توپک پنیر و گل کلم
آذر 23, 1399
ارسال شده توسط پازوکی
262 بازدید

طرز تهیه توپک پنیر و گل کلم
این توپک های خوشمزه رو میتونید به عنوان میان وعده و یا حتی به همراه غذای اصلی سرو کنید
رسپی یا دستور پخت این کیک از این سایت ترجمه شده، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید.
توپک های پنیر و گل کلم
این توپک های پنیر و گل کلم در قسمت بیرونی ترد بوده و از داخل نرم و پنیری هستند و تهیه آن ها بسیار آسان است. این دستور العمل به عنوان یک کنار بشقابی، پیش غذا یا به عنوان میان وعده مخصوص بچه ها بسیار مناسب است.
وعده غذایی
اسنک و خوراکی
نوع آشپزی
آمریکایی
کلمات راهنما
توپک پنیر و گل کلم
زمان آماده سازی 30 minutes
زمان پخت 5 minutes
کل زمان 35 minutes
مناسب برای 5 نفر
کالری 180 kcal
نویسنده پازوکی
مواد لازم
- 1 عدد گل کلم متوسط
- 130 گرم پنیر موتزارلا
- 70 گرم پنیر پارمسان
- 85 گرم آرد ⅔ پیمانه
- 36 گرم خرده نان ⅓ پیمانه
- 3 عدد تخم مرغ متوسط
- 2 حبه سیر خرد شده
- 20 میلی لیتر روغن زیتون ⅛ پیمانه
- 1 قاشق چایخوری نمک
- ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ¼ قاشق چایخوری جوز هندی
طرز تهیه
-
فر را از قبل در دمای 200 درجه ی سانتی گراد گرم کنید.
-
موتزارلا، پارمسان و گل کلم را رنده کنید.
-
در یک کاسه بزرگ، موتزارلای رنده شده، پارمسان رنده شده، گل کلم رنده شده، تخم مرغ، روغن زیتون، آرد، خرده نان، نمک، فلفل و جوز هندی را ریخته و خوب مخلوط کنید.
-
ظرف پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید.
-
از مواد پنیری به اندازه ی یک گردو بردارید، آن را به شکل توپ دربیاورید و داخل ظرف سرو، روی کاغذ روغنی قرار دهید.
-
25 دقیقه یا تا زمانی که رویه ی آنها طلایی شود بپزید.
دیدگاهتان را بنویسید