کیک تیرامیسو قهوه
خرداد 25, 1398
ارسال شده توسط مدیر
2.64k بازدید

تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید
کیک تیرامیسو قهوه
تیرامیسو یه دسر ایتالیایی که بسیار خوشمزه و سبکه. تو این دستور نحوه درست کردن بیسکوییتش رو که معمولا همه آماده میخرن رو هم بهتون یاد میدیم
وعده غذایی
دسر, کیک و شیرینی
نوع آشپزی
ایتالیایی
کلمات راهنما
پنیر, تیرامیسو, دسر, دسر ایتالیایی, طرزتهیه تیرامیسو
زمان آماده سازی 20 minutes
زمان پخت 30 minutes
کل زمان 50 minutes
مناسب برای 6 نفر
کالری 400 kcal
نویسنده مدیر
مواد لازم
لایه بیسکوییتی
- 3 عدد تخم مرغ
- 75 گرم آرد
- 75 گرم شکر
- 1 قاشق غذاخوری قهوه فوری
- 3 قاشق غذاخوری آب جوش
- ½ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
- 5 قطره اسانس قهوه
- 5 قطره اسانس پرتقال
مایه تیرامیسو
- 200 گرم خامه فرم گرفته
- 200 گرم پنیر خامه ای
- 3 قاشق غذاخوری شکر
- ½ پیمانه قهوه خنک شده برای مرطوب کردن لایه های کیک
طرز تهیه
لایه بیسکوییتی
-
زرده و سفیده تخممرغ را از هم جدا می کنیم ، زرده ها را باشکر و اسانس پرتغال را می زنیم تا کاملا سفید شده و تغییر رنگ بدهد، پودر قهوه را در آب جوش حل کرده و اسانس قهوه را افزوده و بلافاصله به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و هم می زنیم
-
سفیده ها را جداگانه زده تا فرم بگیرد و سفید شود
-
مخلوط آرد و بیکینگ پودر را روی مخلوط زرده الک کرده و با لیسک هم میزنیم تا کاملا یکدست شود،سپس سفیده را آرام با لیسک با مواد کیک فولد میکنیم.(به صورت دورانی هم میزنیم)
-
کف دو عدد قالب گرد 15 سانتی را کاغذ روغنی انداخته و مواد را به دوقسمت تقسیم کرده و درون قالب ها ریخته، و قالبها را درون فر 175 درجه که از پیش گرم شده به مدت حدود نیم ساعت قرار می دهیم، بعد از این مدت از فر درآورده و زمان می دهیم تا کاملا خنک شوند، بعد از قالب در آورده، کاغذ را از کف کیک جدا کرده و هر کدوم از کیک ها را به دو لایه تقسیم می کنیم،
مایه تیرامیسو
-
حالا خامه را فرم می دهیم، پودر شکر را به پنیر اضافه کرده و هم می زنیم، خامه را هم اضافه کرده و همه مواد را مخلوط می کنیم
-
برش های کیک را لایه لایه با قهوه خنک شده،کمی مرطوب می کنیم و از مخلوط خامه و پنير خامه ای لابلای آن قرار می دهیم، نهایتا روی لایه نهایی کمی پودر قهوه یا کاکائو میپاشیم
یادداشت
اگر دوست داشتید میتونید اون مخلوطی رو که به عنوان ککی درست کردیم با ماسوره به صورت بیسکوییت روی ورق روغنی بزنید و بیشتر بذارید بپزه. با این کار همون بیسکوییت لیدی فینگر رو خواهید داشت
Print
کیک تیرامیسو قهوه
تیرامیسو یه دسر ایتالیایی که بسیار خوشمزه و سبکه. تو این دستور نحوه درست کردن بیسکوییتش رو که معمولا همه آماده میخرن رو هم بهتون یاد میدیم
Course دسر, کیک و شیرینی
Cuisine ایتالیایی
Keyword پنیر, تیرامیسو, دسر, دسر ایتالیایی, طرزتهیه تیرامیسو
Prep Time 20 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 50 minutes
Servings 6 نفر
Calories 400kcal
Author مدیر
Ingredients
لایه بیسکوییتی
- 3 عدد تخم مرغ
- 75 گرم آرد
- 75 گرم شکر
- 1 قاشق غذاخوری قهوه فوری
- 3 قاشق غذاخوری آب جوش
- ½ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
- 5 قطره اسانس قهوه
- 5 قطره اسانس پرتقال
مایه تیرامیسو
- 200 گرم خامه فرم گرفته
- 200 گرم پنیر خامه ای
- 3 قاشق غذاخوری شکر
- ½ پیمانه قهوه خنک شده برای مرطوب کردن لایه های کیک
Instructions
لایه بیسکوییتی
- زرده و سفیده تخممرغ را از هم جدا می کنیم ، زرده ها را باشکر و اسانس پرتغال را می زنیم تا کاملا سفید شده و تغییر رنگ بدهد، پودر قهوه را در آب جوش حل کرده و اسانس قهوه را افزوده و بلافاصله به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و هم می زنیم
- سفیده ها را جداگانه زده تا فرم بگیرد و سفید شود
- مخلوط آرد و بیکینگ پودر را روی مخلوط زرده الک کرده و با لیسک هم میزنیم تا کاملا یکدست شود،سپس سفیده را آرام با لیسک با مواد کیک فولد میکنیم.(به صورت دورانی هم میزنیم)
- کف دو عدد قالب گرد 15 سانتی را کاغذ روغنی انداخته و مواد را به دوقسمت تقسیم کرده و درون قالب ها ریخته، و قالبها را درون فر 175 درجه که از پیش گرم شده به مدت حدود نیم ساعت قرار می دهیم، بعد از این مدت از فر درآورده و زمان می دهیم تا کاملا خنک شوند، بعد از قالب در آورده، کاغذ را از کف کیک جدا کرده و هر کدوم از کیک ها را به دو لایه تقسیم می کنیم،
مایه تیرامیسو
- حالا خامه را فرم می دهیم، پودر شکر را به پنیر اضافه کرده و هم می زنیم، خامه را هم اضافه کرده و همه مواد را مخلوط می کنیم
- برش های کیک را لایه لایه با قهوه خنک شده،کمی مرطوب می کنیم و از مخلوط خامه و پنير خامه ای لابلای آن قرار می دهیم، نهایتا روی لایه نهایی کمی پودر قهوه یا کاکائو میپاشیم
Notes
اگر دوست داشتید میتونید اون مخلوطی رو که به عنوان ککی درست کردیم با ماسوره به صورت بیسکوییت روی ورق روغنی بزنید و بیشتر بذارید بپزه. با این کار همون بیسکوییت لیدی فینگر رو خواهید داشت
برچسب ها:
آشپزی آنلاینآموزش آشپزیآموزش آشپزی آنلاینآموزش آشپزی ویدیوییآموزش آنلاین آشپزیآموزش آنلاین قنادیآموزش قنادی آنلاینآموزش قنادی ویدیوییآموزش ویدیویی آشپزیآموزش ویدیویی قنادیآموزشگاه آشپزی آنلاینبیسکویت لیدی فینگرتزیین تیرامیسوتیرامیسو با پتی بورتیرامیسو بدون پنیرتیرامیسو بدون تخمه مرغتیرامیسو چیستتیرامیسو شکلاتیتیرامیسو قالبیتیرامیسو لیوانیتیرامیسو نوتلاطرز تهیه تیرامیسو با پتی بورطرز تهیه تیرامیسو با پودر تیرامیسوطرز تهیه تیرامیسو با ژلهطرز تهیه تیرامیسو با شیرطرز تهیه تیرامیسو با کیکطرز تهیه تیرامیسو با موزطرز تهیه تیرامیسو بدون تخمه مرغطرز تهیه تیرامیسو شکلاتیطرز تهیه تیرامیسو لیوانیماسکارپونه
دیدگاهتان را بنویسید