کیک شکلات و گردو
خرداد 25, 1398
ارسال شده توسط مدیر
5.06k بازدید

تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید
کیک شکلات و گردو
این کیک یه کم سنگینه و پر انرژیه ولی برای اونایی که عاشق شکلات هستند یه بهشته
وعده غذایی
دسر, کیک و شیرینی
نوع آشپزی
آمریکایی
کلمات راهنما
پاوند کیک, شکلات, شیرینی, عصرانه, کاکائو, گردو
زمان آماده سازی 15 minutes
زمان پخت 40 minutes
خنک شدن 15 minutes
کل زمان 1 hour 10 minutes
مناسب برای 8 نفر
کالری 540 kcal
نویسنده مدیر
مواد لازم
- 2 پیمانه آرد
- 6 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- 300 گرم شکر
- 2 عدد تخم مرغ زده شده
- ¾ پیمانه روغن مایع
- 1 پیمانه آب یخ
- 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
- ¼ قاشق چای خوری نمک
- 50 گرم گردو
طرز تهیه
-
فر را روی حرارت 175 درجه سانتیگراد روشن کنین .
-
قالب گرد یا مربع 20 سانتی را چرب کرده و کاغذ روغنی بیندازید . مواد خشک ( آرد ، پودرکاکائو، شکر ، جوش شیرین ، پکینگ پودر و نمک ) را با هم مخلوط میکنیم و کنار میذاریم.
-
روغن ، آب یخ ( همون لحظه از یخچال بیرون بیارین) و تخم مرغ را با همزن برقی فقط در حد مخلوط شدن میزنیم . مواد خشک را روی مایع ریخته و با همزن در حدی می زنیم که یکدست شود ، حدود 1 تا 1/5 دقیقه کافیه .
-
در آخر مایع بدست آمده رو درون قالب ریخته و روش رو گردو می چینیم . به فر منتقل کرده حدود 30 تا 40 دقیقه زمان می دهیم تا کیکمون بپزه .
-
وقتی که کیک رو از فر بیرون آوردیم ؛ حتما می دونین که صبر میکنیم تا خنک بشه ، بعد برمیگردونیم و کاغذ روغنی رو برداشته و زمان میدیم تا خنک بشه .
-
برای روی کیک 50 گرم شکلات و یک قاشق کره ( که با روش بن ماری آب شده ) مایعی درست کنيد و روش بريزيد
یادداشت
اگر دوست دارید کل کیک رو بپوشونید میتونید از براق کننده کیک آماده هم استفاده کنید. و یا میتونید به نسبت مساوی از شکلات و خامه استفاده کنید و اب کنید تا یکدست بشه و روی کیک بریزید
کیک شکلات و گردو
این کیک یه کم سنگینه و پر انرژیه ولی برای اونایی که عاشق شکلات هستند یه بهشته
وعده غذایی
دسر, کیک و شیرینی
نوع آشپزی
آمریکایی
کلمات راهنما
پاوند کیک, شکلات, شیرینی, عصرانه, کاکائو, گردو
زمان آماده سازی 15 minutes
زمان پخت 40 minutes
خنک شدن 15 minutes
کل زمان 1 hour 10 minutes
مناسب برای 8 نفر
کالری 540 kcal
نویسنده مدیر
مواد لازم
- 2 پیمانه آرد
- 6 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- 300 گرم شکر
- 2 عدد تخم مرغ زده شده
- ¾ پیمانه روغن مایع
- 1 پیمانه آب یخ
- 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
- ¼ قاشق چای خوری نمک
- 50 گرم گردو
طرز تهیه
-
فر را روی حرارت 175 درجه سانتیگراد روشن کنین .
-
قالب گرد یا مربع 20 سانتی را چرب کرده و کاغذ روغنی بیندازید . مواد خشک ( آرد ، پودرکاکائو، شکر ، جوش شیرین ، پکینگ پودر و نمک ) را با هم مخلوط میکنیم و کنار میذاریم.
-
روغن ، آب یخ ( همون لحظه از یخچال بیرون بیارین) و تخم مرغ را با همزن برقی فقط در حد مخلوط شدن میزنیم . مواد خشک را روی مایع ریخته و با همزن در حدی می زنیم که یکدست شود ، حدود 1 تا 1/5 دقیقه کافیه .
-
در آخر مایع بدست آمده رو درون قالب ریخته و روش رو گردو می چینیم . به فر منتقل کرده حدود 30 تا 40 دقیقه زمان می دهیم تا کیکمون بپزه .
-
وقتی که کیک رو از فر بیرون آوردیم ؛ حتما می دونین که صبر میکنیم تا خنک بشه ، بعد برمیگردونیم و کاغذ روغنی رو برداشته و زمان میدیم تا خنک بشه .
-
برای روی کیک 50 گرم شکلات و یک قاشق کره ( که با روش بن ماری آب شده ) مایعی درست کنيد و روش بريزيد
یادداشت
اگر دوست دارید کل کیک رو بپوشونید میتونید از براق کننده کیک آماده هم استفاده کنید. و یا میتونید به نسبت مساوی از شکلات و خامه استفاده کنید و اب کنید تا یکدست بشه و روی کیک بریزید
برچسب ها:
آشپزی آنلاینآموزش آشپزیآموزش آشپزی آنلاینآموزش آشپزی ویدیوییآموزش آنلاین آشپزیآموزش آنلاین قنادیآموزش قنادی آنلاینآموزش قنادی ویدیوییآموزش ویدیویی آشپزیآموزش ویدیویی قنادیآموزشگاه آشپزی آنلاینبراونیطرز تهیه کیک شکلاتی ترد و خوشمزهطرز تهیه کیک شکلاتی خیسطرز تهیه کیک کاکائویی گردوییکیک تولدکیک دونفره سادهکیک دونفره عاشقانهکیک شکلاتی اسفنجیکیک شکلاتی بدون فرکیک شکلاتی بی بیکیک شکلاتی خیسکیک شکلاتی ساده
دیدگاهتان را بنویسید