پاستا صدفی شکم پر
اردیبهشت 7, 1399
ارسال شده توسط پازوکی
1.23k بازدید

طرز تهیه پاستای صدفی پر شده با اسفناج و پنیر ریکوتا
این پاستای صدفی پر شده با اسفناج و پنیر ریکوتا غذایی مغذی، آسان و لذیذ است که میتوانید در وعده ی نهار یا شام میل کنید. این دستورالعمل را دنبال کنید تا طرز تهیه ی پاستای صدفی پر شده را یاد بگیرید.
دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.
رسپی یا دستور پخت این کیک از این سایت ترجمه شده، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید.
طرز تهیه ی پاستای صدفی پر شده با اسفناج و پنیر ریکوتا
این پاستای صدفی پر شده با اسفناج و پنیر ریکوتا غذایی مغذی، آسان و لذیذ است که میتوانید در وعده ی نهار یا شام میل کنید. این دستورالعمل را دنبال کنید تا طرز تهیه ی پاستای صدفی پر شده را یاد بگیرید.
وعده غذایی
غذای اصلی
نوع آشپزی
ایتالیایی
کلمات راهنما
پاستا اسفناج و پنیر ریکوتا, پاستا صدفی
زمان آماده سازی 1 hour
زمان پخت 25 minutes
کل زمان 1 hour 25 minutes
مناسب برای 6 نفر
کالری 320 kcal
نویسنده پازوکی
مواد لازم
- 400 گرم پاستای جامبو شلز
- 500 گرم پنیر ریکوتا 2 پیمانه
- 250 گرم اسفناج کوچک تازه
- 60 گرم پنیر پارمسان رنده شده
- 200 گرم پنیر موزارلای توپی کوچک
- 1 عدد پیاز خرد شده
- 3 حبه سیر ریز خرد شده
- 800 گرم سس گوجه فرنگی با کیفیت
- 1و ½ قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ¼ قاشق چایخوری پودر جوزهندی
- 110 گرم پنیر موزارلا یا هر پنیر دیگری برای روی پاستا 1 پیمانه
طرز تهیه
-
یک قابلمه ی بزرگ را پر از آب کنید، 1 قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید و بگذارید تا بجوش بیاید.
-
در همین حین 2-3 قاشق غذاخوری روغن زیتون را گرم کنید، پیاز خرد شده را اضافه و به مدت 3-4 دقیقه تفت دهید. سیر را اضافه و به مدت 2 دقیقه ی دیگر تفت دهید.ایفناج تازه را اضافه کنید و به مده 5 دقیقه بپزید و گهگاهی هم بزنید تا زمانی که اسفناج ها آب شوند. وقتی آبش کشیده شد از روی حرارت بردارید تا خنک شود. مخلوط اسفناج را کمی خرد کرده و به کاسه ی بزرگی منتقل کنید.
-
پنیر ریکوتا، پارمسان رنده شده، نمک، فلفل و جوزهندی را به کاسه اضافه و مخلوط کنید. مواد را داخل قیف یکبار مصرف بریزید.
-
وقتی آب جوش آمد پاستا ها را به آب اضافه کنید و طبق دستور روی پاکت آن را بپزید. سپس آبکش کنید و به کاسه ای که حاوی آب سرد است منتقل کنید.
-
فر را از قبل در دمای 180 درجه ی سانتی گراد گرم کنید.
-
½ پیمانه از سس گوجه فرنگی را کف ظرف پخت بریزید. جامبو شلزها را با مخلوط اسفناج و پنیر پر کنید. اکنون جامبو شلزها را به صورتی که قسمت باز پاستا رو به بالا باشد داخل ظرف پخت بچینید. روی هر پاستا یک عدد موزارلای توپی قرار دهید. بقیه ی سس گوجه را روی پاستا ها بریزید. پنیر روی آن بپاشید و روی آن فویل بکشید.
-
به مدت 20 دقیقه در فر بپزید، سپس فویل را از روی آن بردارید و به مدت 10-15 دقیقه ی دیگر بپزید تا پنیرهای روی پاستا طلایی شوند.
دیدگاهتان را بنویسید