طرز تهیه ۸ ترافل ساده شکلاتی

طرز تهیه ترافل شکلاتی ساده
دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.
رسپی یا دستور پخت این کیک از این سایت ترجمه شده، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید.
طرز تهیه 8 ترافل ساده
آیا ترافل را دوست دارید؟ اگر جواب شما بله باشد پس این رسپی برای شماست. 8 دستور تهیه ترافل آسان و خوشمزه، چه شکلات تلخ دوست داشته باشید چه شکلات سفید ، یا شاید ترافل های تیرامیسو را انتخاب کنید، در اینجا ترافل های مورد علاقه خود را پیدا خواهید کرد. این دستور العمل را دنبال کنید تا یاد بگیرید چگونه بهترین ترافل ها را با طعم های مختلف درست کنید. این ترافل ها برای هر مناسبتی عالی هستند و تهیه اون ها با بچه ها یک سرگرمی عالیست.
مواد لازم
ترافل شکلات کلاسیک
- 225 گرم شکلات تلخ
- 120 سی سی خامه
- 50 گرم پودر کاکائو
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
ترافل شکلات سفید
- 225 گرم شکلات سفید
- 60 سی سی خامه
- ½ قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 23 گرم کره
- 33 گرم پودر نارگیل برای تزیین
ترافل تیرامیسو
- 250 گرم پنیر ماسکارپونه
- 140 گرم بیسکوئیت لیدی فینگر
- 30 سی سی آب جوش
- 50 گرم پودرقند
- ½ قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 30 گرم پودرکاکائو
- 4 قاشق غذاخوری شکلات فندقی یا نوتلا
ترافل بریگاردو
- 1 قوطی شیر عسلی
- 30 گرم پودر کاکائو
- 1 قاشق چای خوری کره
ترافل بیسکوئیت اوریو
- 24 عدد بیسکوئیت اوریو
- 170 گرم پنیر خامه ای
- 200 گرم شکلات شیری یا تلخ
- 200 گرم شکلات سفید
ترافل کره بادام زمینی
- 250 گرم کره بادام زمینی
- 90 گرم کره آب شده
- 220 گرم پودر قند
- 1 قاشق چای خوری عصار وانیل
- 225 گرم شکلات تلخ
- 2 قاشق چای خوری روغن نارگیل
ترافل نوتلا
- 120 سی سی خامه
- 230 گرم شکلات تلخ
- 200 گرم نوتلا
- 30 گرم کره
- کمی پودر کاکائو یا فندق خرد شده برای تزیین
ترافل ردولوت
- 225 گرم پنیر خامه ای
- 450 گرم شکلات سفید
- خمیر کیک ردولولت
طرز تهیه
-
ترافل شکلاتی
225 گرم شکلات خرد شده را در کاسه ای شیشه ای بریزید. در یک قابلمه 120 سی سی خامه بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش ریز برسد خامه گرم را روی شکلات بریزید اجازه دهید 2 الی 3 دقیقه بماند تا حرارت شکلات را آب کند. یک قاشق چای خوری عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی یکدست شود. حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید. با قاشق مقداری از گاناشی که درست کردیم را بردارید با دست به صورت توپ دربیاورید و در بشقابی بگذارید. به مدت 20 الی 30 دقیقه در یخچال بگذارید. دوباره توپ ها را با دست گرد کنید تا سطح آن ها صاف و یکدست شود. توپ های شکلاتی را داخل پودر کاکائو بغلتانید در بشقابی بچینید و نوش جان کنید.
-
ترافل شکلات سفید
در کاسه ای شیشه ای 225 گرم شکلات سفید خرد شده بریزید و 23 گرم کره به آن اضافه کنید سپس 60 سی سی خامه و کمی نمک به آن اضافه کنید. کاسه را روی بخار آب قرار دهید تا شکلات ها آب شود. در حین آب شدن هم بزنید تا یکدست شود. از روی حرارت بردارید و نصف قاشق چای خوری عصاره وانیل را به مواد اضافه کنید سپس 33 گرم پودر نارگیل اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود. حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید. با قاشق مقداری از گاناش شکلات سفید را بردارید با دست به شکل توپ درآورید، توپ ها را در پودر نارگیل بغلتانید و در بشقاب قرار داده و سرو کنید.
-
ترافل تیرامیسو
در کاسه ای شیشه ای 250 گرم پنیر ماسکارپونه بریزید 50 گرم پودر قند اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود سپس 30 گرم قهوه دم کرده و نصف قاشق چای خوری عصاره وانیل اضافه کنید هم بزنید تا کاملا یکدست شود. در غذاساز 140 گرم بیسکوئیت لیدی فینگر بریزید چند پالس بزنید تا بیسکوئیت ها خرد شود آنها را به پنیر اضافه کنید و هم بزنید. 20 دقیقه در فریزر قرار دهید. این مواد را هم می توانید به صورت توپ درآوردید و هم می توانید به صورت دیسک درآورید و داخل آن نوتلا ریخته و بعد گردش کنید توپ ها را در پودر کاکائو بغلتانید و در بشقاب بچینید و سرو کنید.
-
ترافل بریگاردو
در قابلمه ای 15 گرم کره بریزید بعد از آب شدن 1 قوطی شیر عسلی به آن اضافه کنید و 30 گرم پودر کاکائو را داخلش الک کنید. روی حرارت کم به مدت 6 الی 8 دقیقه هم بزنید. تا جایی روی حرارت باشد که غلیظ شود. مراقب باشید زیاد از حد حرارت نبیند. بعد از پخت روی ظرفی بریزید که از قبل چرب شده و اجازه
دهید 1 ساعت خنک شود. دست خود را با کره چرب کنید مقداری از شکلات ها را به صورت توپ در آوردید در پودر نارگیل یا شکلات خرد شده یا انواع خشکبار بغلتانید در بشقاب بچینید و سرو کنید. -
ترافل بیسکوئیت اوریو
در غذاساز 24 عدد بیسکوئیت اوریو با کرم وسطش بریزید با غذا ساز خرد کنید به بیسکوئیت ها 170 گرم پنیر خامه ای اضافه کنید و با غذاساز بزنید تا یکدست شود. مواد را در کاسه ای بریزید و 30 دقیقه در یخچال بگذارید. مواد را به صورت توپ در بیاورید و توپ ها را روی کاغذ روغنی بچینید دوباره به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید بعد آن ها را در شکلات سفید آب شده بندازید تا کل سطح آن را بپوشاند. شکلات اضافه را بگیرید و روی کاغذ روغنی بگذارید. تعدادی از توپ ها را در شکلات شیری یا شکلات تلخ بندازید و روی کاغذ روغنی بگذارید. روی ترافل ها را با مقداری شکلات رنگ مخالف تزیین کنید.
-
ترافل کره بادام زمینی
در کاسه ای شیشه ای 250 گرم کره بادام زمینی، 90 گرم کره آب شده و یک قاشق چای خوری عصاره وانیل را بریزید. با همزن بزنید تا کاملا یکدست شود. سپس 220 گرم پودر قند اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید تا یکدست شود. به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس به صورت توپ دربیاورید و روی کاغذ روغنی بچینید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. توپ ها را در شکلات آب شده بندازید شکلات اضافه را بگیرید روی کاغذ روغنی بگذارید و بعد سرو کنید.
-
ترافل نوتلا
در قابلمه ای 120 سی سی خامه بریزید و 30 گرم کره را به آن اضافه کنید. روی حرارت ملایم بگذارید تا کره آب شود و به جوش ریز برسد خامه را روی 225 گرم شکلات تلخ خرد شده بریزید با لیسک هم بزنید تا مخلوط شود به گاناش شکلات 200 گرم نوتلا اضافه کنید. با لیسک هم بزنید تا یکدست شود. 2 ساعت در یخچال قرار دهید. شکلات را به صورت توپ دربیاورید و در پودر کاکائو بغلتانید در بشقاب بچینید و سرو کنید.
-
ترافل رد ولولت
مقداری مایه کیک رد ولوت را در قالب بریزید به مدت 35 الی 40 دقیقه در فر با دمای 175 درجه بپزید. اجازه دهید تا کاملا خنک شود کیک را با دست خرد کنید. به کیک ها 225 گرم پنیر خامه ای اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود. کیک را به صورت توپ دربیاورید و در ظرفی بچینید و به مدت 15 دقیقه در
یخچال بگذارید توپ ها را داخل شکلات سفید آب شده بندازید شکلات اضافه را بگیرید و روی کاغذ روغنی بگذارید. داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد بعد در بشقابی سرو کرده و نوش جان کنید.
دیدگاهتان را بنویسید