و روز بعد سرو کنید
یادداشت
- دقت داشته باشید که کاسه شیشه ای حرارت رو بیشتر تو خودش نگه میداره
- وقتی میخواید تخم مرغ رو اضافه کنید درجه حرارت باید حدود 50-60 درجه باشه. اگه دماسنج ندارید با انگشت که تست میکنید باید گرم باشه اما نسوزید
کیک روسی
Ingredients
عسل کاراملی
- 255 گرم عسل
- 60 گرم آب
لایه های کیک
- 80 گرم عسل کاراملی
- 255 گرم عسل
- 227 گرم شکر
- 200 گرم کره
- 6 عدد تخم مرغ
- 2.5 قاشف چای خوری جوش شیرین
- 1 قاشق چای خوری نمک
- 1 قاشق چای خوری دارچین
- 450 گرم آرد
آیسینگ
- 160 گرم عسل کاراملی
- 380 گرم شیر عسلی
- 1000 گرم خامه فرم گرفته
- 1/2 قاشق چای خوری نمک
Instructions
آماده سازی
- فر رو روشن کنید و روی 180 درجه بگذارید
- 2 یا 3 ورق سیلیکونی شفاف رو توی سینی فر بگذارید و روی کاغذ روغنی یا هر کاغذی دایره هایی به قطر 20 سانتی متر بکشید و زیر سیلیکون ها بگذارید. اگر سیلیکون نداشتین میتونید دایره ها رو روی ورق روغنی بکشید و بعد برشون گردونید و توی سینی بگذارید
عسل کاراملی
- عسل رو در قابلمه ای بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید تا شروع کنه به حباب زدن، بعد کمش کنید و اجازه بدید آروم پخته بشه و رنگش قهوه ای تیره بشه. تقریبا شبیه کهربایی. گاز رو خاموش کنید و به آرومی آب رو بهش اضافه کنید و وقتی از قل قل کردن افتاد هم بزنید تا یکدشت بشه و به کناری بگذارید. برای مراحل بعد بهش احتیاج داریم
لایه های کیک
- 80 گرم عسل کاراملی رو با عسل معمولی، شکر و کره مخلوط کنید و توی کاسه شیشه ای یا استیل بریزید. توی قابلمه ای اندازه 5 سانتی متر آب بریزید و بذارید جوش بیاد و بعد کاسه رو روش بذارید تا مواد داخل کاسه حل بشه. به این روش بن ماری هم میگن. بعد از اینکه حل شدن آروم هم بزنید تا یکدست بشه.
- تخم مرغ ها رو در ظرفی بشکنید و کنار دست تون باشه. جوش شیرین، نمک و دارچین رو هم در ظرف دیگه ای مخلوط کنید
- وقتی مواد داخل کاسه کمی گرم شد تخم مرغ ها رو به آرومی اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید. اگر دائم هم نزنید تخم مرغ کف ظرف میبنده و بوی بدی میگیره
- وقتی دوباره دما بالا اومد و یکم موادمون قوام گرفت مخلوط جوش شیرین و نمک و دارچین رو اضافه کنید و 30 ثانیه دیگه هم بزنید و بعد از روی حرارت بردارید.
- اجازه بدید یکم از حرارت بیفته و بعد آرد رو روی این مخلوط الک کنید. این کار رو در سه مرحله انجام بدید تا آرد کاملا به خورد مواد بره. وقتی یک دست شد مواد رو در جای گرمی بگذارید که حرارتش زیاد پایین نیاد و سرد نشه
- حدود یک سوم پیمانه رو روی سیلیکون و یا ورق روغنی بریزید(داخل دایره ها) و با لیسک یا پالت مرتبش کنید. هر دایره تقریبا یک سوم پیمانه از مواد رو لازم داره. اگر سیلیکون استفاده کردید اون ورقی که روش دایره کشیدید رو به آرومی از زیر سیلیکون بردارید
- با این روش تقریبا باید 11 تا دایره پر شده داشته باشید. ضخامتش هم چیزی شبیه پن کیک باید باشه
- هر کدوم از این لایه ها باید 6-7 دقیقه پخته بشن. اگر سینی کم دارید میتونید در زمانی که مایه رو به سینی دوم اضافه میکنید سینی اول رو بپزید و به همین ترتیب ادامه بدید
- کیک وقتی آماده است که رنگش مثل کارامل شده باشه. حواستون باشه زیاد از حد پخته نشه
- وقتی لایه ها کمی خنک شدن اگر دورشون نامرتب بود با چاقو یا قیچی مرتب کنید قبل از اینکه کاملا خنک بشه از ورق روغنی یا سیلیکون جدا کنید و اجازه بدید کاملا خنک بشه
- لایه هایی که فکر میکنید خوب نشدن و یا یکدست نیستن رو دوباره تو فر بذارید و حرارت رو بیارید روی 125 درجه و بذارید کاملا تست بشن و به رنگ قهوه ای در بیان
- از فر که بیرون آوردید و خنک شدن بریزید داخل غذا ساز و پودر کنید و کنار بگذارید(بعدا بهشون احتیاج داریم)
آیسینگ
- قوطی شیر عسلی رو داخل آب جوش بگذارید و اجازه بدید روی حرارت ملایم 5-6 ساعت بجوشه. وقتی خنک شد در قوطی رو باز کنید چیزی که درست شده بهش میگن دولچه لچه که این روش بهترین راه درست کردنشه
- یک دوم پیمانه عسل کاراملی رو (حدود 180 گرم) با دولچه لچه مخلوط کنید و نمک رو هم بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست بشه. 100 گرم از خامه رو هم بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست بشه و کنار بگذارید
- الباقی خامه رو اگر خامه تون فرم گرفته نیست اول 5-6 دقیقه بزنید تا فرم بگیره و بعد مخلوط بالا رو بهش اضافه کنید تا کاملا فرم بگیره و سفت بشه
مونتاژ کردن
- یک لایه کیک رو بگذارید روی یک صفحه و روش رو از آیسینگی که درست کردیم بپوشونید
- لایه ها رو به ترتیب بگذارید و همین کار رو تکرار کنید و در نهایت لایه آخر رو هم با آیسینگ بپوشونید
- الباقی آیسینگ رو برای پوشاندن دور کیک استفاده کنید. اگر زیاد صاف نشد مهم نیست چون روی آیسینگ رو هم با خرده کیک ها میپوشونیم
- خرده کیک هایی که آسیاب کردیم رو اطراف و روی کیک بریزید تا کاملا پوشیده بشه و به مدت یک شب داخل یخچال بگذارید تا آیسینگ به خورد کیک بره و روز بعد سرو کنید
Notes
- دقت داشته باشید که کاسه شیشه ای حرارت رو بیشتر تو خودش نگه میداره
- وقتی میخواید تخم مرغ رو اضافه کنید درجه حرارت باید حدود 50-60 درجه باشه. اگه دماسنج ندارید با انگشت که تست میکنید باید گرم باشه اما نسوزید
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
جالب بود