دسر فلن
خرداد 25, 1398
ارسال شده توسط مدیر
6.51k بازدید

تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید
دسر فلن
فلن یه دسر بسیار خوشمزه است که تقریبا میشه گفت شبیه کرم کارامل میمونه. با این تفاوت که پخته میشه
وعده غذایی
دسر
نوع آشپزی
فرانسوی
کلمات راهنما
دسر, دسر فلن, فلن, کرم کارامل
زمان آماده سازی 45 minutes
زمان پخت 45 minutes
استارحت در یخچال 10 hours
کل زمان 11 hours 30 minutes
مناسب برای 8 نفر
کالری 348 kcal
نویسنده مدیر
مواد لازم
- 100 گرم شکر
- 2 عدد تخم مرغ
- 150 گرم پنیر خامه ای
- 200 گرم شیر عسل
- 1 قاشق چای خوری وانیل
- 200 گرم شیر غلیظ شده
طرز تهیه
-
فر رو با درجه 180 سانتیگراد روشن می کنیم.
-
شكر رو توی ماهیتابه میریزیم اجازه میدیم كه حاشیه هاش ذوب شه. یادتون باشه که هم نمیزنیم شعله گاز هم متوسط باید باشه نه زیاد که بسوزه.
-
هم نمیزنیم، فقط ظرف رو دورانی میچرخونیم تا شكر ذوب شده حاشیه ظرف نسوزه. باید شکرمون مذاب بشه و به رنگ طلایی در بیاد.
-
تیره نشه و مزه اش هم تلخ نشه. ولی خیلی تمرین میخواد .و اینكه اگه احساس میكنید داره وسط كار كاراملتون تیره میشه باید ظرف رو بلند كنید و از حرارت فاصله بگیرید و به چرخوندن ظرف ادامه بدید و بعد مجددا روی حرارت بذاریدش. اینطوری كاراملتون عالی میشه و توی كیكها هم میتونید از همین استفاده كنید.
-
سریع كارامل رو به قالب منتقل میكنیم. خیلی سریع چون زودی میبنده.
-
قالب رو میچرخونیم تا كارامل كل سطحش رو بپوشونه. همه اینا رو با حداكثر سرعت انجام میدیم.
-
پنیر و تخم مرغ و وانیل رو هم میزنیم.
-
نصف قوطی شیر عسل رو توی مخلوط میریزیم و هم میزنیم شیر تغلیظ شده راهم وی ریزیم در صورتی که نداشتید از خامه میتونید استفاده کنیدیادتون باشه زیاد نباید هم بزنید ، و نباید کف کنه پس در حد مخلوط شدن کافیه.
-
یعنی وقتی زیادی همش بزنیم كف میكنه و موقع پخت پف میكنه و بافتش منسجم نمیشه و یه چیز پفكی تحویل خواهید گرفت.
-
مخلوط رو توی قالب میریزیم. هرچی قالبتون كوچیكتر باشه ارتفاع فلنتون بیشتر میشه.
-
قالب رو توی یه ظرف بزرگتر میذاریم تو فر . و ظرفی که توش قالبمون رو گذشتیم تا نصف قالب رو پر از آب جوش میكنیم یعنی قالب باید تا نصفه تو آب جوش غوطه ور باشه.
-
میذاریمش توی فر به مدت ۴۵ دقیقه.
-
وقتی فلن رو از فر بیرون میاریم وسطش هنوز مثل ژله تكون میخوره. میذاریم یك ساعت توی دمای اتاق بمونه تا سرد شه.
-
بعد میذاریمش توی یخچال تا یك شب بمونه. یا ده ساعت.
-
بعد از این که حسابی موند تو یخچال دور تا دورقالب رو با چاقو میبریم كه مطمئن باشیم نچسبیده.
-
ظرف سرو رو میذاریم روشو برش میگردونیم.
-
اگر چسبیده بود روش سشوار میگیریم تا از قالب جدا شه و بیافته توی بشقاب.
یادداشت
در صورتی که شیر غلیظ شده نداشتید میتونید از ۱۰۰ گرم خامه استفاده کنید
Print
دسر فلن
فلن یه دسر بسیار خوشمزه است که تقریبا میشه گفت شبیه کرم کارامل میمونه. با این تفاوت که پخته میشه
Course دسر
Cuisine فرانسوی
Keyword دسر, دسر فلن, فلن, کرم کارامل
Prep Time 45 minutes
Cook Time 45 minutes
استارحت در یخچال 10 hours
Total Time 11 hours 30 minutes
Servings 8 نفر
Calories 348kcal
Author مدیر
Ingredients
- 100 گرم شکر
- 2 عدد تخم مرغ
- 150 گرم پنیر خامه ای
- 200 گرم شیر عسل
- 1 قاشق چای خوری وانیل
- 200 گرم شیر غلیظ شده
Instructions
- فر رو با درجه 180 سانتیگراد روشن می کنیم.
- شكر رو توی ماهیتابه میریزیم اجازه میدیم كه حاشیه هاش ذوب شه. یادتون باشه که هم نمیزنیم شعله گاز هم متوسط باید باشه نه زیاد که بسوزه.
- هم نمیزنیم، فقط ظرف رو دورانی میچرخونیم تا شكر ذوب شده حاشیه ظرف نسوزه. باید شکرمون مذاب بشه و به رنگ طلایی در بیاد.
- تیره نشه و مزه اش هم تلخ نشه. ولی خیلی تمرین میخواد .و اینكه اگه احساس میكنید داره وسط كار كاراملتون تیره میشه باید ظرف رو بلند كنید و از حرارت فاصله بگیرید و به چرخوندن ظرف ادامه بدید و بعد مجددا روی حرارت بذاریدش. اینطوری كاراملتون عالی میشه و توی كیكها هم میتونید از همین استفاده كنید.
- سریع كارامل رو به قالب منتقل میكنیم. خیلی سریع چون زودی میبنده.
- قالب رو میچرخونیم تا كارامل كل سطحش رو بپوشونه. همه اینا رو با حداكثر سرعت انجام میدیم.
- پنیر و تخم مرغ و وانیل رو هم میزنیم.
- نصف قوطی شیر عسل رو توی مخلوط میریزیم و هم میزنیم شیر تغلیظ شده راهم وی ریزیم در صورتی که نداشتید از خامه میتونید استفاده کنیدیادتون باشه زیاد نباید هم بزنید ، و نباید کف کنه پس در حد مخلوط شدن کافیه.
- یعنی وقتی زیادی همش بزنیم كف میكنه و موقع پخت پف میكنه و بافتش منسجم نمیشه و یه چیز پفكی تحویل خواهید گرفت.
- مخلوط رو توی قالب میریزیم. هرچی قالبتون كوچیكتر باشه ارتفاع فلنتون بیشتر میشه.
- قالب رو توی یه ظرف بزرگتر میذاریم تو فر . و ظرفی که توش قالبمون رو گذشتیم تا نصف قالب رو پر از آب جوش میكنیم یعنی قالب باید تا نصفه تو آب جوش غوطه ور باشه.
- میذاریمش توی فر به مدت ۴۵ دقیقه.
- وقتی فلن رو از فر بیرون میاریم وسطش هنوز مثل ژله تكون میخوره. میذاریم یك ساعت توی دمای اتاق بمونه تا سرد شه.
- بعد میذاریمش توی یخچال تا یك شب بمونه. یا ده ساعت.
- بعد از این که حسابی موند تو یخچال دور تا دورقالب رو با چاقو میبریم كه مطمئن باشیم نچسبیده.
- ظرف سرو رو میذاریم روشو برش میگردونیم.
- اگر چسبیده بود روش سشوار میگیریم تا از قالب جدا شه و بیافته توی بشقاب.
Notes
در صورتی که شیر غلیظ شده نداشتید میتونید از ۱۰۰ گرم خامه استفاده کنید
برچسب ها:
آشپزی آنلاینآموزش آشپزیآموزش آشپزی آنلاینآموزش آشپزی ویدیوییآموزش آنلاین آشپزیآموزش آنلاین قنادیآموزش قنادی آنلاینآموزش قنادی ویدیوییآموزش ویدیویی آشپزیآموزش ویدیویی قنادیآموزشگاه آشپزی آنلاینتهیه دسر فلندستور دسر فلندسردسر ایرانیدسر با نشاستهدسر به انگلیسیدسر پان اسپانیادسر پاناکوتادسر پلمبیردسر توت فرنگیدسر تیرامیسودسر چیز فلندسر زعفرانیدسر سادهدسر شارلوتدسر عربیدسر فرانسویدسر فلندسر فلن پنیریدسر فلن کیکدسر فلن میوه ایدسر کدو حلواییدسر کرم چیز فلندسر لگیماتدسر لیوانی راحتدسر ماه رمضاندسر مگنولیادسر موزدسر موزیدسر موس فلنطرز تهیه دسر فلن
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
خیلی خوب بود ممنوم