نان جو دوسر
آذر 23, 1399
ارسال شده توسط پازوکی
581 بازدید

طرز تهیه نان جو دوسر
این نان بسیار خوشمزه و مغذی رو میتونید درست کنید و برای وعده صبحانه برای رژیم مصرف کنید.
رسپی یا دستور پخت این کیک از این سایت ترجمه شده، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید.
دستور تهیه نان جو دوسر آسان
دستور تهیه نان جو دوسر و شیره ی افرای سریع و آسان رو خواهیم داشت. برای یادگیری طرز تهیه نان جو دوسر خانگی از ابتدا، این دستور العمل را دنبال کنید.
وعده غذایی
نان
نوع آشپزی
آمریکایی, ایرانی
کلمات راهنما
نان جوی دوسر
زمان آماده سازی 3 hours
زمان پخت 25 minutes
کل زمان 3 hours 25 minutes
مناسب برای 8 نفر
کالری 130 kcal
نویسنده پازوکی
مواد لازم
- 90 گرم جوی دو سر 1 پیمانه
- 375 گرم ارد چند منظوره یا آرد نانوایی 3 پیمانه
- 80 گرم شیره ی افرا ¼ پیمانه
- 230 میلی لیتر آب جوش 1و ⅓ پیمانه
- 1 و ¼ قاشق چایخوری خمیر مایه ی فوری
- 1 و ½ قاشق چایخوری نمک
- 30 گرم کره ی آب شده 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
-
در یک کاسه بزرگ مخلوط کن یا در کاسه یک میکسر برقی، آب جوش، جو دوسر، شیره ی افرا، کره و نمک را با هم ترکیب کنید. کمی مخلوط کنید و اجازه دهید خنک شود.
-
آرد و خمیرمایه را اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر شکل بگیرد. خمیر را به مدت 7-8 دقیقه ورز دهید.
-
خمیر را درون یک کاسه چرب شده قرار داده، روی آن را بپوشانید و بگذارید 1 در دمای محیط استراحت کند، تا زمانی که حجم آن دو برابر شود.
-
پف خمیر را به آرامی بگیرید و آن را به شکل کنده درآورید. خمیر کنده شده را در قالب لوف چرب شده ی 9*5 اینچی قرر دهید. روی قالب را بپوشانید و اجازه دهید 1 یاعت دیگر استراحت کند. بعد از استراحت خواهید دید که خمیر حدود 1 اینچ از قالب بالا آمده است.
-
فر را از قبل در دمای 175 درجه ی سانتی گراد گرم کنید.
-
روی خمیر را با فرچه آب بمالید و روی آن جوی دو سر بپاشید. خمیر را به مدت 40-45 دقیقه بپزید. اگر خمیر خیلی زود درون فر پف کرد و زیادی بالا آمد، روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید و اجازه دهید ادامه ی روند پختش را بگذراند.
-
قبل از برش زدن اجازه دهید کاملا خنک شود.
دیدگاهتان را بنویسید