کلوچه اسپانیایی
بهمن 13, 1399
ارسال شده توسط کمیله عیدانی
744 بازدید

امتیاز این غذای خمیری ، به صورت سرد و گرم سرو میشود ، به عنوان صبحانه ناهار و میان وعده هم انتخاب خوبی است
كلوچه اسپانیایی
امتیاز این غذای خمیری ، به صورت سرد و گرم سرو میشود ، به عنوان صبحانه ناهار و میان وعده هم انتخاب خوبی است
وعده غذایی
پیش غذا و سالاد, عصرانه, غذای اصلی, میانوعده
نوع آشپزی
اسپانیایی
کلمات راهنما
غذای خمیری, کلوچه اسپانیایی, مهمانی, میان وعده
زمان آماده سازی 1 hour 20 minutes
زمان پخت 50 minutes
کل زمان 2 hours 10 minutes
مناسب برای 4 نفر
نویسنده کمیله عیدانی
مواد لازم
- 500 گرم آرد نان باگت
- 1 قاشق سوپ خوری شکر
- 250 میلی لیتر شیر
- 100 گرم کره
- ½ قاشق مربا خوری نمک
- 3 قاشق سوپ خوری روغن مایع
- 2 قاشق مربا خوری پیاز نگینی سرخ شده
- 250 گرم سوسیس خرد شده
- 4 قاشق سوپ خوری سس کچاپ
- ½ پیمانه دلمه سبز
- 150 گرم ژامبون گوشت
- 200 گرم پنیر موزارلا Mozzarella
- 1 عدد زرده تخم مرغ
- ½ قاشق مربا خوری آویشن
- ¼ قاشق مربا خوری جوز هندی
- 1 قاشق مربا خوری نمک
طرز تهیه
-
داخل تابه روغن را ریخته و روی حرارت قرار دهید و پیاز را اضافه کنید . تفت دهید تا پیاز سبک شود
-
سوسیس را ا ضافه كرده و تفت دهید و سپس سس کچاپ را اضافه کنید
-
فلفل دلمه ای را ا ضافه كرده و به مدت یک دقیقه تفت دهید
-
ژامبون را به اضافه ادویه ها به مواد افزوده از روی حرارت برداشته . وقتی مواد کامل سرد شد پنیر پیتزا را اضافه کنید روغن اضافه را کامل بگیرید
طرز تهیه خمیر
-
خمیر ترش و شکر را با هم مخلوط کنید و آب 45 درجه را به آن اضافه کنید . در جای ثابت ودر جای نسبتا گرما اجازه دهید تا به عمل بیایید
-
روغن ، تخم مرغ ، نمک را با مفتول بزنید تا تخم مرغ از حالت ژله ای در بیاید
-
نصف آرد را اضافه کرده و هم بزنید با دست باقی آرد را هم کم كم اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر منسجمی بدست بیاید
-
روی سطح کار ارد پاشیده و به خمير ضربه بزنيد يا ورز دهيد تا رنگ خمير برگردد
-
خمیر را در ظرفی که گنجایش سه برابر شدن خمیر را داشته باشد قرار دهید و روی خمیر را با روغن مایع یک قاشق چرب کنید و روی آنرا پوشانده و یک ساعت در جای گرم استراحت دهید
-
فر را از قبل با درجه حرارت 180 سانتیگراد روشن کرده
-
خمیر را به ضخامت 2- الی 3- میلی متر باز کنید به صورت دایره و به قطر 25 سانت برش دهید و داخل سینی چرب شده قرار دهید و مواد را روی آن ریخته و صاف کنید بطوری که لبه های خمیر 2 سانت از هر طرف خالی بماند اطراف آنرا را با قلم مو خیس کنید
-
مجدد از خمیر باقی مانده با وردنه باز کنید و گرد کرده و لبه های دوخمیر را بهم بچسبانید و اطراف آنرا با رولت بریده و مرتب کنید
-
و به دلخواه از خمیر باقی مانده روی کار را تزئین کنید
-
روی آنرا زرده تخم مرغ زده و روی خمیر را پوشانده و یک استراحت بیست دقیقه ای دیگر بهش بدهید
-
کلوچه را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده بمدت 30 دقیقه و درجه حرارت 180 سانتیگراد اجازه دهید تا پخته شود و با سس گوجه فرنگی سرو کنید
یادداشت
در صورتی که تو سینی نمیخواهید قرار دهید می توانید از قالب های تارت هم استفاده کنید و نیازی به رولت برای برش اطراف کار ندارید
دیدگاهتان را بنویسید