سوپ گوجه و ریحان

طرز تهیه سوپ گوجه و ریحان
همیشه گوجه و ریحان رو با کباب میخوریم اما ایندفعه میخوایم باهاشون یه سوپ خوشمزه درست کنیم. این سوپ در یکی از معروف ترین رستوران های زنجیره ای دنیا به اسم اپل بی applebee سرو میشه و طرفداران بسیاری هم داره. امیدورام درست کنین و لذت ببرید
درست کردن این سوپ کلا ۳۰ دقیقه زمان میبره و مناسب خانم های شاغله که فرصت کافی برای آشپزی ندارند. توصیه اکید میکنم که از سوپ های آماده دوری کنید چون مواد نگهدارنده دارن و در درازمدت برای سلامتی شما مصر هستن
دستورات غذایی دیگه رو میتونین در آرشیو دستورات غذایی ببینید
دستورات سوپرو هم میتونید در اینجا ببینید.
طرز تهیه این سوپ خوشمزه از این سایت ترجمه شده و بنا به امکانات ما در ایران ممکنه تغییراتی توش داده شده باشه
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید
سوپ گوجه و ریحان
این سوپ در یکی از معروف ترین رستوران های زنجیره ای دنیا سرو میشه و بسیار خوشمزه است
مواد لازم
- 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 بوته سیر رنده شده
- 300 گرم پوره گوجه
- 300 گرم آب
- 1 قاشق غذاخوری پونه کوهی خرد شده
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1 قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده
- 6 عدد کروتان
- 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان
طرز تهیه
-
روغن زیتون رو در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بذارید تا گرم بشه
-
به مدت 2-3 دقیقه سیر رند هشده رو تفت بدید تا عطرش در بیاد. حدود 2-3 دقیقه
-
حالا پوره گوجه رو داخل قابلمه بریزید و هم بزنید و سپس به آرامی آب رو اضافه کنید
-
پونه و فلفل رو هم اضافه کنید و هم بزنید. بعد از اینکه آب رو اضافه کردید باید صبر کنید تا دوباره به جوش بیاد و وقتی شروع به حباب زدن کرد حرارت رو کم کنید و اجازه بدید آروم بپزه.حدود 15 دقیقه طول میکشه
-
در نهایت ریحان خرد شده رو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
-
برای سرو کردن سوپ رو داخل ظرف بریزید و روی هر سوپ 3 تا کروتان بریزید و در نهایت روش پنیر پارمزان بریزید
-
برای درست کردن کروتان نان تست رو بصورت مکعب ببرید و با کمی روغن زیتون و پنیر پارمزان آغشته کنید و یا توی ماهیتابه و یا توی فر بذارید تا طلایی بشه. شبیه همونی که روی سالاد سزار میریزیم
یادداشت
- اگر سوپ رو نمیخواید همون موقع سرو کنید ریحان رو داخلش نریزید و بعدا می تونید سوپ رو گرم کنید و در مرحله آخر بهش ریحان اضافه کنید
- اگر کم نمک بود میتونید کمی نمک اضافه کنید
سوپ گوجه و ریحان
Ingredients
- 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 بوته سیر رنده شده
- 300 گرم پوره گوجه
- 300 گرم آب
- 1 قاشق غذاخوری پونه کوهی خرد شده
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1 قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده
- 6 عدد کروتان
- 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان
Instructions
- روغن زیتون رو در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بذارید تا گرم بشه
- به مدت 2-3 دقیقه سیر رند هشده رو تفت بدید تا عطرش در بیاد. حدود 2-3 دقیقه
- حالا پوره گوجه رو داخل قابلمه بریزید و هم بزنید و سپس به آرامی آب رو اضافه کنید
- پونه و فلفل رو هم اضافه کنید و هم بزنید. بعد از اینکه آب رو اضافه کردید باید صبر کنید تا دوباره به جوش بیاد و وقتی شروع به حباب زدن کرد حرارت رو کم کنید و اجازه بدید آروم بپزه.حدود 15 دقیقه طول میکشه
- در نهایت ریحان خرد شده رو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
- برای سرو کردن سوپ رو داخل ظرف بریزید و روی هر سوپ 3 تا کروتان بریزید و در نهایت روش پنیر پارمزان بریزید
- برای درست کردن کروتان نان تست رو بصورت مکعب ببرید و با کمی روغن زیتون و پنیر پارمزان آغشته کنید و یا توی ماهیتابه و یا توی فر بذارید تا طلایی بشه. شبیه همونی که روی سالاد سزار میریزیم
Notes
- اگر سوپ رو نمیخواید همون موقع سرو کنید ریحان رو داخلش نریزید و بعدا می تونید سوپ رو گرم کنید و در مرحله آخر بهش ریحان اضافه کنید
- اگر کم نمک بود میتونید کمی نمک اضافه کنید
دیدگاهتان را بنویسید