فروماژ پرتقال
خرداد 24, 1398
ارسال شده توسط مدیر
8.17k بازدید

طرز تهیه دسر فروماژ پرتقالی خیلی ساده است.
فروماژ از دسرهای فرانسویه و دلیل اینکه اسمش فروماژ هست اینه که فروماژ در فرانسوی به معنای پنیره و چون این دسر بافتی شبیه به پنیر داره به همین دلیل این اسم رو روش گذاشتن.
در انتهای این پست میتونید دستور پخت های دیگه رو هم ببینید
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید
فروماژ پرتقال
فروماژ در فرانسوی به معنای پنیره و دلیل اینکه این دسر رو به همین نام گذاشتن اینه که بافتی شبیه پنیر داره
وعده غذایی
اسنک و خوراکی, دسر
نوع آشپزی
آمریکایی
کلمات راهنما
دسر, دسر فرانسوی, شیرینی
زمان آماده سازی 10 minutes
استراحت در یخچال 3 hours
کل زمان 3 hours 10 minutes
مناسب برای 6 نفر
کالری 256 kcal
نویسنده مدیر
مواد لازم
- 4 عدد زرده ی تخم مرغ
- 1 ¼ پیمانه شکر
- ¼ قاشق چای خوری وانیل
- 380 گرم آب پرتقال پاکتی
- 1 پیمانه خامه
- 4 ورقه ژلاتین
- ½ قاشق چای خوری رنده ی پوست پرتقال
طرز تهیه
-
زرده ی تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود.
-
ورق ژلاتین را در آب سرد نرم کرده و در یک دوم پیمانه آب جوش حل کنید.
-
زرده ی مخلوط شده با وانیل و شکر را با آب پرتقال مخلوط کنید.
-
سپس ژلاتین حل شده را اضافه کرده و مجددا مخلوط کنید و هم بزنید.
-
در این مرحله رنده ی پوست پرتقال و خامه را اضافه کنید.
-
مایه ی کاملاً صاف و یکدست (اگر ناصاف بود از صافی رد کنید) را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال قرار دهید.
-
پس از 4-3 ساعت که کرم بسته شد، قالب دسر را در آب ولرم قرار دهید و بلافاصله در ظرف مخصوص سرو برگردانید.
یادداشت
به جای ورق ژلاتین می توانید از چهار قاشق مرباخوری پودر ژلاتین استفاده کنید
Print
فروماژ پرتقال
فروماژ در فرانسوی به معنای پنیره و دلیل اینکه این دسر رو به همین نام گذاشتن اینه که بافتی شبیه پنیر داره
Course اسنک و خوراکی, دسر
Cuisine آمریکایی
Keyword دسر, دسر فرانسوی, شیرینی
Prep Time 10 minutes
استراحت در یخچال 3 hours
Total Time 3 hours 10 minutes
Servings 6 نفر
Calories 256kcal
Author مدیر
Ingredients
- 4 عدد زرده ی تخم مرغ
- 1 ¼ پیمانه شکر
- ¼ قاشق چای خوری وانیل
- 380 گرم آب پرتقال پاکتی
- 1 پیمانه خامه
- 4 ورقه ژلاتین
- ½ قاشق چای خوری رنده ی پوست پرتقال
Instructions
- زرده ی تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود.
- ورق ژلاتین را در آب سرد نرم کرده و در یک دوم پیمانه آب جوش حل کنید.
- زرده ی مخلوط شده با وانیل و شکر را با آب پرتقال مخلوط کنید.
- سپس ژلاتین حل شده را اضافه کرده و مجددا مخلوط کنید و هم بزنید.
- در این مرحله رنده ی پوست پرتقال و خامه را اضافه کنید.
- مایه ی کاملاً صاف و یکدست (اگر ناصاف بود از صافی رد کنید) را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال قرار دهید.
- پس از 4-3 ساعت که کرم بسته شد، قالب دسر را در آب ولرم قرار دهید و بلافاصله در ظرف مخصوص سرو برگردانید.
Notes
به جای ورق ژلاتین می توانید از چهار قاشق مرباخوری پودر ژلاتین استفاده کنید
برچسب ها:
آشپزی آنلاینآموزش آشپزیآموزش آشپزی آنلاینآموزش آشپزی ویدیوییآموزش آنلاین آشپزیآموزش آنلاین قنادیآموزش قنادی آنلاینآموزش قنادی ویدیوییآموزش ویدیویی آشپزیآموزش ویدیویی قنادیآموزشگاه آشپزی آنلاینانواع دسر با شیرانواع دسر با موزانواع دسر ساده با نشاستهانواع دسر ساده و کم هزینهانواع دسر های نوشیدنیانواع کرم دسرهاپودینگ سیاه چیستپیش غذا چیستپیشغذاتارت شیرخوشمزه ترین دسر موزخوشمزه ترین دسرهای ایرانیخوشمزه ترین دسرهای شکلاتیدسر با بستنی و بیسکویتدسر برای روز معلمدسر برای مهمانی شامدسر پاناکوتادسر پرتقال با نشاستهدسر پرتقالی با نشاستهدسر پرتقالی دو رنگدسر پرتقالی مکزیکیدسر پودینگ آمادهدسر پودینگ شکلاتیدسر پودینگ و ژلهدسر پودینگ وانیلیدسر چیستدسر خامه و ژلهدسر ژلهدسر سادهدسر ساده با موزدسر ساده شکلاتیدسر ساده و سریعدسر ساده و سریع بدون فردسر ساده و شیک مجلسیدسر فروماژ پرتقالدسر کرم پرتقالدسر های امریکاییدسرپرتقالی دورنگدسرهای رمضانیدسرهای مدرن و شیکدسرهای معروف دنیازیباترین دسرهای مجلسیژله پرتقالی با تکه های پرتقالطرز تهیه دسر بانوفی پایطرز تهیه دسر شکلاتیطرز تهیه دسر نارنگیطرز تهیه دنت پرتقالیکیک پرتقالی
دیدگاهتان را بنویسید