پای سیب
آذر 23, 1399
ارسال شده توسط پازوکی
723 بازدید

طرز تهیه پای سیب خانگی
رسپی یا دستور پخت این کیک از این سایت ترجمه شده، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید.
طرز تهیه ی پای سیب خانگی
در این دستور باهم یاد میگیریم که چگونه پای سیب خانگی درست کنیم. این دستور العمل، پای سیب کلاسیک آمریکایی است که درست کردن آن بسیار آسان بوده، طعم آن بسیار عالی و ظاهری زیبا دارد!
وعده غذایی
کیک و شیرینی, میانوعده
نوع آشپزی
آمریکایی
کلمات راهنما
پای سیب, پای سیب خانگی
زمان آماده سازی 2 hours
زمان پخت 30 minutes
کل زمان 2 hours 30 minutes
مناسب برای 8 نفر
کالری 180 kcal
نویسنده پازوکی
مواد لازم
برای پایه ی تارت:
- 315 گرم آرد 2 و ½ پیمانه
- 230 گرم کره ی مکعبی سرد 1 پیمانه
- 67 گرم شکر ⅓ پیمانه
- ½ قاشق چایخوری نمک
- 60-80 میلی لیتر آب یخ ⅓– ¼ پیمانه
برای مواد داخل تارت:
- 675 گرم سیب پوست کنده و ورقه ای خرد شده
- 150 گرم شکر ¾ پیمانه
- ½ قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری دارچین
- 32 گرم نشاسته ی ذرت ¼ پیمانه
- ¼ قاشق چایخوری جوزهندی
- 1 قاشق غذاخوری آب لیمو
- رنده ی پوست 1 عدد لیمو
برای رو مال:
- 1 عدد تخم مرغ
- 1 قاشق چایخوری آب
طرز تهیه
-
در دستگاه غذاساز آرد ، شکر و نمک را با هم ترکیب کنید. چند ثانیه مخلوط کنید تا ترکیب شوند. کره مکعبی خرد شده ی سرد را اضافه و مخلوط کنید تا به صورت خرده نان درآید. به تدریج آب یخ را اضافه و مخلوط کنید تا خمیر ایجاد شود.
-
خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. با وردنه باز کنید، در سلفون بپیچید و 1 ساعت در یخچال استراحت دهید.
در همین حین مواد داخلی پای را درست کنید:
-
در یک کاسه بزرگ، سیب های خرد شده، شکر، نشاسته ی ذرت، نمک، جوزهندی، دارچین و آب لیمو را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
-
فر را از قبل در دمای 200 درجه ی سانتی گراد گرم کنید.
-
روی یک سطح کار آردپاشی شده یک قطعه از خمیر را به قطر 28 تا 30 سانتی متر با وردنه باز کنید. خمیر را با دقت در ظرف پای 22-23 سانتی متری قرار دهید، لبه ها را فشرده کنید و خمیر اضافی را بگیرید. مخلوط سیب را اضافه کرده و تا زمانی که خمیر دوم را باز میکنید آن را در یخچال قرار دهید.
-
خمیر دوم را به قطر 25 سانتی متر با وردنه باز کنید. با استفاده از یک پیتزا بُر یا چاقو، خمیر را به 10 نوار بلند برش بزنید.
اکنون باید یک صفحه ی مشبک از خمیرهای نواری درست کنید:
-
پنج تا از نوار ها را به بالای تارت پر شده بچسبانید. نوارها را یکی درمیان به سمت بالا تا کنید. یک نوار را به صورت عمودی به نوارهای موازی اضافه کنید. نوارهای تا شده را پایین بیاورید و این کار را با نوارهای موازی بعدی تکرار کنید تا زمانی که به شکل یک صفحه ی مشبک دربیاید. کناره ها را فشار دهید و خمیر اضافه را بگیرید.
-
از باقی مانده ی خمیرها با کاتر برگ چند برگ به دلخواه دربیاورید.
-
تخم مرغ را با یک قاشق چایخوری آب مخلوط کرده و با فرچه روی خمیر بمالید.
-
به مدت 20 دقیقه در فر بپزید. سپس از فر خارج کرده، روی پای را با فویل آلومینیومی یا کاغذ مخصوص پای بپوشانید و دوباره به مدت 30-40 دقیقه بپزید.
-
از فر خارج کنید. اجازه کنید حداقل 3 ساعت خنک شود و سپس سرو کنید.
دیدگاهتان را بنویسید