چیز کیک بادام زمینی

چیز کیک بادام زمینی یخچالی
دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.
رسپی یا دستور پخت این کیک از این سایت ترجمه شده، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید.
چیز کیک کره بادام زمینی
اگر کره بادام زمینی دوس دارین حتما این چیز کیک را امتحان کنین طعم فوق العاده ای را تجربه خواهید کرد.
مواد لازم
برای تهیه فیلینگ
- 525 گرم پنیر خامه ای
- 187 گرم پودر قند
- 250 گرم کره بادام زمینی
- 1 قاشق غذا خوری عصاره وانیل
- 120 سی سی خامه
برای تهیه گاناش شکلاتی
- 160 سی سی خامه
- 125 گرم شکلات تلخ
طرز تهیه
تهیه کراست چیز کیک
-
در یک غذاساز بیسکوییت ها را بریزید چند پالس بزنید تا خرد شود. کره نرم شده را اضافه کنید و بزنید تا خوب مخلوط شود. در یک قالب با قطر23 سانت بریزید و کمی فشار دهید تا منسجم شود سپس در یخچال بگذارید.
تهیه فیلینگ چیز کیک
-
در یک کاسه ای بزرگ پنیر خامه ای و پودر قند را بریزید و با همزن خوب هم بزنید تا زمانی که نرم و خامه ای شود. کره بادام زمینی و عصاره وانیل را اضافه کرده به هم زدن ادامه دهید. سپس خامه را اضافه کنید و حدود 2 الی 3 دقیقه دیگر با همزن بزنید.
-
مخلوط چیز کیک را در قالب بریزید و برای حدود 6 ساعت یا بیشتر در یخچال بگذارید. یا می توانید کیک را در فریزر بگذارید.
تهیه گاناش شکلاتی
-
در یک قابلمه کوچک خامه را بریزید و بجوشانید سپس از روی حرارت بردارید و شکلات را اضافه کنید. 1 دقیقه صبر کنید و بعد تا زمانی که شکلات ذوب شود به هم زدن ادامه دهید.
-
اجازه دهید خنک شود سپس به صورت دورانی روی چیزکیک بریزید. میتوانید ابتدا گاناش رو بریزید بعد از قالب خارج کنید یا از قالب خارج کرده بعد گاناش را روی چیزکیک بریزید.
-
حداقل یک ساعت قبل از سرو در یخچال بگذارید.
یادداشت
این کیک بدون ژلاتین است بنابراین زیاد مستحکم نیست. برای نتیجه بهتر می توانید کیک را قبل از سرو 1 ساعت در فریزر بگذارید.
در اینجا ما از کره بادام زمینی طبیعی استفاده کردیم اما شما می توانید از کره بادام زمینی موجود در بازار استفاده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید