سوپ بروکلی و چدار

سوپ بروکلی و چدار
فصل سرما دوباره شروع شد و مادرهای عزیز شروع میکنن به پختن سوپ، اما اکثر سوپ هایی که ما خوردیم سوپ جو، ورمیشل و یا سوپ شیره. تو این دستور پخت میخوام براتون آموزش یه سوپ خوشمزه رو بذارم که پختش کلا شاید نیم ساعت هم وقت نبره و برای خانم هایی که شاغل هستن خیلی مناسبه. بهتون توصیه میکنم تا جایی که میتونین از سوپ های آماده دوری کنین چون به دلیل داشتن مواد نگهدارنده در درازمدت سلامتی شما رو به خطر میندازن
دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.
رسپی یا دستور پخت این سوپ از سایت سوپ بروکلی و چدار ترجمه شده و یه کمی توش تغییرات داده شده. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید
سوپ بروکلی و چدار
این سوپ رو میتونید به راحتی در منزل درست کنید و ازش لذت ببرید. درست کردنش خیلی ساده است و برای فصل پاییز و زمستان عالیه
مواد لازم
- 56 گرم کره
- 1 عدد پیاز خرد شده
- 170 گرم بروکلی خرد شده
- 600 سی سی عصاره مرغ
- 450 گرم پنیر چدار مکعبی شده
- 500 سی سی شیر
- 1 قاشق غذاخوری پودر سیر
- 40 گرم نشاسته ذرت
- 250 سی سی آب
طرز تهیه
-
در قابلمه ای کره رو بندازید تا روی حرارت ملایم آب بشه
-
پیاز رو توی کره آب شده تفت بدید تا کمی نرم بشه و بعد بروکلی رو اضافه کنید. کمی که تفت دادین عصاره مرغ رو اضافه کنید
-
دقت داشته باشید که منظور از عصاره مرغ قرص هاش نیست و عصاره ایه که باید خودتون درست کنید. اگر میخواید از قرص عصاره استفاده کنید کم و زیادیش دیگه بستگی به ذائقه خودتون داره
-
به مدت 15 دقیقه با عصاره مرغ روی حرارت ملایم بپزید تا بروکلی ها کمی نرم بشن. دقت داشته باشین که نباید قل بزنه و فقط باید یه حباب ریز داشته باشه
-
حالا حرارت رو کم کنید و پنیرهای مکعبی رو بریزید داخلش و هم بزنید تا پنیر ها آب بشه
-
وقتی پنیرها آب شد آب و پودر سیر رو اضافه کنید
-
در مرحله آخر نشاسته ذرت رو با آب مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. بعد به سوپ اضافه کنید و هم بزنید تا به اون قوامی که مد نظرتون هست برسه و بعد سرو کنید
یادداشت
- برای مخلوط کردن آب و نشاسته از آب سرد استفاده کنید چون آب داغ یا گرم باعث گوله گوله شدن میشه
- تفت دادن سبزیجات در درست کردن سوپ خیلی مهمه و باعث میشه که سوپ شما طعم خوبی پیدا کنه
- اگر دوست ندارین بروکلی رو توی سوپ ببینید میتونید سوپ رو با میکسر بزنید که بصورت فرنی در بیاد
سوپ بروکلی و چدار
Ingredients
- 56 گرم کره
- 1 عدد پیاز خرد شده
- 170 گرم بروکلی خرد شده
- 600 سی سی عصاره مرغ
- 450 گرم پنیر چدار مکعبی شده
- 500 سی سی شیر
- 1 قاشق غذاخوری پودر سیر
- 40 گرم نشاسته ذرت
- 250 سی سی آب
Instructions
- در قابلمه ای کره رو بندازید تا روی حرارت ملایم آب بشه
- پیاز رو توی کره آب شده تفت بدید تا کمی نرم بشه و بعد بروکلی رو اضافه کنید. کمی که تفت دادین عصاره مرغ رو اضافه کنید
- دقت داشته باشید که منظور از عصاره مرغ قرص هاش نیست و عصاره ایه که باید خودتون درست کنید. اگر میخواید از قرص عصاره استفاده کنید کم و زیادیش دیگه بستگی به ذائقه خودتون داره
- به مدت 15 دقیقه با عصاره مرغ روی حرارت ملایم بپزید تا بروکلی ها کمی نرم بشن. دقت داشته باشین که نباید قل بزنه و فقط باید یه حباب ریز داشته باشه
- حالا حرارت رو کم کنید و پنیرهای مکعبی رو بریزید داخلش و هم بزنید تا پنیر ها آب بشه
- وقتی پنیرها آب شد آب و پودر سیر رو اضافه کنید
- در مرحله آخر نشاسته ذرت رو با آب مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. بعد به سوپ اضافه کنید و هم بزنید تا به اون قوامی که مد نظرتون هست برسه و بعد سرو کنید
Notes
- برای مخلوط کردن آب و نشاسته از آب سرد استفاده کنید چون آب داغ یا گرم باعث گوله گوله شدن میشه
- تفت دادن سبزیجات در درست کردن سوپ خیلی مهمه و باعث میشه که سوپ شما طعم خوبی پیدا کنه
- اگر دوست ندارین بروکلی رو توی سوپ ببینید میتونید سوپ رو با میکسر بزنید که بصورت فرنی در بیاد
دیدگاهتان را بنویسید