پاوند کیک
خرداد 25, 1398
ارسال شده توسط مدیر
6.62k بازدید

تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید
پاوند کیک
کیک های لیلی پوت رو یادتونه؟ پاوند کیک همون کیک لیلی پوته که همه ما رو یاد بچگی هامون میندازه
وعده غذایی
کیک و شیرینی
نوع آشپزی
آمریکایی
کلمات راهنما
پاوند کیک, دستور پخت, شیرینی, عصرانه, کیک, کیک اسفنجی
زمان آماده سازی 20 minutes
زمان پخت 1 hour
کل زمان 1 hour 20 minutes
مناسب برای 4 نفر
کالری 308 kcal
نویسنده مدیر
مواد لازم
- 350 گرم کره
- 440 گرم آرد الک شده
- 1 قاشق چای خوری نمک
- 4 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
- 550 گرم شکر
- 8 عدد تخم مرغ
- 200 گرم شیر
- 3 قطره وانیل
طرز تهیه
-
برای این کیک حتما باید همه مواد به دمای محیط رسیده باشن و مهمه که با دور کند همزن کار بشه.
-
قالب رو آماده کنید. فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
-
آرد را همراه نمک و بیکینگ پودر الک کنید و کنار بگزارید.
-
کره را با همزن بزنید تا نرم شود شکر را آرام آرام اضافه کنید و انقدر بزنید تا رنگ آن روشن شود. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده بعد از هر تخم مرغ مواد را خوب بزنید سپس تخم مرغ بعدی را اضافه کنید. وانیل را نیز اضافه کنید.
-
آرد و شیر را هم آرام آرام به مواد اضافه کرده در حد مخلوط و یکدست شدن مخلوط کنید. مواد را داخل قالب لوف ریخته به مدت 1 ساعت در فر 180 درجه بپزید. برای اطمینان از پخت با خلال دندون آزمایش کنید
یادداشت
پاوند کیک رو به طور سنتی داخل قالب لوف میپزن ولی شما توی هر قالبی که در دسترس دارید بپزید. دقت کنید زمان پخت داخل قالب لوف کمی بیشتره.
این رسپی برای دو تا قالبه پس برای یک قالب حتما نصفش کنید. و اگه تو یه قالب پختید زمان پخت حدود 1 ساعت میشه.
باز هم میگم خیلی مهمه که همه مواد به دمای محیط رسیده باشن
Print
پاوند کیک
کیک های لیلی پوت رو یادتونه؟ پاوند کیک همون کیک لیلی پوته که همه ما رو یاد بچگی هامون میندازه
Course کیک و شیرینی
Cuisine آمریکایی
Keyword پاوند کیک, دستور پخت, شیرینی, عصرانه, کیک, کیک اسفنجی
Prep Time 20 minutes
Cook Time 1 hour
Total Time 1 hour 20 minutes
Servings 4 نفر
Calories 308kcal
Author مدیر
Ingredients
- 350 گرم کره
- 440 گرم آرد الک شده
- 1 قاشق چای خوری نمک
- 4 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
- 550 گرم شکر
- 8 عدد تخم مرغ
- 200 گرم شیر
- 3 قطره وانیل
Instructions
- برای این کیک حتما باید همه مواد به دمای محیط رسیده باشن و مهمه که با دور کند همزن کار بشه.
- قالب رو آماده کنید. فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
- آرد را همراه نمک و بیکینگ پودر الک کنید و کنار بگزارید.
- کره را با همزن بزنید تا نرم شود شکر را آرام آرام اضافه کنید و انقدر بزنید تا رنگ آن روشن شود. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده بعد از هر تخم مرغ مواد را خوب بزنید سپس تخم مرغ بعدی را اضافه کنید. وانیل را نیز اضافه کنید.
- آرد و شیر را هم آرام آرام به مواد اضافه کرده در حد مخلوط و یکدست شدن مخلوط کنید. مواد را داخل قالب لوف ریخته به مدت 1 ساعت در فر 180 درجه بپزید. برای اطمینان از پخت با خلال دندون آزمایش کنید
Notes
پاوند کیک رو به طور سنتی داخل قالب لوف میپزن ولی شما توی هر قالبی که در دسترس دارید بپزید. دقت کنید زمان پخت داخل قالب لوف کمی بیشتره.
این رسپی برای دو تا قالبه پس برای یک قالب حتما نصفش کنید. و اگه تو یه قالب پختید زمان پخت حدود 1 ساعت میشه.
باز هم میگم خیلی مهمه که همه مواد به دمای محیط رسیده باشن
باز هم میگم خیلی مهمه که همه مواد به دمای محیط رسیده باشن
برچسب ها:
آشپزی آنلاینآموزش آشپزیآموزش آشپزی آنلاینآموزش آشپزی ویدیوییآموزش آنلاین آشپزیآموزش آنلاین قنادیآموزش پاند کیکآموزش قنادی آنلاینآموزش قنادی ویدیوییآموزش ویدیویی آشپزیآموزش ویدیویی قنادیآموزشگاه آشپزی آنلاینانواع پاند کیکپاوند كيكپاوند كيك شف طيبهپاوند کیکپاوند کیک پنیریپاوند کیک سنتیپاوند کیک کارگاه آشپزسازیپاوند کیک کارگاه آشپزیپاوند کیک کاکائوییپاوند کیک کوکیپاوند کیک نارگیلیطرز تهیه پاوند کیک شکلاتیقالب پاند کیککیککیک اسفنجیکیک پوند شکلاتیکیک تولدکیک تولد پسرانهکیک تولد دخترانهکیک تولد مردانهکیک جشن الفباکیک خیسکیک روز معلمکیک زبراکیک زردکیک سادهکیک سیبکیک شکلاتیکیک فنجانیکیک هویجکیک یخچالی
دیدگاهتان را بنویسید