ملکه بادام

شیرینی شیک و دوست داشتنی برای مهمان های خوش سلیقه و مشگل پسند
شیرینی ملکه بادام
مواد لازم
- 400 گرم آرد
- 2 عدد تخم مرغ
- 120 گرم خامه
- 200 گرم کره
- ½ قاشق چایخوری پکینگ پودر
- ½ قاشق چایخوری هل اسیاب شد
- 100 گرم پودر قند 100
- ¼ وانیل وانیل
مواد رویه
- 200 گرم عسل
- 100 گرم شکر
- 200 گرم خلال بادام
- 50 گرم خامه
- 2 قاشق سوپ حوری زعفران دم کرده
- 75 گرم کره
طرز تهیه
-
پودر قند و کره را با همزن برقی بزنيد، ( من از کره استفاده کردم می توانید از روغن جامد یا روغن قنادی استفاده کنید که میزانش فرق میکند ) سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنيد و سپس وانیل افزوده شود بعد خامه و در آخر مواد خشک را بيافزاييد و همچنان به همزدن ادامه دهيد تا خمير نرم يکنواختي به دست آيد.
-
اگر خمیر حالت چسبندگی دارد کم کم بهش آرد اضافه کنید
-
کف یک سيني 30 در 40 را چرب کرده ومواد را به طور يکنواخت با دست پهن کنيد
-
خمیر بدست امده با دست قابل شکل گیری است . سيني را در طبقه وسط فر با دماي 170 درجه سانتيگراد به مدت 10 دقيقه بگذاريد تا دور خمير طلايي شود، نيازى نيست كه خمير بپزد، كافيست نيم پز شود يعنى روى خمير به دستتان نچسبد.
-
مواد رويه را بجز خلال بادام داخل قابلمه ريخته به مدت 5 دقيقه بجوشانيد بعد خلال بادام را بريزيد ، وقتى جوشيد زعفران را اضافه ميكنيم و از روى حرارت برميداريم . بعد مواد را روي خمير نيم پز بريزيد و در طبقه بالاي فر با دماي 150 درجه سانتيگراد به مدت 20 تا 30 دقيقه بگذاريد تا روي شيريني طلايي شود. ميتوانيد درانتهاى پخت گريل را روشن كنيد تا روى شيرينى ها كاملا طلايى شود.بعد از سرد شدن برش داده ، سرو کنيد.اگر داغ داغ ببريد شيرينى پودر ميشود وازهم ميپاشد.
-
با خلال پسته آنرا تزئین کنید
یادداشت
نکته : اگر از روغن صاف استفاده میکنید مدت زمان هم زدن بیشتر میشود
می توانید داخل خمیر از یک چهارم پیمانه شیر هم استفاده کنید
استفاده از شیر در خمیر شیرینی باعث نرم تر شدن خمیر می گردد.
اگر از کره استفاده میکنید 200 گرم باشد ، روغن لادن طلایی 170 گرم و اگر از روغن صاف استفاده میکنید 130 الی 150 گرم کافیست
سایز قالب را در نظر بگیرید خیلی بزرگ باشد خمیر نازک شده و میسوزد
ماندگاری شیرینی درست شده با روغن جامد بیشتر از شیرینی درست شده با کره هست.
شیرینی با روغن جامد در ظرف در بسته و در جای خنک تا 3 هفته است
شیرینی رو داخل یخچال نذارید چون روی مواد حالت کاراملی داره و سفت میشه و شیرینی هم بیات میشه.
میتونین برای نگهداری برا مدت طولانی ،شیرینی رو داخل فریزر بذارید
شما می توانید از هر خلالی استفاده کنید مثل خلال بادام-پرک بادام-خلال پسته-مغز تخمه گل آفتابگردان-مغز گردو نیم کوب
استفاده کنید
در نظر گرفته شده برای سی نفر با برش های 5*5 سانت
دیدگاهتان را بنویسید