حلیم بادمجان
دی 27, 1399
ارسال شده توسط کمیله عیدانی
545 بازدید

طرز تهیه حلیم بادمجان
همیشه خاص ….همیشه بی نظیر….همیشه یکه تازه سفره هر ایرانی
دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید.
حلیم بادمجان
همیشه خاص ....همیشه بی نظیر....همیشه یکه تازه سفره هر ایرانی
وعده غذایی
غذای اصلی
نوع آشپزی
ایرانی
کلمات راهنما
بادمجان, غذای اصلی, غذای سنتی ایرانی
زمان آماده سازی 30 minutes
زمان پخت 2 hours
کل زمان 2 hours 30 minutes
مناسب برای 8 نفره
نویسنده کمیله عیدانی
مواد لازم
- 700 گرم - گوشت گوسفند سردست یا گردن
- 2 کیلو بادمجان
- 500 گرم عدس
- 8 قاشق سوپ خوری سیر داغ برای تزئین هم نیاز است
- 10 قاشق سوپ خوری پیاز سرخ شده برای تزئین نیاز هست1
- 1 پیمانه روغن به میزان لازم
- 2 قاشق سوپ خوری نعناع خشک سرخ شده برای تزئین
- 1 قاشق سوپ خوری نمک
- 1 قاشق سوپ خوری زردچوبه
- ¼ قاشق مربا خوری فلفل سیاه
- 1 پیمانه کشک برای تزئین
طرز تهیه
-
گوشت را با پیاز و ادویه تفت دهید و اجازه دهید تا کامل پخته شود بیست دقیقه به پایان کار نمک را هم اضافه کنید تا گوشت مزه دار شود
-
عدس را 8 ساعت قبل خیس کرده و جداگانه بپزید و به گوشت پخته شده اضافه کنید
-
بادمجان ها را پوست کنده حلقه کرده و سرخ کنید نکــــــــــــــــــته : قبل از اضافه کردن بادمجان های سرخ شده به مواد آن را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه دهید تا روغن اضافه آن بیرون بیایید اینکار باعث میشود حلیم شما روغن اضافه نداشته باشد و خود بادمجان هم مغز پخت شود .
-
با این روش روغن اضافه را جدا کنید و بادمجان ها را به مواد اضافه کنید
-
مقداری پیاز سرخ شده و ادویه دهید تا عطر آن بلند شود و انرا را هم اضافه کنید و بیست دقیقه اجازه دهید با حرارت خیلی ملایم بپزد مواد را بکوبید و به دلخواه با پیازسرخ شده ، نعناع سرخ شده ، کشک، سیر سرخ شده تزئین کنید
یادداشت
این غذا به علت داشتن عدس و بادمجان از دسته غذاهای سرد محسوب میشود پس بعد از سرو این غذا دم نوش های گرم میل کنید استفاده از ماست هم در این نوع غذا ممنوع است
پیشنهاد سرآشپز:
حلیم بادمجان به علت داشتن عدس تیره رنگ است می توانید بجای عدس از لوبیا سفید یا برنج پخته شده بصورت کته هم استفاده کنید
دیدگاهتان را بنویسید