کیک بی بی
بهمن 24, 1399
ارسال شده توسط کمیله عیدانی
546 بازدید

کیک بی بی از معدود کیک های است که کمتر کسی پیدا میشه
کیک بی بی
کیکی که طرفدارن بسیاری دارد
وعده غذایی
کیک و شیرینی
نوع آشپزی
ایرانی
کلمات راهنما
شکلات, کیک بی بی, کیک تولد, کیک خامه ای, نسکافه
زمان آماده سازی 50 minutes
زمان پخت 45 minutes
کل زمان 1 hour 35 minutes
مناسب برای 8 نفر
نویسنده کمیله عیدانی
مواد لازم
- 300 گرم آرد
- 50 گرم پودر کاکائو
- 1 قاشق سوپ خوری پودر نسکافه
- 250 گرم شکر
- 5 گرم نمک حتما
- 3 عدد تخم مرغ
- 2 قاشق چایخوری پکینگ پودر
- 1 پیمانه شير به دمای محیط رسیده
- 50 گرم روغن مایع
- ¼ قاشق چایخوری وانیل
- 700 گرم خامه قنادی
طرز تهیه
-
همه ي مواد به دماي محيط برسند.
-
مواد خشك (آرد و پودرشكر و جوش شيرين و نمك و بكينگ پودر و پودركاكايو و وانيل را سه بار الك كنيد) بعد نسكافه رو اضافه كنيد.
-
دو تا قالب سايز 20 را چرب كنيد كاغذ روغني بندازيد فر را روي درجه حرارت ١٧٠سانتي گراد يا ٣٥٠ درجه فارنهايت گرم كني
-
مواد خشك رو دريك كاسه بريزيد وسط ان رو گود كنيد مایعات رو یکی یکی بهش اضافه می کنیم (شیر و روغن مایع و تخم مرغ ها) همزن رو با دور کند روشن می کنیم و حدود دو دقیقه هم می زنیم. هم زمان با هم زدن آب جوش رو هم به تدریج اضافه می کنیم. اگه مایع به دست اومده به نظرتون رقیقه نگران نباشید هیچ مشکلی پیش نمیاد.
-
حالا مایع کیک رو مساوی توی هردو قالب بریزید. اگه فقط یه قالب دارید اشکالی نداره می تونید کیک رو دو لایه ببرید ولی باید مواظب باشید خورد نشود کف قالب را کاغذ قرار دهید مواد را ریخته و قالبها را طبقه وسط فر میزاریم حدود 30 تا 35 دقیقه تا بپزد يا تا وقتي كه خلال دندون تمیز رو وسط کیک فرو ببرید اگه تمیز بیرون اومد کیک آمادست.
-
وقتی کیک ها پخت، از فر بیرون بیارید ده دقیقه صبر کنید تا خنک بشه بعد از قالب خارج کنید و روی توری سیمی بزارید تا خنک بشه.
-
بین دولایه می تونید از خامه کاکائویی یا کرم گاناش یا نوتلا استفاده کنید و روی کیک رو هم می تونید باز با خامه یا گاناش یا سس شکلات بپوشونید و بعدش به دلخواه خودتون تزئینش کنید
عاشقش نباشه شما چطورررررررررررررررر
دیدگاهتان را بنویسید