ترافل نوتلا
اسفند 12, 1398
ارسال شده توسط الهه قنواتي
1.89k بازدید

ترافل نوتلا
طررز تهیه ترافل نوتلا رو میتونید در این آموزش به راحتی یاد بگیرید
دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.
رسپی یا دستور پخت این کیک از این سایت ترجمه شده، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید.
ترافل نوتلا
اینبار اومدیم با طرز تهیه یک دسر سریع و اسان با نوتلا این دسر بدون پخت دقیقا همون چیزیه که عاشقان نوتلا دوست دارند شما می تونید روی ترافل ها رو با پودرکاکائو و فندق خرد شده و تیکه های کوچیک شکلات و یا هر چیزی که خودتون دوست دارید بپوشونید
وعده غذایی
دسر, کیک و شیرینی
نوع آشپزی
ایتالیایی
کلمات راهنما
ترافل, چیز کیک شکلاتی, دسر, دسر نوتلا
مناسب برای 24 عدد
کالری 248 kcal
نویسنده الهه قنواتي
مواد لازم
- 120 میلی لیتر خامه
- 230 گرم شکلات تخته ای
- 200 گرم نوتلا
- 30 گرم کره
- به میزان لازم پودر کاکائو یافندق خرد شده یا تیکه های ریز شکلات
طرز تهیه
-
1.شکلات ها را خرد کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید و کنار بگزارید
-
2.خامه و کره را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت متوسط بگزارید تا کره ذوب شود
-
خامه را روی شکلات ها بریزید و 2 دقیقه صبر کنید سپس هم بزنید تا یکدست شود نوتلا را اضاف کرده و دوباره به هم بزنید تا صاف و یکدست شود با پلاستیک روی ظرف را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت بدهید تا سفت شود
-
4.از قاشق غذاخوری یا اسکوپ بستنی میتوان استفاده کرد هر قسمت را برداشته و با دست چرب گرد میکنیم و در پودر شکلات غلتاند میتوان از فندق خرد شده و یا هر چیزی که دوست دارید به جای پودر کاکائو استفاده کرد
یادداشت
اگر شکلاات پس از اضافه کردن خامه داغ ذوب نشد سعی کنید 15 تا 20 ثانیه در ماکروفر بگزارید تا اب شود
دیدگاهتان را بنویسید