کیک دلسه دولچه

طرز تهیه کیک دلسه دولچه
کیک دلسه دولچه (کیک کلید طلایی) کیکی بسیار نرم و لطیف است که طعم آن به همراه کارامل و فندق فوق العاده می شود.
دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.
رسپی یا دستور پخت این کیک از این سایت ترجمه شده، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید.
کیک دلسه دولچه
کیک دلسه دولچه (کیک کلید طلایی) کیکی بسیار نرم و لطیف است که طعم آن به همراه کارامل و فندق فوق العاده می شود.
مواد لازم
برای تهیه کیک
- 250 گرم آرد
- 2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
- 1 قاشق چای خوری جوش شیرین
- 200 گرم شکر
- 280 گرم دلسه دولچه
- 4 عدد تخم مرغ
- ½ قاشق چای خوری نمک
- 285 گرم خامه ترش
برای تهیه شربت
- 60 سی سی آب
- 60 سی سی شیر
- 1 قاشق چای خوری قهوه فوری
- 50 گرم شکر
برای تهیه کرم
- 340 گرم دلسه دولچه
- 230 گرم کره نرم شده
- 240 سی سی خامه سرد
- 225 گرم پنیر خامه ای
- 40 گرم فندق
طرز تهیه
-
مرحله اول : تهیه کیک
تخم مرغ در کاسه ای بریزید شکر را به آن اضافه کنید با همزن بزنید تا حجم مواد دو برابر شود.
به خامه ترش جوش شیرین اضافه کنید هم بزنید تا مخلوط شود. حال خامه را به تخم مرغ اضافه کنید و با همزن خوب بزنید.
به مایه 280 گرم دلسه دولچه اضافه کنید با همزن بزنید ( برای درست کردن دلسه دولچه یک قوطی شیر عسلی را 7 ساعت بجوشانید)
آرد را به همراه بکینگ پودر و نمک الک کنید و به مواد اضافه کرده و با همزن بزنید در نهایت با لیسک بزنید تا کاملا یکدست شود. مایع کیک را بین 3 قالب گرد 20 سانتی متری تقسیم کنید. و در فر با دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 16 الی 18 دقیقه بپزید.
اجازه دهید 5 الی 10 دقیقه خنک شود سپس از قالب خارج کنید و اجازه دهید روی توری خنک شود. رویه بر آمده کیک را با چاقو ببرید. قسمت های بریده شده را به صورت مربعی خرد کنید تکه های کیک رو به مدت 10 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شود. کنار بگذارید.
-
مرحله دوم: شربت
آب و شیر را داخل قابلمه بریزید شکر و قهوه فوری را به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا جایی حرارت دهید که جوش ریز بزند و شکر حل شود. از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.
-
مرحله سوم: کرم
کره نرم شده و پنیر خامه ای را در کاسه ای بریزید و با همزن خوب بزنید به کره و پنیر مقدار 340 گرم دلسه دولچه اضافه کنید و با همزن بزنید تا کاملا یکدست شود.
خامه سرد را در ظرفی بریزید با همزن بزنید تا فرم بگیرد سپس خامه را به صورت دورانی در دو مرحله به کرم اضافه کنید. -
مرحله چهارم: مونتاژ
رینگی به اندازه کیک دور یک لایه کیک بگذارید با فرچه شربتی که درست کردیم روی یک لایه کیک بزنید مقداری از کرم را روی اولین لایه بزنید (می توانید با قیف بزنید که راحت تر باشد.)
مقداری فندق خرد شده روی کرم بریزید. لایه دوم کیک را بگذارید و دوباره شربت را با فرچه روی کیک بزنید و کرم را باقیف روی آن بمالید و فندق خرد شده بریزید و آخرین لایه کیک را بگذارید با فرچه شربت بزنید. رینگ را از دور کیک جدا کنید و با باقیمانده کرم اطراف کیک را بپوشانید. مقداری از دلسه دولچه را برای تزیین کیک استفاده کنید.تکه های کیک را که قبلا در فر پختیم در غذاساز بریزید و مثل پودر سوخاری خرد کنید از خرده های کیک برای تزیین دور کیک استفاده کنید. حداقل 3 ساعت در یخچال قرار دهید.
دیدگاهتان را بنویسید