تارت انبه
اسفند 10, 1398
ارسال شده توسط نگین نعمتیان
2.04k بازدید

طرز تهیه تارت انبه
دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.
رسپی یا دستور پخت این کیک از این سایت ترجمه شده، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید.
تارت انبه
برای یادگیری طرز تهیه تارت انبه ، این دستور العمل را دنبال کنید. دسری فوق العاده ، رنگارنگ و بی نظیر.
وعده غذایی
دسر
نوع آشپزی
انگلیسی
کلمات راهنما
تارت انبه, طرز تهیه تارت
زمان آماده سازی 1 hour 30 minutes
زمان پخت 30 minutes
کل زمان 2 hours
مناسب برای 10 نفر
کالری 215 kcal
نویسنده نگین نعمتیان
مواد لازم
برای تهیه کراست
- 190 گرم آرد
- 50 گرم پودرقند
- 1 عدد تخم مرغ
- 115 گرم کره
- 1/4 قاشق چای خوری نمک
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیلی
برای تهیه فیلینگ
- 340 گرم پوره انبه یا انبه حدود 2 انبه بزرگ
- 1 عدد تخم مرغ
- 2 عدد زرده تخم مرغ
- 125 گرم شکر
- 1 قاشق غذاخوری آب لیمو
- 1 قاشق چای خوری پوست لیمو
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
طرز تهیه
کراست
-
در یک غذاساز آرد، شکر و نمک را مخلوط کنید کره های مکعبی شکل را اضافه کنید چند پالس بزنید تا مانند خرده نان شود. سپس 1 عدد تخم مرغ و عصاره وانیل را اضافه کنید و بزنید تا خمیر شود.
-
خمیر را روی یک صفحه بگذارید با سلفون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
-
روی صفحه ای کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن بگذارید و با وردنه صاف کنید تا زمانی که ضخامت آن به حدود 1/3 سانتی متر برسد.
-
خمیر را به قالب تارت با قطر 23 سانتی منتقل کنید اطراف خمیر را با دست صاف کنید و قسمت های اضافه را ببرید. با چنگال کف قالب سوراخ ایجاد کنید. به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
-
فر را با دمای 200 درجه روشن کنید تا گرم شود.
فیلینگ
-
ابتدا انبه ها را خرد کنید آن ها را در یک غذاساز بریزید چند پالس بزنید تا زمانی که کاملا پوره شود.
-
در یک کاسه بزرگ 1 عدد تخم مرغ ، 2 عدد زرده تخم مرغ و شکر را بریزید با همزن دستی هم بزنید. کمی پوست لیمو رو آن رنده کنید سپس آب لیمو، انبه ها و عصاره وانیل را اضافه کنید هم بزنید سپس خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود.
-
کراست تارت را در فر بگذارید فیلینگ را روی آن بریزید برای 8 الی 10 دقیقه بپزید سپس دما را تا 160 درجه پایین بیاورید و به مدت 25 الی 30 دقیقه دیگر بپزید.
-
اجازه دهید در دمای اتاق خنک شود سپس برای حداقل 2 ساعت در یخچال بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید