شیرینی شکری کرمانشاه
اسفند 30, 1399
ارسال شده توسط کمیله عیدانی
555 بازدید

بریم سراغ یکی دیگه از سوغات کرمانشاه معروف که معروف به شیرینی شکری است
شیرینی شکری کرمانشاه
یکی دیگه از شیرینی های سنتی کرمانشاه شکری است
وعده غذایی
کیک و شیرینی
نوع آشپزی
ایرانی
کلمات راهنما
شیرینی آتشفشانی, شیرینی کلاسیک
زمان آماده سازی 30 minutes
زمان پخت 4 hours 10 minutes
کل زمان 4 hours 40 minutes
مناسب برای 10 نفره
نویسنده کمیله عیدانی
مواد لازم
- 625 گرم آرد
- 250 گرم روغن صاف قنادی
- 125 گرم روغن لادن طلایی
- 140 گرم شکر
- 62 گرم آب 62 گرم
- عدد تخم مرغ
- 2 قاشق سوپ خوری رنگ زعفران
طرز تهیه
-
اول آب داغ را با زعفران یا رنگ مخلوط کنید بزارید تا سرد شود و رنگ خوب باز شود
-
شکر را با آب زعفرانی داخل میکسر بریزید و هر دو روغن را با هم مخلوط کنید و بزنید تا نرم شود
-
روغن به حد پفکی که رسید کم کم آرد را اضافه کنید و تخم مرغ را بهش اضافه کنید
-
از داخل میکسر بیرون آورده و با دست کمی مالش دهید تا خمیر یک دست شود ( به صورت لباس شستن ) یا کف مال را انجام دهید تا خمیر رنگش برگردد کمی .......در نان برنجی هم میشود اینکار را کرد
-
از شیرینی ها به اندازه یک گردوی کوچک برداشته و داخل سینی با فاصله بچینید
-
می توانید این شیرینی را مهر بزنید و وسط ان پودر پسته بریزد
-
اگر خمیر چسبندگی داشت خیلی کم بهش آرد بزنید
-
خمیر نیاز به استراحت ندارد
-
درجه حرارت فر 380 درجه سانتیگراد گرم کنید و به اندازه 12 الی پانزده دقیقه داخل فر قرار دهید
یادداشت
نکات: از افزودن آب اضافه خوداری کنید
رنگ را با آب مخلوط کنید تا به خاطر زعفران مجبور به افزودن آب اضافه نشوید
کف مال را حتما انجام دهید بوسیله کف دست تا بدین وسیله خمیر ور بیایید
اگر سینی مسی باشد بهتر است
مواد گارگاهی آرد 20 کیلو ،.روغن صاف 8 کیلو ، روغن لادن طلایی 4 کیلو ،شکر چهار کیلو و چهارصد گرم ،آب دو لیتر
برچسب ها:
شیرینی آتشفشانی
دیدگاهتان را بنویسید