سالاد قالبی
دی 27, 1399
ارسال شده توسط کمیله عیدانی
559 بازدید

طرز تهیه سالاد قالبی
دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید.
کیک نیست این خوشگله
سالاد قالبي
کیک نیست این خوشگله یک سالاد خوشمزه است
وعده غذایی
پیش غذا و سالاد, میانوعده
نوع آشپزی
ایرانی
کلمات راهنما
تولد, سالاد, شیک, مجلسی, مهمانی
زمان آماده سازی 1 hour
زمان پخت 1 hour
کل زمان 2 hours
مناسب برای 30 نفره
نویسنده کمیله عیدانی
مواد لازم
- 1 پیمانه کلم سفید رنده شده
- 2 پیمانه ذرت بخار پز
- 1 پیمانه پیازچه ریز شده
- 2 پیمانه هویج رنده شده آب ش را کامل بگیرید
- 2 پیمانه جعفری و شوید
- 2 پیمانه سس مایونز
- 1 پیمانه خامه صبحانه
- 10 عدد تخم مرغ آپز
- 500 گرم سیب زمینی پخته
- 2 پیمانه خیار شورریز شده
- 3 عدد فلفل دلمه ای رنگی
- 1 قاشق سوپ خوری نمک
- ½ قاشق مربا خوری فلفل سیاه
طرز تهیه
-
کلم سفید ، هویج ، خیار شور ، پیازچه ، این مواد را بطور جداگانه ریز کرده کنار گذاشته
-
تخم مرغ ها را پخته و زرده و سفید را جدا کرده و رنده کنید ، سیب زمینی را هم نگینی خرده کنید و با کمی نمک و فلفل ، سس خامه آغشته کنید .
-
لایه ها را به ترتیب داخل قالب کمربندی چیده و هر لایه را که کامل کردید با دست فشار دهید و لایه بعدی را پر کنید تا اخر و داخل یخچال گذاشته تا خوب منسجم شود بعد به دلخواه با فلفل دلمه ای و ماست چکیده تزئین کنید
-
اولین لایه هویج آب گرفته است و بعد سیب زمینی ، ذرت ، کلم سفید ، خیار شور ، سفیده تخم مرغ ، پیازچه به همراه شوید و جعفری ، مجدد سیب زمینی آغشته به تخم مرغ به همراه سس ، خامه باشد
-
سیب زمینی را دو بار استفاده کنید در دومین لایه و اخرین لایه و حتما اغشته به سس باشد و در کلم سفید هم باید از سس استفاده کنید
-
این سالاد مجلسی است و برای سی نفر در نظر گرفته شده و با قالبی که دهانه آن 23 سانت باشد
یادداشت
نکته : میتوانید از لبو بخار پز هم در اولین لایه استفاده کنید
نکته : اگر از لبو یا هویج استفاده می کنید بعد از چند ساعت دور قالب را باید تمیز کنید و آب اضافه هویج را بگیريد
لبو قابل حذف کردن است
یک سالاد خوشمزه است
دیدگاهتان را بنویسید