پارفه کارامل
خرداد 24, 1398
ارسال شده توسط مدیر
3.73k بازدید

طرز تهیه دسر پارفه کارامل بسیار ساده است. پارفه های به دسر هایی گفته میشه که معمولا چند لایه هستند که این لایه ها میتونن موس، ژله، کرم های مختلف به همراه یک لایه کرانچی مثل بیسکوییت، انواع کوکی و یا چیزهای مشابه باشه.
در توضیحات دسر پارفه به این اشاره شده که عبارتست از دسر سرد که از خامه زده شده و تخم مرغ و تزئین میوه درست میشه
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید
پارفه کارامل
پارفه ها دسرهایی هستند که از مخلوط کردن و لایه لایه گذاشتن مواد مختلف به دست میان و بسیار راحت درست میشن
وعده غذایی
دسر, کیک و شیرینی
نوع آشپزی
آمریکایی
کلمات راهنما
دسر, دسر فرانسوی, شیرینی
زمان آماده سازی 15 minutes
استراحت در یخچال 2 hours
کل زمان 2 hours 15 minutes
مناسب برای 4 نفر
کالری 247 kcal
نویسنده مدیر
مواد لازم
- 400 گرم خامه فرم گرفته
- 5 ورق ژلاتین
- ½ قاشق چای خوری وانیل
- 150 گرم شیر
- 100 گرم سیروپ کارامل
- 250 گرم شیر
طرز تهیه
-
ابتدا ورقههای ژلاتین را داخل ظرفی پر از آب سرد ریخته و اجازه میدهیم تا کاملا شل شوند بعد آنها را از داخل آب سرد خارج کرده و در ظرفی که بهتر است استیل باشد میریزیم.
-
سپس مقدار خیلی کمی آب جوش به آن اضافه کرده و روی بخار سماور یا کتری قرار میدهیم و اجازه میدهیم تا ژلاتین ذوب شود.
-
در مرحله بعد شیر را با مقدار خیلی کمی آب روی حرارت زیاد میگذاریم تا به جوش بیاد. سس کارامل را به شیر جوش به همراه وانیل اضافه می کنیم. وقتی جوشید و یکدست شد از صافی رد میکنیم.
-
حالا مخلوط ژلاتین رو داخل یخچال میگذاریم تا خودش رو کمی ببنده و بعد کارامل و خامه فرم گرفته را داخل قالب موردنظر میریزیم و به مدت1 تا 2 ساعت داخل یخچال قرار میدهیم. سپس بیرون آورده و تزیین میینیم.
یادداشت
این دسر رو میتونید توی شات هم بریزید تا برای مهمانی ها سرو کنید
Print
پارفه کارامل
پارفه ها دسرهایی هستند که از مخلوط کردن و لایه لایه گذاشتن مواد مختلف به دست میان و بسیار راحت درست میشن
Course دسر, کیک و شیرینی
Cuisine آمریکایی
Keyword دسر, دسر فرانسوی, شیرینی
Prep Time 15 minutes
استراحت در یخچال 2 hours
Total Time 2 hours 15 minutes
Servings 4 نفر
Calories 247kcal
Author مدیر
Ingredients
- 400 گرم خامه فرم گرفته
- 5 ورق ژلاتین
- ½ قاشق چای خوری وانیل
- 150 گرم شیر
- 100 گرم سیروپ کارامل
- 250 گرم شیر
Instructions
- ابتدا ورقههای ژلاتین را داخل ظرفی پر از آب سرد ریخته و اجازه میدهیم تا کاملا شل شوند بعد آنها را از داخل آب سرد خارج کرده و در ظرفی که بهتر است استیل باشد میریزیم.
- سپس مقدار خیلی کمی آب جوش به آن اضافه کرده و روی بخار سماور یا کتری قرار میدهیم و اجازه میدهیم تا ژلاتین ذوب شود.
- در مرحله بعد شیر را با مقدار خیلی کمی آب روی حرارت زیاد میگذاریم تا به جوش بیاد. سس کارامل را به شیر جوش به همراه وانیل اضافه می کنیم. وقتی جوشید و یکدست شد از صافی رد میکنیم.
- حالا مخلوط ژلاتین رو داخل یخچال میگذاریم تا خودش رو کمی ببنده و بعد کارامل و خامه فرم گرفته را داخل قالب موردنظر میریزیم و به مدت1 تا 2 ساعت داخل یخچال قرار میدهیم. سپس بیرون آورده و تزیین میینیم.
Notes
این دسر رو میتونید توی شات هم بریزید تا برای مهمانی ها سرو کنید
برچسب ها:
آشپزی آنلاینآموزش آشپزیآموزش آشپزی آنلاینآموزش آشپزی ویدیوییآموزش آنلاین آشپزیآموزش آنلاین قنادیآموزش قنادی آنلاینآموزش قنادی ویدیوییآموزش ویدیویی آشپزیآموزش ویدیویی قنادیآموزشگاه آشپزی آنلاینپارفه ژله ایپارفه شکلاتیپارفه قهوهدسر با آناناسدسر پارافه موزدسر پان اسپانیادسر پاناکوتاطرز تهیه پارفهطرز تهیه پارفه توت فرنگی
دیدگاهتان را بنویسید