پیراشکی گوشت روسی
اسفند 19, 1398
ارسال شده توسط نگین نعمتیان
2.43k بازدید

طرز تهیه پیراشکی گوشت روسی
دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.
رسپی یا دستور پخت این کیک از این سایت ترجمه شده، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید.
پیراشکی گوشت روسی
این پیراشکی غذای سنتی و خیابانی روسیه است که با گوشت گاو تهیه میشه که در زبان روسی چبورکی نامیده می شود.اگه دنبال غذاهای جدید می گردید این غذای ساده و سریع رو امتحان کنید.
وعده غذایی
پیش غذا و سالاد, غذای اصلی
نوع آشپزی
روسی
کلمات راهنما
پیراشکی گوشت روسی, غذای سنتی روسی
زمان آماده سازی 1 hour
زمان پخت 20 minutes
کل زمان 1 hour 20 minutes
مواد لازم
برای تهیه خمیر
- آرد ساده 750 گرم
- 1 قاشق چای خوری نمک
- 4 قاشق غذاخوری روغن نباتی
- 270-300 میلی لیتر آب گرم
برای تهیه مواد میانی
- 700 گرم گوشت گاو / گوسفند
- 1 عدد پیاز بزرگ
- کمی نمک برای طعم دادن
- کمی فلفل سیاه برای طعم دادن
- 1/4 دسته جعفری
- در صورت نیاز 120 میلی لیتر آب یا بیشتر
طرز تهیه
برای تهیه مواد میانی
-
پیاز و جعفری را ریز خرد کنید. گوشت را در یک کاسه بزرگ قرار دهید ، پیاز و جعفری خرد شده ، نمک ، فلفل سیاه و آب را اضافه کنید. مخلوط کنید تا ترکیب شود و کنار بگذارید.
برای تهیه خمیر
-
آرد را درون یک کاسه بزرگ بریزید. در یک کاسه متوسط جداگانه نمک ، آب گرم و روغن را با هم مخلوط کنید. مایعات را به آرد اضافه کرده و مخلوط کردن را شروع کنید تا خمیر فرم بگیرد ، اگر چسبنده بود آرد بیشتری اضافه کنید ، اگر خشک شد آب بیشتری اضافه کنید. خمیر را روی یک میز کار تمیز قرار دهید و ورز دهید تا زمانی که خمیر یکدست شود. در یک کاسه قرار دهید ، بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه استراحت کند.
-
خمیر را به 12 قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را به شکل یه توپ درآورید. زمانی که یک توپ را برداشتید بقیه را بپوشانید. با وردنه این توپ ها را به شکل یه دایره بزرگ درآورید. 2 الی 3 قاشق از مواد گوشتی که آماده کردید را روی نصف دایره بگذارید. قسمت خالی خمیر را روی نیم دیگر بیاورید و با چنگال دور خمیر را شکل دهید.
-
در یک ماهیتابه روغن را گرم کنید پیراشکی را در روغن داغ بیاندازید. هر طرف را 2 الی 3 دقیقه سرخ کنید. بعد روی کاغذ روغنی بگذارید و گرم سرو کنید.
برچسب ها:
آشپزی آنلاینآموزش آشپزیآموزش آشپزی ویدیوییآموزش آنلاین آشپزیآموزش آنلاین هنر آشپزیآموزش پیراشکی گوشتآموزش پیراشکی گوشت روسیآموزش ویدیویی آشپزیپیراشکی با گوشت گاوپیراشکی خیابانی روسیپیراشکی روسیهپیراشکی گوشت روسیطرز تهیه پیراشکی روسیطرز تهیه پیراشکی روسیهطرز تهیه پیراشکی گوشتطرز تهیه پیراشکی گوشت روسیطرز تهیه پیراشکی گوشت روسیهغذای خیابانی روسی
دیدگاهتان را بنویسید