کوکی کره بادام زمینی
اسفند 14, 1398
ارسال شده توسط نگین نعمتیان
1.1k بازدید

طرز تهیه کوکی کره بادام زمینی
دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.
رسپی یا دستور پخت این کیک از این سایت ترجمه شده، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید.
کوکی کره بادام زمینی
برای داشتن کوکی های خوشمزه و مقوی این رسپی را دنبال کنید.
وعده غذایی
کیک و شیرینی
نوع آشپزی
آمریکایی
کلمات راهنما
چیز کیک کره بادام زمینی, کوکی, کوکی کره بادام زمینی
زمان آماده سازی 1 hour
زمان پخت 15 minutes
کل زمان 1 hour 15 minutes
مناسب برای 25 نفر
کالری 120 kcal
نویسنده نگین نعمتیان
مواد لازم
- 185 گرم کره بادام زمینی خامه ای
- 110 گرم کره بدون نمک نرم شده
- 100 گرم شکر سفید
- 100 گرم شکر قهوه ای
- 1 عدد تخم مرغ
- 250 گرم آرد
- 1/2 قاشق غذاخوری جوش شیرین
- 1/2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
- 1/2 قاشق غذاخوری نمک
- 1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
طرز تهیه
-
فر را بادمای 180 درجه روشن کنید تا گرم شود. روی صفحه فر کاغذ روغنی بگذارید.
-
در یک کاسه بزرگ خامه ، شکر و شکر قهوه ای را مخلوط کنید و حدود 3 دقیقه بزنید تا نرم شود. تخم مرغ و عصاره وانیل را اضافه کنید و با همزن بزنید تا کاملا مخلوط شود. کره بادام زمینی هم اضافه کنید و خوب بزنید.
-
در یک کاسه متوسط آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را خوب مخلوط کنید.
-
مخلوط آرد را به مخلوط کره بادام زمینی اضافه کرده و خوب با همزن بزنید تا زمانی که یکدست شود. سپس به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
-
خمیر را به توپ هایی با قطر 2.5 سانت تقسیم کنید. کوکی ها را بافاصله حدود 5 سانتی از هم در سینی فر بگذارید. کوکی ها با فشار یک چنگال کمی تخت کنید.
-
کوکی ها را به مدت 10 الی 12 دقیقه در فر بپزید تا زمانی که قهوه ای روشن شوند. سپس 15 الی 20 دقیقه صبر کنید تا خنک شود.
دیدگاهتان را بنویسید