دلمه برگ مو
خرداد 21, 1399
ارسال شده توسط پازوکی
3.02k بازدید

طرز تهیه دلمه برگ مو
دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.
رسپی یا دستور پخت این کیک از این سایت ترجمه شده، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید.
دلمه برگ مو
بشقاب دلمه ی برگ مو در سراسر کشورهای خاورمیانه و مدیترانه بسیار پرطرفدار است. در برخی کشور ها این غذا با نام های دلما یا دلماتاکیا و در برخی دیگر به نام های ورق عناب یا سارما شناخته میشود. انواع مختلفی از دلمه وجود دارد. در این رسپی ما دلمه ی برگ مو پر شده با برنج و گوشت را خواهیم آموخت. یک غذای بسیار غنی و خوشمزه که می توانید در تعطیلات و آخر هفته ها برای دوستان و خانواده خود تهیه کنید.
وعده غذایی
غذای اصلی, غذای مرغ و گوشت, وعده اصلی
نوع آشپزی
آسیایی, ایرانی, مدیترانه ای
کلمات راهنما
دلمه, دلمه ی برگ مو
زمان آماده سازی 30 minutes
زمان پخت 2 hours
کل زمان 2 hours 30 minutes
مناسب برای 8 نفر
کالری 245 kcal
نویسنده پازوکی
مواد لازم
- 700 گرم گوشت گاو یا گوسفند چرخکرده
- 60 تا 70 عدد برگ مو
- 1 پیمانه برنج پخته نشده
- 1 عدد پیاز بزرگ
- ½ دسته جعفری خرد شده تازه
- ¼ دسته نعنا خرد شده تازه
- ¼ دسته شوید خرد شده تازه
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 عدد لیمو ترش
- ¼ پیمانه آب
طرز تهیه
-
برگ های انگور را درون یک کاسه بریزید و روی آن آب گرم بریزید و اجازه دهید 10 دقیقه بماند و سپس آب آن را خالی کنید.
-
جعفری ، نعنا ، شوید و پیاز را ریز خرد کنید.
-
برنج را خوب بشویید (تا آب آن شفاف شود).
-
در یک کاسه بزرگ گوشت گاو یا گوسفند را بریزید، سبزی خرد شده، پیاز، برنج، روغن زیتون، آب، نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
-
هر برگ انگور را روی سطح کار قرار دهید (طوری که طرف براق آن رو به پایین باشد). حدود 1-2 قاشق غذاخوری از مخلوط گوشتی را وسط برگ قرار دهید و هر دو طرف برگ را به سمت مرکز تا کنید، و در آخر از پایین به بالا بپیچید.
-
برگ های انگور را درون یک قابلمه بچینید و مطمئن شوید که آنها را نزدیک یکدیگر قرار میدهید. 4-5 برش لیمو را روی دلمه ها قرار دهید و با یک بشقاب سنگین بپوشانید. روی آن آب بریزید تا جایی که روی دلمه ها را بگیرد. روی حرارت بالا قرار دهید تا آب به جوش آید. وقتی آب جوش آمد حرارت را تا متوسط رو به پایین کم کنید و درب قابلمه را بگذارید. اجازه دهید حدود 1.5 ساعت بپزد. یکی از دلمه ها را تست کنید. اگر نپخته بود، در صورت نیاز، آب بیشتری به آن اضافه کنید.
-
دلمه هارو میتونید داغ، گرم یا سرد نوش جان کنید.
دیدگاهتان را بنویسید