کیک انار و فندق

پاییز به نظر من قشنگ ترین فصل ساله، فقط کافیه به جنگل ها و یا دامنه های کوه برید تا ترکیب زیبایی از رنگ های سبز، نارنجی و قرمز رو ببینید. و یکی از چیزایی که در مورد پاییز خیلی دوست دارم انار و چیزهایی که میشه باهاش درست کرد. تو این پست میخوام براتون یه دستور پخت کیک بذارم که خیلی خوشمزه است و میتونید درست کنید و لذت ببرید
دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.
رسپی یا دستور پخت این کیک از سایت دستورکیک انار و فندق ترجمه شده و یه کمی توش تغییرات داده شده. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید
کیک انار و فندق
در این رسپی طرز تهیه یه کیک بسیار خوشمزه رو یاد خواهید گرفت که برای شب یلدا هم میتونید استفاده کنید
مواد لازم
- 80 گرم فندق
- 100 گرم کره
- 100 گرم شکر قهوه ای
- 60 گرم آرد جو
- 1 عدد تخم مرغ
- یک چهارم قاشق چای خوری نمک
- نصف قاشق چای خوری بیکینگ پودر
- 60 سی سی قهوه غلیظ دم شده
- 75 گرم شکلات تلخ خرد شده
- 1 عدد انار درشت
- 90 گرم خامه
- 4 قاشق غذاخوری ماست ساده
- مقداری فندق خرد شده
طرز تهیه
-
فندق ها رو داخل سینی بگذارید و داخل فر 180 درجه به مدت 10-12 دقیقه بو بدید. وقتی پوستش شروع به کنده شدن کرد از فر در بیارید و اجازه بدید خنک بشه و بعد داخل غذاساز بریزید و حسابی خرد کنید
-
قالب کیک گرد به قطر 20 سانتی متر رو با کره چرب کنید و کنار بگذارید
-
کره رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب بشه. بعد از روی حرارت بردارید و شکر و فندق آسیاب شده رو داخلش بریزید و در آخر آرد جو را اضافه کنید. تخم مرغ رو هم اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشن
-
نمک و بیکینگ پودر رو هم اضافه کنید و بعد از هم زدن نهایتا قهوه دم کرده رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه
-
حالا مایه کیک رو داخل قالب بریزید و روش رو با خرده شکلات تلخ پر کنید. اگر دوست داشتین میتونید با خلال یا سیخ چوبی بهش شکل هم بدید
-
کیک رو در همون فر 180 درجه به مدت 25-30 دقیقه بپزید. بعد از پخت اجازه بدید خنک بشه و بعد برش گردونید توی بشقاب یا دیس
-
انار رو دون کنید و کنار بگذارید. خامه رو توی ظرفی بریزید و تا درجه سافت پیک با همزن بزنید و سپس اگر مقداری آب انار از دون کردن مونده بود بهش اضافه کنید و در آخر ماست رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه
-
خامه رو روی کیک خنک شده بریزید و روش رو با انار دون کرده و فندق خرد شده تزئین کنید و سرو کنید
یادداشت
- برای درست کردن آرد جو میتونید دونه های جو رو تو آسیاب بریزید و آسیاب کنید
کیک انار و فندق
Ingredients
- 80 گرم فندق
- 100 گرم کره
- 100 گرم شکر قهوه ای
- 60 گرم آرد جو
- 1 عدد تخم مرغ
- یک چهارم قاشق چای خوری نمک
- نصف قاشق چای خوری بیکینگ پودر
- 60 سی سی قهوه غلیظ دم شده
- 75 گرم شکلات تلخ خرد شده
- 1 عدد انار درشت
- 90 گرم خامه
- 4 قاشق غذاخوری ماست ساده
- مقداری فندق خرد شده
Instructions
- فندق ها رو داخل سینی بگذارید و داخل فر 180 درجه به مدت 10-12 دقیقه بو بدید. وقتی پوستش شروع به کنده شدن کرد از فر در بیارید و اجازه بدید خنک بشه و بعد داخل غذاساز بریزید و حسابی خرد کنید
- قالب کیک گرد به قطر 20 سانتی متر رو با کره چرب کنید و کنار بگذارید
- کره رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب بشه. بعد از روی حرارت بردارید و شکر و فندق آسیاب شده رو داخلش بریزید و در آخر آرد جو را اضافه کنید. تخم مرغ رو هم اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشن
- نمک و بیکینگ پودر رو هم اضافه کنید و بعد از هم زدن نهایتا قهوه دم کرده رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه
- حالا مایه کیک رو داخل قالب بریزید و روش رو با خرده شکلات تلخ پر کنید. اگر دوست داشتین میتونید با خلال یا سیخ چوبی بهش شکل هم بدید
- کیک رو در همون فر 180 درجه به مدت 25-30 دقیقه بپزید. بعد از پخت اجازه بدید خنک بشه و بعد برش گردونید توی بشقاب یا دیس
- انار رو دون کنید و کنار بگذارید. خامه رو توی ظرفی بریزید و تا درجه سافت پیک با همزن بزنید و سپس اگر مقداری آب انار از دون کردن مونده بود بهش اضافه کنید و در آخر ماست رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه
- خامه رو روی کیک خنک شده بریزید و روش رو با انار دون کرده و فندق خرد شده تزئین کنید و سرو کنید
Notes
- برای درست کردن آرد جو میتونید دونه های جو رو تو آسیاب بریزید و آسیاب کنید
دیدگاهتان را بنویسید