کادایف لقمه ای

طرز تهیه کادایف لقمه ای
شیرینی کلاسیک مدرن فانتزی را در سایت شفان با ما تجربه کنید
دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید.
کادایف لقمه ای
مواد لازم
- 1 بسته رشته کادایف سفید رنگ است
- 150 گرم کره اب شده و به دمای محیط برسد
- 200 گرم مغز پسته خرد شده
- 1 لیوان شهد
طرز تهیه
-
ابتدا کره را ذوب کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسد
-
به وسیله دست کادایف را با کره مخلوط کنید
-
کف قالب مافین که جنس ش تفلون باشد( ترجیحا )خوب چرب کنید و یک سوم از مواد را ته قالب ریخته کمی مغز پسته خرد شده روی آن بریزید و روی آن را با کادایف بپوشانید
-
با یک وسیله سنگین مواد را روی هم پرس کنید تا خوب فشرده شود
-
داخل فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید در طبقه وسط فر به مدت بیست الی بیست پنج دقیقه زمان پخت بدهید
-
قالب را از فر بیرون اورده و بلافاصله روی آن شهد ولرم بریزید تا به خرد کادایف ها برود و نرم شود وقتی کادایف ها داخل قالب مافین خنک شد با نوک چاقو از یک سمت انها را حرکت دهید تا به راحتی از قالب جدا شود و به دلخواه تزئین کنید
-
می توانید در قالب کمربندی سایز کوچک هم تهیه کنید و به دلخواه برش بزنید
یادداشت
شهد:
موادلازم
شکر 2 پیمانه
آب 1 پیمانه
گلاب 4 ق س خ
زعفران غلیظ دمکرده 2 ق س خ
دانه هل 3 عدد
گلوکز 1 ق س خ
جوهر نمک نوک ق چ خ
طرز تهیه شهد
شکر،آب، را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت بالا قرار دهید وقتی شکر حل شد و روی آن کف کرد
حرارت را کم کنید نوک قاشق جوهر لیمو و گلوکز را اضافه کنید هم بزنید تا حل شود
با حرارت کم بین 20 الی 25 دقیقه زمان نیاز دارد در مرحل پایانی زعفران دم کرده و گلاب هل را اضاف کنید
به قوام که امد از روی حرات برداشته و در ظرف دیگری ریخته تا خنک شود بعد از خنک شدن غلظت ش ماندد عسل میشود
مدت ماندگاری خوبی دارد و قابل نگه داری است .............ولی اگر شهد فوری نیاز دارید به اندازه مصرف تان می توانید گلوکز را حذف کنید و جایگزین جوهر لیمو از آب لیمو یک قاشق سوپ خوری استفاده کنید
دیدگاهتان را بنویسید