نان جو دو سر و عسل
اسفند 14, 1398
ارسال شده توسط الهه قنواتي
4.41k بازدید

طرز تهیه نان جو دوسر با عسل
دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.
رسپی یا دستور پخت این کیک از این سایت ترجمه شده، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید.
نان جو دو سر و عسل
این نان جو دو سر عسل یکی از دستور العمل های نان مورد علاقه منه.بافتنی نرم ولطیف و طعم و بوی بی نظیر عسل رو داره.این نان سالم پر از مقادیر غذایی خوبه که با جو دو سر تکمیل میشه و از آرد گندم استفاده میکنیم
وعده غذایی
صبحانه, نان
نوع آشپزی
انگلیسی, ایتالیایی
کلمات راهنما
صبحانه مقوی, نان
زمان آماده سازی 3 hours
زمان پخت 15 minutes
کل زمان 3 hours 15 minutes
مناسب برای 8 نفر
کالری 154 kcal
نویسنده الهه قنواتي
مواد لازم
- 90 گرم جو دو سرو کوبیده
- 390 گرم ارد گندم
- 85 گرم عسل
- 360 میلی لیتر اب جوش
- 1¼ قاشق چای خوری مخمر خشک فوری
- 1½ قاشق چای خوری نمک
- 30 گرم کره ذوب شده
برای روی نان
- 1 قاشق اب جوش
- 1 قاشق عسل
طرز تهیه
-
در یک کاسه بزرگ اب جوش و جو دوسر و عسل و کره و نمک را ریخته و مخلوط کرده و کنار میگذاریم تا خنک شود
-
ارد و مخمر را اضافه کرده و هم میزنیم تا خمیر شکل بگیرد و به مدت 7 یا 8 دقیقه ورز می دهیم
-
خمیر را در یک کاسه بزرگ بگذارید و خمیر را به روغن اغشته کرده روی کاسه را با پلاستیک پوشانده و یک ساعت در جای گرم بگزارید تا حجم خمیر دو برابر شود
-
خمیر را بر روی سطحی که ارد ریخته ایم گذاشته و خمیر را اول پهن میکنیم و بعد از ان خمیر را لول کرده
-
و در قالب 23در 15 سانتی متری که با روغن چرب شده می گذاریم روی ان را دوباره پوشانده دوباره 1 ساعت استراحت می دهیم تا خمیر دوباره حجم بگیرد
-
فر را از قبل با دمای 175 سانتی گراد گرم کنید و عسل و اب را با هم مخلوط کرده و هم بزنید
-
مخلوط را به ارامی با برس روی خمیر میزنیم و بالای خمییر را جو دو سر می پاشیم و40 یا 45 دقیقه در فر میگذاریم اگر سریع قهو ه ای می شود میتوان 10 دقیقه اخر را از کاغذ الومنییوم استفاده کرد
-
بگذارید 10 دقیقه در قالب خنک شود و بعد از قالب خارج کرده و بعد از خنک شدن برش می دهیم
دیدگاهتان را بنویسید